Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Aracımın Muayenesi Olmadığı İçin Kırılan Ön Camı Değişmeyen Bereket Sigorta Tüketici Hakem Heyeti Kararı

rifatozkan

Meraklı
Meraklı
Merhabalar burda paylaşmak istedim çünkü çok insanı madur ediyorlardı.
Aracımı sigorta yaparken benden muayene istemeyenler camım kırıldığında muayene istedi.
Aracımı sigorta eden acenta zaten her seferinde işlem yapıyordu bu yüzden kendilerinden cam kırık değildi diye imzalı kağıt da aldım.

Bende durumla ilgili tüketici hakem heyetine şikayette bulundum şikayet sonucu olarak aracımın tamiri gerçekleşti.

Yani arkadaşlar aracınızın camı kırıldı ise ve aracınızın muayenesi yoksa bile sigorta aracınızı tamir ettirmek zorunda.

Tam ekran görüntü : https://drive.google.com/uc?id=1vIvQkRwXMOe2gxPZLzlW-zPn0C97VUS2

KararFormu.jpg

Merhabalar burda paylaşmak istedim çünkü çok insanı madur ediyorlardı.
Aracımı sigorta yaparken benden muayene istemeyenler camım kırıldığında muayene istedi.
Aracımı sigorta eden acenta zaten her seferinde işlem yapıyordu bu yüzden kendilerinden cam kırık değildi diye imzalı kağıt da aldım.

Bende durumla ilgili tüketici hakem heyetine şikayette bulundum şikayet sonucu olarak aracımın tamiri gerçekleşti.

Yani arkadaşlar aracınızın camı kırıldı ise ve aracınızın muayenesi yoksa bile sigorta aracınızı tamir ettirmek zorunda.

Tam ekran görüntü : https://drive.google.com/uc?id=1vIvQkRwXMOe2gxPZLzlW-zPn0C97VUS2

Ekli dosyayı görüntüle 5828
Bayılıyorum böyle kararlara.
Tokat gibi cevap oluyor özellikle SÜLÜK mantığındaki sigorta şirkletlerine.

Birde dava açmışlar Adem bey itiraz için ama yanlış mahkemeye başvurmuşlar red olmuş.

Hocam sonunda beni de yakından alakadar eden bir konu açılmış ben sigorta acentesiyim. Bereket sigorta da acenteliklerimden birisi ve 2 tane müşterim ile davalıklar. Kasko veya sigorta yaptırırken üçe beşe bakmamak gerek yoksa böyle sıkıntılar olabiliyor. Lütfen bilinçli olalım ve sigortamızı düzgün şirketlerden yaptıralım. Bu arada bu konu ile ilgili veya başka bir konu ile ilgili sorunuz olursa etiket atabilirsiniz.

Hocam sonunda beni de yakından alakadar eden bir konu açılmış ben sigorta acentesiyim. Bereket sigorta da acenteliklerimden birisi ve 2 tane müşterim ile davalıklar. Kasko veya sigorta yaptırırken üçe beşe bakmamak gerek yoksa böyle sıkıntılar olabiliyor. Lütfen bilinçli olalım ve sigortamızı düzgün şirketlerden yaptıralım. Bu arada bu konu ile ilgili veya başka bir konu ile ilgili sorunuz olursa etiket atabilirsiniz.

hocam :) 3 e 5 bakmadım acentam buradan yaptı ilginiz için teşekkürler kendileri kaybediyorlar bir daha bereket ile işim olmaz.

hocam :) 3 e 5 bakmadım acentam buradan yaptı ilginiz için teşekkürler kendileri kaybediyorlar bir daha bereket ile işim olmaz.
Hocam aslında yapan acenteler de biliyor hangi şirketlerde ödeme daha hızlı ve sorunsuz olduğunu. Ben müşterilerimi uyarıyorum bak bu biraz daha fazla ama allah vermesin başına bir iş geldiği zaman uğraşmazsın diye. Siz yaşayarak tecrübe etmişsiniz.

Bravo, nerde hukuksuzluk var yapmak istiyorlar tokat yemişler. Aracın muayenesi sizle devleti bağlar onlara neymiş :)

Uyuşmazlık bedelini doğru mu gördüm? 25.000TL?

Son düzenleme:
25 binden biraz fazla aracın ön cam fiyatı.

Ortalama bu rakam servise ödeme yapmışlar zaten birde mahkemede dava açmışlar ordada yanlış yerde açmışlar red edilmiş bişiler yapıyorlar işte her tuşa basıyorlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri