Selam dostlarım,ustalarım elimde 32 inç ekranı kırık axxen tv var resimleri aşağıya atıyorum beni bilgilendirirseniz memnun olurum benim sorunum şu,ki ben bu tv,ye ekran taktırmadan panelini çıkarıp çalışma odamda kullandığım masaüstü monitör,üme nasıl adapte ederim yada entegre ederim benim anladığım kadarıyla tv,lerde dışardan herhangi bir görüntü aktarabiliyorsun gerek bir tv box,uydu cihazı veya kablosuz olarak telefon dahil ama tv,den dışarıya aktaramıyorsun başka bir ekrana veya monitör,e bende bu tv,nin kartlarını çıkarıp vermek veya çöp olmaması için tüm kartlar güncel ve çalışır vaziyette olmasından dolayı kıyamadım monitörüme bağlamaya karar verdim ancak bu konuda çok bilgim olmadığından siz değerli ustalarımdan yardımlarınızı bekliyorum bu konu için biraz youtube,de araştırma yaptım ancak çok aydınlatıcı açıklayıcı birşey bulamadım sadece vatandaşın biri aynı durumda olan bir video çekmiş ama aydınlatıcı olmamış normalde kullandığı çevici bir aparat kullanmış bu aparatı normalde ben harici bir uydu cihazı takmak için kullanıyorum ama bu tv,ye görüntü vermek için kullanılıyor hdmi girişinden oda aynısını tv,nin hdmi çıkışından alıp monitör,e vga girmiş bende denedim ama görüntü alamadım bunu nasıl başarmış anlamadım yada benim bilmediğim bir ayar var o video,yuda buraya atıyorum yardımcı olacak tüm ustalarıma şimdiden teşekkür ederim sevgi ve selamlarımla.