Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ARÇELIK A55c885 modelini satın almayı düşünüyorum hocam avantajlari ve dez avantajları nelerdir sizce ? (12.500₺)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baver21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Merhaba; Arçelik aslında Ülkemizde çok güvendiğim ve takdir ettiğim bir markadır ancak TV söz konusu olduğunda kendilerinin üretimlerini öneri listeme almıyorum ve yorumlamıyorum çünkü defalarca ama defalarca yazmamıza rağmen bizlere üretimlerinde kullandıkları panel bilgilerini paylaşmayı reddediyorlar.

Daha doğrusu reddetmiyorlar, Cevap dahi vermiyorlar o derece umursamazlar.

Bakınız kendileri ile her irtibat kurmaya çalıştığımızda sarı çizmeli Mehmet ağa olmadığımızı, uzun yıllardır tüketici faydası işleri gönüllü yürüttüğümüzü, ticari bir çıkar olmadığını ve kim olduğumuzu anlatıp amacımızın ne olduğunu izah etmemize rağmen Samsung LG TCL Vestel Onvo ve birçok markadan alabildiğimiz panel bilgileirni bir bu Arçelik bir de Axen den alamıyoruz.

Axen en azından cevap veriyor, Arçelik cevap dahi dönmüyor.

Şimdi lütfen siz bana söyleyin, bir araba satın alacaksınız, bu araba ile ilgili reklamlarda size şöyle güzel uçar böyle güzel kaçar hatta az yakar çok kaçar bak 4 tan de tekerleği var vs vs demelerine rağmen kaputun altında ne olduğunu göstermeseler ve görmenizi bilmenizi istemeseler siz o arabayı güvenerek saton alır mısınız?

Peki motorunu bilmediğiniz arabayı satın almak istemiyorsanız panelini bilmediğiniz televizyonu neden satın almak isteyesiniz?

Panel bilgilerini paylaşmayı kim istemez veya neden istemez oturup düşünmek lazım.

Bu nedenle sorunuza ben bir cevap veremiyorum çok üzgünüm :ok

Hocam peki sizin bi arçelik televizyon alıp içini açıp panelini inceleme gibi bir şansınız olmadi mi hiç yada içini açtığınız zaman panel bilgilerini anlayabilir miydiniz

Hocam peki sizin bi arçelik televizyon alıp içini açıp panelini inceleme gibi bir şansınız olmadi mi hiç yada içini açtığınız zaman panel bilgilerini anlayabilir miydiniz
Bizim açtığımız bir üründe anlayamayacağımız hiçbir şey yok ancak mal satma kaygısı olan onlarken neden her modellerini biz para verip satın alıp vatandaşı bilgilendirmek zorunda kalan taraf olalım ki?

Ya onlar yola gelecek bize panel bilgilerini paylaşacak ya da biz Arçelik tv önermemeye devam edeceğiz olay bu derece basit bizim açımızdan.

Kaldı ki şu konu dikkatten kaçmasın. Velev ki biz parasını verdik sizin bu tv yi satın aldık ve herkese de dedik ki ''Tamam millet açtık baktık içinden HKC panel çıktı şöyle iyi böyle güzel'' Vatandaş da bize güvenip gitti HKV PANEL diye bu tv yi aldı ama adamın evine giden televizyonda PANDA PANEL çıktı, meğer üretimde karma panel varmış, ne yapacağız şimdi?

Ben içerisinde ne olduğunu teyit etmediğim ürünler ile ilgili bilgi paylaşmıyorum bu nedenle.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri