- Bütçe
- 20000
- Marka Model Bilgisi
- grundig 65ggu9760
Merhaba arkadaşalr 2 kere değişen ve 3 üncü tv ninde bolca sorunlu olmasından dolayı geçenlerde servisi çağırdım ve paneldeki ışık sızmaları ve daha farklı sorunalrı haricinde kasasındaki yamukluğu sebep gösterip iade veya değişim olarak sisteme kayıt açtı. Merkezden aradıklarında bu model tv nin 3 üncü kullandığımı ve sorunlu olduğunu başka öncelikle serinin üst modeli yada farklı seri ile değişim istediğim belirttim. Bana 9760 serisinin yeni panele sahip modelinin 9765 olduğunu 8000 tl farkla bu modeli beşke seri istersemde 75ghu7505 olanı 7500 farkal verebileceklerini söylediler. hadi 75 inç daha büyük filan onu anladımda 65ggu9765 olan için 13650 aldığım tv nin üzerine 8000 fark istemesi normal mi ? Kanunen ürünün bir üst modelini ücretsiz vermesi gerekmiyor mu ? Bu gibi bir durjmlar karşılaşmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Bu arada para iadesi için kalite kontrol bölümü gelecekmiş oda emaar servisi imiş 1 hafta oldu hala gelecekler para iadesi için. Araba ile 10 dakikalık mesafedeyim 5 dakikada kontrol etseler 15 dakikalık işim var ama ne gelen var ne giden.