Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Araç kamerası önerisi (Viofo A119 mini 2 / Carlover A3)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

KISKANIYORLAR

Vessen VTXM25N Tester
İnceleyen Kulüp
Bütçe
6000
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Yeni bir araç kamerası bakıyorum.Ön/arka kameralı,gps,kapasitörlü,telefondan bağlanıp izleme özellikleri olsun.Uzaktan plaka okuyabilecek kadar net çekim iyi olur.Youtubede birçok inceleme var.Fakat ham video olmadığı için video kalitesini kestiremiyorum.Limit 5-6 bin lira olabilir.

Montajını kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir aksesuarcıya mı yaptıracaksınız? Kullanımla ilgili yorum yazarsanız sevinirim.

Park modu kitide almıştım.Montajı kendim yapacağım.

Fiyatına göre video kalitesi yeterli bence.Kutu içeriğinde arka kamera+64 gb hafıza kartı+bağlantı kabloları ile beraber geliyor.Gps,5ghz wifi mevcut.Uygulamasından video indirme hızlı,böylece hafıza kartını çıkarmaya gerek kalmıyor.

Park modu kitide almıştım.Montajı kendim yapacağım.

Fiyatına göre video kalitesi yeterli bence.Kutu içeriğinde arka kamera+64 gb hafıza kartı+bağlantı kabloları ile beraber geliyor.Gps,5ghz wifi mevcut.Uygulamasından video indirme hızlı,böylece hafıza kartını çıkarmaya gerek kalmıyor.

Şu ürünü sanırım incelemem için yollayacak bir firma, benim arabada kendi satın aldığım 70Mainin yanına montaj yapıp sonuçları bu başlık altında paylaşırım ben de :)

Senin geri bildirimlerinle birlikte bakalım neler çıkacak ortaya :)

Şu ürünü sanırım incelemem için yollayacak bir firma, benim arabada kendi satın aldığım 70Mainin yanına montaj yapıp sonuçları bu başlık altında paylaşırım ben de :)

70mai'nin ham videolarını bekliyoruz :)

70mai a500s pro plus ön kamera ve 70 mai rc06 arka kamerasini kullaniyorum. Park kiti ayri satiliyordu onu almadim. Calismasindan baglantisindan uygulamasindan memnunum. Benim aldigim zaman cok fazla kaliteli altarnatif yoktu. Carlover ile karsilastirmasini bende merak ettim beninkiyle arasinda ciddi fiyat farki var. Adem hocam bekliyoruz karsilastirmasini.

70mai a500s pro plus ön kamera ve 70 mai rc06 arka kamerasini kullaniyorum. Park kiti ayri satiliyordu onu almadim. Calismasindan baglantisindan uygulamasindan memnunum. Benim aldigim zaman cok fazla kaliteli altarnatif yoktu. Carlover ile karsilastirmasini bende merak ettim beninkiyle arasinda ciddi fiyat farki var. Adem hocam bekliyoruz karsilastirmasini.

Ham video içinden resim alıp buraya atarmısınız?

Örneğin bu mesafelerde (telefondan ekran görüntüsü aldım)

Ekli dosyalar

• 1777096911029.webp
    1777096911029.webp
    150.9 KB · Görüntüleme: 57
  • 1777096899091.webp
    1777096899091.webp
    148.5 KB · Görüntüleme: 61
Konuya bakanlara ek bilgi olsun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu videolarda stabilizasyon olarak Viofo daha iyi daha az sallanıyor, renk doygunluğu netlik konusunda 7omai. Ben ikisinide kullanmıyorum DJI Action kullanıyorum, tek ön kamera, kablo derdi yok çok kolay takılıp çıkıyor. Stabilizasyon,netlik ve doygunluk konusunda çok daha iyi, ayrıca action cam olduğu için farklı amaçlarada hizmet edebiliyor. Fiyatları bilmiyorum ama eğer çok uçurum yoksa herkese tavsiyem dji action cam.

DDPAI Z60 ve Z90 var. son zamanlarda çok test videoları çıktı. Harika bir şey. Telefonla bağlanıp aracınızın nerede olduğunu bile görebiliyorsunuz. Hatta Z90 olanda sürücü ile de konuşabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

DDPAI Z60 ve Z90 var. son zamanlarda çok test videoları çıktı. Harika bir şey. Telefonla bağlanıp aracınızın nerede olduğunu bile görebiliyorsunuz. Hatta Z90 olanda sürücü ile de konuşabiliyorsunuz.

ddpai çok fazla reklam veriyor bu yüzden test videoları çıkıyor. fenomenlere 3er 5şer dağıtıyo resmen. ddpai n5 dual var bende de kullanıyorum memnunum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260504_205537_Gallery.webp
    Screenshot_20260504_205537_Gallery.webp
    48.2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20260502_170806_Gallery.webp
    Screenshot_20260502_170806_Gallery.webp
    44.5 KB · Görüntüleme: 47

adem hocam yaptın yine yapacağını seni bekliyorum almak için

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri