Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Arcelik Ekolojik 12325 12lik klima 14.700 e Alinir mi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

evername

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
14700
Marka Model Bilgisi
Arcelik 12325
İncelemesini bulamadım genel olarak tavsiye edilir mi ürünün iyi yani kötü yanı deneyimleri olan var mi

Teşekkürler simdiden

Satın Alma Önerisi Arcelik Ekolojik 12325 12lik klima 14.700 e Alinir mi

Yatay ayarı elle yapılıyor, wi-fi yok. Beko 31225'in birebir aynısı model, perşembe günü elimde olacak. Şuandaki Altus ALK-1250 ile de kumanda ve ekran haricinde farkı yok. İzmir'de yalıtımlı dairede, 25-30 metrekare salonu memnun edecek düzeyde soğutuyor. Doğrudan güneş ışığı almayan daire.
Yaşadığınız il/ilçeyi bilmiyoruz, oturduğunuz apartmanın, dairenin yalıtım durumunu bilmiyoruz, klimayı koyacağınız yerin cephesini, metrekaresini bilmiyoruz neye göre önerelim?

Yanlış anlamışsınız tüm şartlar eşit/düzgün durumda iken klima incelemesinden bahsediyorum beyefendi bu nasıl bir forum klima alınır mı alınmaz mi diye tavsiye almak icin evimin ortamını yalıtımlı mi cephesi nedir diye paylaşmak zorunda miyim klimayı soruyorum sadece klimayı iç malzemesini kalitesini

Yanlış anlamışsınız tüm şartlar eşit/düzgün durumda iken klima incelemesinden bahsediyorum beyefendi bu nasıl bir forum klima alınır mı alınmaz mi diye tavsiye almak icin evimin ortamını yalıtımlı mi cephesi nedir diye paylaşmak zorunda miyim klimayı soruyorum sadece klimayı iç malzemesini kalitesini
Bakın bu bilgileri paylaşmazsınız bizde alın deriz sonra klima yetersiz kalır yine burda siz isyan edersiniz önerdiğiniz klima soğutmuyor, sürekli çalışıyor diye bize çıkışırsınız. Ortama en uygun olabilecek cihazı önermeye çalışıyoruz. Bizim ortamımız böyle markalardan para almıyoruz vatandaşa en uygun cihazı öneriyoruz vatandaşın mağdur olmasını istemiyoruz. Ürün güzellemesi yapan bir sürü ortam var oralarda sorup bilgi alabilirsiniz istemiyorsanız bu kadar basit. Hiç bir firma babamızın değil. İyiye iyi kötüye kötü.

Bakın bu bilgileri paylaşmazsınız bizde alın deriz sonra klima yetersiz kalır yine burda siz isyan edersiniz önerdiğiniz klima soğutmuyor, sürekli çalışıyor diye bize çıkışırsınız. Ortama en uygun olabilecek cihazı önermeye çalışıyoruz. Bizim ortamımız böyle markalardan para almıyoruz vatandaşa en uygun cihazı öneriyoruz vatandaşın mağdur olmasını istemiyoruz. Ürün güzellemesi yapan bir sürü ortam var oralarda sorup bilgi alabilirsiniz istemiyorsanız bu kadar basit. Hiç bir firma babamızın değil. İyiye iyi kötüye kötü.
Teşekkür ediyorum sadece 15 20 m2 bir salonda kullanacağım arcelik ekolojik 12 btu marka klima yeterli olur mu menmun eder mi 14700 e geliyor klima

Teşekkür ediyorum sadece 15 20 m2 bir salonda kullanacağım arcelik ekolojik 12 btu marka klima yeterli olur mu menmun eder mi 14700 e geliyor klima
Hocam klimada yalıtım, kaç kişi kullanıcak, ev güneş görüyor mu hangi cephede hepsi önemli m2 ile yürümüyor sadece işler Arçelik ücretsiz keşif de yapıyor diye biliyorum, çağırın baksınlar kaç BTU hangi marka söylesinler, atıyorum ev güneş görüyor yalıtım yoktur duvarlar ısınır, pencereden ısı gelir ya da kalabalık ailesindir evde 8 9 kişi vardır her kişi başı 600btu ekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam, klima daha çok çalışıyor ya da odaya yetmiyor böyle olunca, sana 12bin btu yeter deriz m2 bazında ama kapıları açarsın komple evi soğutmaya kalkarsın ya da hep güneş görür klima zorlanır

Hocam klimada yalıtım, kaç kişi kullanıcak, ev güneş görüyor mu hangi cephede hepsi önemli m2 ile yürümüyor sadece işler Arçelik ücretsiz keşif de yapıyor diye biliyorum, çağırın baksınlar kaç BTU hangi marka söylesinler, atıyorum ev güneş görüyor yalıtım yoktur duvarlar ısınır, pencereden ısı gelir ya da kalabalık ailesindir evde 8 9 kişi vardır her kişi başı 600btu ekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam, klima daha çok çalışıyor ya da odaya yetmiyor böyle olunca, sana 12bin btu yeter deriz m2 bazında ama kapıları açarsın komple evi soğutmaya kalkarsın ya da hep güneş görür klima zorlanır
birde şikayet var sitesinde tonlarca montaja yetişememe şikayeti var yakın tarihli heleki şu sıcak günlerde Allah yardımcısı olsun herkesin 15 güne verilen randevu vsvs Arçelik in bu modelde wi-fi ve yatay salınım göremedim gerçek kapasitesini de göremedim internet sitesinden

birde şikayet var sitesinde tonlarca montaja yetişememe şikayeti var yakın tarihli heleki şu sıcak günlerde Allah yardımcısı olsun herkesin 15 güne verilen randevu vsvs Arçelik in bu modelde wi-fi ve yatay salınım göremedim gerçek kapasitesini de göremedim internet sitesinden
Ekran görüntüsü 2023-08-14 174637.png
Yatak salınım ve wifi yok

Yatay ayarı elle yapılıyor, wi-fi yok. Beko 31225'in birebir aynısı model, perşembe günü elimde olacak. Şuandaki Altus ALK-1250 ile de kumanda ve ekran haricinde farkı yok. İzmir'de yalıtımlı dairede, 25-30 metrekare salonu memnun edecek düzeyde soğutuyor. Doğrudan güneş ışığı almayan daire.

Çözüm
Vallahi ben aslında f/p ürünü olarak da tavsiye istedim biraz da midea 27 bin 12 btu
Arceligi 14.7 ye aldım tabi ki performans kaybı olacaktır illa ki farkı olacaktır
Siz farkı olmayan beko ürünü kaça almıştiniz hayırlı olsun tekrardan

Vallahi ben aslında f/p ürünü olarak da tavsiye istedim biraz da midea 27 bin 12 btu
Arceligi 14.7 ye aldım tabi ki performans kaybı olacaktır illa ki farkı olacaktır
Benim işler biraz karışık, Altus aldım, vakumsuz montaj nedeniyle değişim istedim Beko muadilini önerdiler stokta var diye. Forumda başlığı da vardı.

Aslında bu modellerin adı ekolojik değil de ekonomik olmalıymış sanki. Fiyat performans denebilir yani.

Yatay kanatlar manuel. Wifi özellikleri yok, bakır değil de alüminyum boru vs. derken öyle fiyatlara satıyorlar. Gerçi Arçelik grubunda tüm klimalar alüminyum boruyla montajlanıyor. Fiyat olarak da normal fiyatı 15.900 16 civarına bulmak mümkün. Geçen ay bu fiyatlar 14.500 civarıydı. İndirimle alınacaksa bence alınabilir. Öyle "bu da neymiş" denecek bir ürün değil diğer markaların uygun fiyatlı klimasından eksiği yok.

Yok normal fiyattan alınacak ise Midea üretimi ve Daikin güvencesinde olan Airfel markasını da önerebilirdik.

Bahsettiğin arçelik klima çok vasat. Kesinlikle önermem. Bizim dükkanda 7 tane var hepsi birbirinden kötü? midea klimada 27 bin değil 20 bin kim dedi size 27 diye ? Daha dün aldık bir arkadaşa

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri