101 Girişim ekibinde yer alan girişimlerden olan I&ROOTS:
Uzmanları ve danışanları bir çatı altında buluşturan I&ROOTS, kişilerin kendini keşfetme ve kişisel gelişim yolculuğunda rehberliğe ihtiyaç duydukları her an, güvenli ve online uzman desteği ile yanlarında oluyor. Pazaryeri yapısını bünyesinde bulunduran platformda danışanlar, uzman profillerini inceleyebiliyor, danışmanlık ve eğitim hizmetleri üzerinden uzmanlarla iletişime geçebiliyor. Uzmanlar ise onaylı profilleri ile hizmet verdikleri alanları, deneyimlerini ve hizmetlerin bilgisini paylaşabiliyor. Hem danışan hem de uzman için verimli bir sistem yaratırken, aynı zamanda uzmanlar için güvenilir bir platformda kazanç yolları oluşturuyor. Astroloji ve şifa sistemleri kategorilerinde uzmanlığı olan herkes; platformda yer alan “Uzman Başvuru” butonu sayesinde platformda uzman olarak yer almak için başvuru yapabiliyor. Başvurunun ardından onaylanan uzmanların profilleri oluşturuluyor ve hizmetleri profillerinde yerini alıyor.
inceleriz.com
Kendini Keşfetme Yolculuğuna Rehberlik Ediyor
Astroloji ve şifa sistemleri içerisindeki farklı teknik ve alternatif enerji yöntemleri hayatın getirdiği belirsizlik, endişe ve korkularla baş etmede kişilerin kendilerini keşfetme ve inşa etme yolculuklarını kolaylaştıran ve destek olan bir zemin oluşturuyor. Bu nedenle son yıllarda Astroloji ve şifa sistemlerine olan ilgi katlanarak artıyor. Teknolojiyle birlikte hemen her şey için kullanılan uygulamalar astroloji ve diğer kategorileri de içine alarak birbirinden farklı yaklaşımlarla artık geniş bir alan sunuyor. Ancak bu alanda hem danışanların hem de uzmanların güvenilir platform arayışı sonuçsuz kalıyor. Danışanların alanında uzman kişilere ulaşamaması ve uzmanların yetkinliklerini öne çıkararak kolektife katkıyı sunmakta zorluk çekmesi danışmanlık ve eğitim faaliyetlerinin verimsiz bir şekilde yürütülmesine yol açıyor. I&ROOTS ise buna çözüm getirerek değiştirmeyi hedefliyor.Uzmanları ve danışanları bir çatı altında buluşturan I&ROOTS, kişilerin kendini keşfetme ve kişisel gelişim yolculuğunda rehberliğe ihtiyaç duydukları her an, güvenli ve online uzman desteği ile yanlarında oluyor. Pazaryeri yapısını bünyesinde bulunduran platformda danışanlar, uzman profillerini inceleyebiliyor, danışmanlık ve eğitim hizmetleri üzerinden uzmanlarla iletişime geçebiliyor. Uzmanlar ise onaylı profilleri ile hizmet verdikleri alanları, deneyimlerini ve hizmetlerin bilgisini paylaşabiliyor. Hem danışan hem de uzman için verimli bir sistem yaratırken, aynı zamanda uzmanlar için güvenilir bir platformda kazanç yolları oluşturuyor. Astroloji ve şifa sistemleri kategorilerinde uzmanlığı olan herkes; platformda yer alan “Uzman Başvuru” butonu sayesinde platformda uzman olarak yer almak için başvuru yapabiliyor. Başvurunun ardından onaylanan uzmanların profilleri oluşturuluyor ve hizmetleri profillerinde yerini alıyor.

Astroloji Ve Şifa Sistemleri Danışmanlık Ve Eğitim Platformu: I&ROOTS |
Astroloji ve Şifa Sistemleri Danışmanlık ve Eğitim Platformu: I&ROOTS 2023 yılının başında İrem Coşar tarafından hayata geçirilen; Astroloji, Reiki,