Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Antalya icin sadece sogutma amacli klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mrtico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mrtico

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
80.000
Marka Model Bilgisi
Midea Daikin vb.

Merhabalar Eylül ayında antalya ya taşındım ve tasindigimiz evde klima mevcut değil daha önce de klima hiç kullanmadık ankara da yaşıyorduk. Evimiz 3+1 salon ve yatak odası olmak üzere 2 adet klima almayı düşünüyoruz. Salon 30 m2 civarı yatak odası 16 m2 tavan yüksekliği 2.8 m evde 3 kisi yaşıyoruz 1 yasinda bebeğimiz var.
Salon güney ve bati cepheli gün boyu direkt olmasa da güneş aliyor sizce hem servis bakımından hem de kullanislilik olarak hangi marka ve model bize uygun yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Satın Alma Önerisi Antalya icin sadece sogutma amacli klima önerisi

Merhabalar, verdiğiniz bilgilere göre yatak odası için 9.000 BTU, salon için 18.000 BTU klima uygun olacaktır. Salon için aslında kaliteli bir 12.000 BTU da işinizi görürdü ama ay başında neredeyse tüm markalar zam yaptığı için üst segment ürünlere çıkamıyoruz maalesef.

Yatak odası için; Midea Xtreme Save 9.000 BTU modeli sessizlik ve verimlilik yönünden sizi memnun edecektir.
Salon için; Airfel ya da Kaira 18.000 BTU modelleri işinizi görecektir. Alternatif olarak LG Dualcool Plus 18.000 BTU'ya da bakabilirsiniz.

Airfel ve Kaira da özünde Midea markasının Prime modelini kullanmaktadır. Servis hizmetini de Daikin bayileri sağlamaktadır.
Merhabalar, verdiğiniz bilgilere göre yatak odası için 9.000 BTU, salon için 18.000 BTU klima uygun olacaktır. Salon için aslında kaliteli bir 12.000 BTU da işinizi görürdü ama ay başında neredeyse tüm markalar zam yaptığı için üst segment ürünlere çıkamıyoruz maalesef.

Yatak odası için; Midea Xtreme Save 9.000 BTU modeli sessizlik ve verimlilik yönünden sizi memnun edecektir.
Salon için; Airfel ya da Kaira 18.000 BTU modelleri işinizi görecektir. Alternatif olarak LG Dualcool Plus 18.000 BTU'ya da bakabilirsiniz.

Airfel ve Kaira da özünde Midea markasının Prime modelini kullanmaktadır. Servis hizmetini de Daikin bayileri sağlamaktadır.

Çözüm

Tesekkur ederim butceyi biraz zorlayabilirim. Midea all easy 12 binlik model salonda isimi görür mü

Tesekkur ederim butceyi biraz zorlayabilirim. Midea all easy 12 binlik model salonda isimi görür mü
Rica ederim. Bina yalıtımı varsa ve camlar çift cam ise işinizi görecektir. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim dediğiniz için ek olarak Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W-SET modeline de bir bakmanızı öneririm. Midea ile aynı fiyat bandında ise bu ürünü de tercih edebilirsiniz.

Valla okudukça tebessüm ettim, ellerinize sağlık iyice adapte olmaya başladınız mantığa değil mi? :ok

Valla okudukça tebessüm ettim, ellerinize sağlık iyice adapte olmaya başladınız mantığa değil mi? :ok
Teşekkür ederim Adem Hoca'm, her şey sizin sayenizde oluyor. Birkaç sene öncesine kadar ben de çok az şey biliyordum. Videolarınızı izleyerek, forumlardaki paylaşımlarınızı okuyarak bir şeyleri öğrenmeye başladım ve belli bir seviyeye kadar geldim. Yeterli mi derseniz, kesinlikle değil. Araştırmaya ve öğrenmeye devam. Bilinçli tüketiciler olarak sayımız arttıkça firmalar da kendilerine çeki düzen verirler belki. Bu sayede şikayet konuları yerine memnuniyet konuları görmeye başlarız diye umuyorum.

Hocam sizin öneriniz nedir kafam çok karıştı. Bir çok şey okudum önce daikin e gittim sonra MHI ye gittim sonra forumu biraz daha araştırdım gün boyu kullanilacaksa bu markalar icin gereksiz denmiş. Sadece bu yaza özel eşim ve çocuğum gün boyu evde olacak sonrasında cocuk kreşe eşim de ise başlıyor mesai saatleri içinde 5 gün ev boş olacak yani. 3 ay boyunca 7 24 klima çalışacak diyebiliriz. Isıtma icin dogalgaz kullanıyoruz klimayı sadece soğutma icin kullanıyoruz. Ekstradan mutfağımiz cok güneş aliyor mutfak ve salon yan yana salonun diğer tarafı yatak odası birbirine çok yakınlar 2 klima ile tüm evi iklimlendirmeyi planlıyoruz sizin öneriniz nedir direkt gibip alacağım artık kafam çok karıştı şimdiden teşekkürler

Forum ici arastirmalarim neticesinde Midea dan Sultan hanımın numarasını buldum ve çok uygun fiyat aldim. 1 adet Midea Xtreme 9000 btu ve 1 adet Midea All Easy Pro 12000 btu da karar kıldık. 24 saat icinde kurulum randevusu alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri