Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru ARÇELİK YENİ KLİMA A+++

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mustaffa

Müdavim
İnceleyen Kulüp
Marka Model Bilgisi
ARÇELİK BEKO
Arçelik 12670 Prosmart Inverter Klima White 12 btu A+++ klima çıkarmış gören deneyleyen var mı?

Kağıt üzerinde harika klima görünüyor

Benim gözüme çarpan ciddi rakamlar olarak ;
1-Soğutucu Akışkan Miktarı:1.0 kg
2- Yıllık Enerji Tüketimi: Soğutma 135 kWh
3- SEER 9.1, SCOP 5.1 (A+++)

Üst seviye klima yapmışlar

Tabi fiyat'da güzel bayiler'de 40 bin :)

Bu durum haksız rekabet ortamı yaratmıyor mu , yasal olarak suç değil mi ?

2 ürün var, varsayıyorum bu ürün fırın.

Biri ortalama bir aile yi göz önüne alarak 3 kişilik yemek için 190 derecede 1 saatte 3500 watt diyor. Etikete E-F sınıf basıyor. fiyatı 9.900 TL

Diğeri boş fırını , 150 dereceye ayarlayıp 5 dakika sonra (fırın ısınmışken) veri almaya başlıyor ve 1 saatte 2000 watt değer çıkartıyor. Etikete A-C sınıf basıyor fiyat 9.900 TL

hangisini alırsınız ?

Bunları denetleyen bir yer var mı ? bunların bir standartı var mı ? A sınıf (A+++) etiket basanı kim denetliyor.

Yeni üye oldum. Bu da ilk mesajım. Herkese merhaba,
Arçelik-Beko-LG üretimleri aynı olmakla birlikte standart sistem üzerine eklenen bazı opsiyon özelliklerle modeller birbirlerinden ayrılıyor araştırdığım kadarıyla.
Fakat Arçelik Prosmart 12670 (Beko 61270) tüm hepsinden farklı gözüküyor teknik özellikleri ile. (12660 serisinin güncel versiyonu) Fakat bu modelle ilgili kullanıcı deneyimi veya incelemeye ulaşamadım. 43k tl; orta segment klima fiyatı. Arçelik, giriş sınıfı klima pazarına hitap ettiği için orta segment ürününü de satamıyor anlaşılan. 'O fiyata çıktıktan sonra şunu alırım, bunu alırım' yorumları dökülmeye başlıyor: İmajı Ekolojik yerleşti bir kere.
Bu seri tek kapasitede; sadece 12000btu olarak satılıyor.
Değerler çok dikkat çekici. Doğruysa orta segment ürünlerden de iyi gibi. (Tabi bu değerleri kontrol eden bir sistem de yok.)
Dış pazarlara yönelik üretiliyor, temel sistemi başka bir markadan tedarik edip buradan montajlanıyor veya komple fason tedarik :unsure:
Önceki yorumları okudum. Kağıt üzerinde hunharca harcanmış gibi geldi bana :) Merak ettiğim bir model. Bilgi sahibi olan var mı?
* Geçmişte Arçelik'in 12610 Mirror Ionizer + AA 12000 BTU (Gaz; R410a) ürünü vardı. Model tek kapasite; 12000bttu gene. Bu modellerin eski sürümü. Bir Arçelik servis müdürü söylemişti bana sohbet esnasında: 'O başka; kabuğun altında Toshiba var'

Ekli dosyalar

• 12670-1.JPG
    12670-1.JPG
    51.2 KB · Görüntüleme: 30
  • 12670-2.JPG
    12670-2.JPG
    159.5 KB · Görüntüleme: 34
  • 12670-3.JPG
    12670-3.JPG
    94.4 KB · Görüntüleme: 30
  • 12670-4.JPG
    12670-4.JPG
    96.3 KB · Görüntüleme: 35
Bu cihaz eski 12660 serisinin yeniden isimlendirilmis hali ,Klimacı bir arkadasim cihazin gercekten cok iyi oldugundan bahsetmisti fiyatida ona gore zaten sadece 12.000btu olarak satiliyor bana 18.000btu gerekli oldugu icin ekolojikten devam ettik.😄

Yeni üye oldum. Bu da ilk mesajım. Herkese merhaba,
Arçelik-Beko-LG üretimleri aynı olmakla birlikte standart sistem üzerine eklenen bazı opsiyon özelliklerle modeller birbirlerinden ayrılıyor araştırdığım kadarıyla.
Fakat Arçelik Prosmart 12670 (Beko 61270) tüm hepsinden farklı gözüküyor teknik özellikleri ile. (12660 serisinin güncel versiyonu) Fakat bu modelle ilgili kullanıcı deneyimi veya incelemeye ulaşamadım. 43k tl; orta segment klima fiyatı. Arçelik, giriş sınıfı klima pazarına hitap ettiği için orta segment ürününü de satamıyor anlaşılan. 'O fiyata çıktıktan sonra şunu alırım, bunu alırım' yorumları dökülmeye başlıyor: İmajı Ekolojik yerleşti bir kere.
Bu seri tek kapasitede; sadece 12000btu olarak satılıyor.
Değerler çok dikkat çekici. Doğruysa orta segment ürünlerden de iyi gibi. (Tabi bu değerleri kontrol eden bir sistem de yok.)
Dış pazarlara yönelik üretiliyor, temel sistemi başka bir markadan tedarik edip buradan montajlanıyor veya komple fason tedarik :unsure:
Önceki yorumları okudum. Kağıt üzerinde hunharca harcanmış gibi geldi bana :) Merak ettiğim bir model. Bilgi sahibi olan var mı?
* Geçmişte Arçelik'in 12610 Mirror Ionizer + AA 12000 BTU (Gaz; R410a) ürünü vardı. Model tek kapasite; 12000bttu gene. Bu modellerin eski sürümü. Bir Arçelik servis müdürü söylemişti bana sohbet esnasında: 'O başka; kabuğun altında Toshiba var'

Bu Arçelik klima ile

Sigma Exclusive-WH 12.000 BTU/h A++ arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim​

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri