Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Awox Televizyon Yazılım Talep Ana Başlığı

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Dostlar, AWOX televizyonların yazılımlarını aslında paylaşmıyordum biliyorsunuz ancak çok talep geliyor bu konu ile ilgili.
Awox TV lerde bazı sorunları servis menüden nasıl çözebileceğinize dair kısa videolar ve elimde olan yazılımları paylaşacağım

Yaşadığınız teknik sorun ve talep ettiğiniz yazılımın model ve etiketini buradan yazabilirsiniz.

Merhabalar Adem Hocam Awox U5000STR modelinin en son yazılımı elinizde varsa rica edebilir miyim? Bendeki tv içindeki yazılımda kanal sıralamalarını kendisi otomatik olarak değiştiriyor.

Merhabalar hocam benim evimdede B205500SA model 55" awox tv var şuan android 6 yüklü görünüyor ve hdmi ile ilgili bir problem yaşıyorum sanırım yazılımını güncellemem gerek. varsa elinizde rica etsem paylaşırmısınız.

Hocam merhaba Awox B206500S 65" var, Tv açıldığında bazen menü sayfasına atıyor kaynak seçmek zorunda kalıyoruz. Bir kaç kez de yayın sinyali olmasına rağmen sinyal yok hatası verdi. Güncel sürümü varsa rica ederim.

U5600STR için daha önce noa yazılım yükledim. Artık smart özelliklerini kullanmıyoruz android box sayesinde ama yinede açılışta en azından awox yazısını görsek fena olmaz Adem bey :)

merhaba Adem ustam bu tv ye yazılım lazım elinizde mevcutmudur acaba

Ekli dosyalar

• USTR5100STR-S.jpg
    USTR5100STR-S.jpg
    59.9 KB · Görüntüleme: 26
sa adem hocam awox ile devam etmeye calışıyrorum yaızlım var mı gooele play hatası alırım sürekli

Mainboard: LDD.M538.B138
Tcon: HV550QUB-HBO
Tv Modeli: AWOX K5500RST/4K/S (TCON ÜSTÜNDE 2018 YAZIYOR. BEN 2019 DA SATIN ALDIM.)
YETKİLİ SERVİS YAZILIM YOK ANAKART DEĞİŞECEK DEDİ. SİZDEN RİCAM YAZILIM VARSA BENLE PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ?

Hocam merhaba, U5100STR televizyonumda kanal sıralamam bozuldu. Kanal taşıma yapıyorum taşınmıyor. Taşırmış gibi yapıp oldugu yerde bırakıyor. Kanalları sıralayabileceğimiz bir pc veya android uygulaması var mı. Yoksa Yazılım güncellemek istiyorum belki düzelir diye. Yardımcı olabilir misiniz.

Dostlar, AWOX televizyonların yazılımlarını aslında paylaşmıyordum biliyorsunuz ancak çok talep geliyor bu konu ile ilgili.
Awox TV lerde bazı sorunları servis menüden nasıl çözebileceğinize dair kısa videolar ve elimde olan yazılımları paylaşacağım

Yaşadığınız teknik sorun ve talep ettiğiniz yazılımın model ve etiketini buradan yazabilirsiniz.
Selamün aleyküm hocam. Netflix artık android 6'da çalışmıyor. Ne yapabilirim? Saygılarımla.

Ekli dosyalar

• IMG_20240803_162216.jpg
    IMG_20240803_162216.jpg
    130.6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20240803_132814.jpg
    IMG_20240803_132814.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 13
hocam kolay gelsin A 2058 US rımless tv im visdom share ekranında kalıyor yazılımı mevcut ise paylaşırsanız sevinirim

Mr

Merhaba adem bey Awox u5100str tv kullanıcısıyım WİSDOM SHARE LOGODA KALiyor tv rica etsem yazılımı paylaşabilir misiniz tavsiye forumunda paylaşmış olduğunuz linkler çalışmıyor mail adresim [email protected] burdan iletebilirseniz çok memnun olurum iyi gunler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240914_215619_Google.jpg
    Screenshot_20240914_215619_Google.jpg
    137.9 KB · Görüntüleme: 14
Selamun Aleyküm hocam TV ayarlarını oynarken yüklü olan bütün uyduları sildim ve TV artık açılmıyor sürekli reset atıyor rica etsem yazılım paylaşabilir misiniz
Awox u5100 STR/s

Ekli dosyalar

• IMG20240911084818.jpg
    IMG20240911084818.jpg
    271.9 KB · Görüntüleme: 17
Selamun akeyküm hayırlı işler awox B224000FH/S/ve RSAG7.820.12364/ROH şase nolu tv nin yazılımı lazım mümkünse gönderirmisiniz.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri