- Bütçe
- Max 30000
- Marka Model Bilgisi
- Baharat öğütücü
Merhaba değerli forum sakinleri evde kullanmak için bir baharat makinası almayı planlıyorum. Amacım iğde çekirdeği, yumurta kabuğu v.b öğütmek Piyasada bir çok markaya ait baharat öğütme makinası var ama bunların güçleri ve kapasiteleri sınırlı. Araştırma yaparken bir de endüstriyel makina üreticilerinin ev kullanıcılarına yönelik ürettiği küçük baharat makinalara rastladım. Bunlar çekeceğim malzemelere daha uygun. Bir kaçının linkini aşağıya ekliyorum. Bu konuda bilgisi veya kullanıcı deneyimi olanlardan tavsiyeler bekliyorum.
www.besaendustriyel.com
www.akseendustriyel.com
www.sonmezendustriyel.com

Besa Miza 100 Gr Bitki Hububat ve Baharat Öğütücü
Besa Endüstriyel Bitki Hububat ve Baharat Öğütücü ürünlerimizi hemen inceleyebilirsiniz. Baharat Öğütücü ürünleri 2 Yıl Garanti ve Ücretsiz Kargo İmkanı İle

Lavion HC350 Gr Toz Acı Biber Öğütücü Elektrikli Kuru Gıda Çekme Makinesi | Uygun Fiyat ve Modellerle | Akse Endüstriyel
Lavion HC350 Gr Toz Acı Biber Öğütücü Elektrikli Kuru Gıda Çekme Makinesi Fiyat ve Modelleri akseendustriyel.com adresinden hızlı ve güvenli alışverişle sağlayın.

Sönmez 100 Gr Bitki Baharat Öğütme Makinesi Yüksek Devirli « Sönmez Endüstriyel - Endüstriyel Mutfak ve Paketleme
Sönmez Endüstriyel öğütme makinesi, kase kapatma makinesi, değirmen, hamur yoğurma makinesi, vakum makinesi, mini vakum makinesi, tarih kodlama makinesi, kemik kesme makinesi, dilimleme makinesi, et kesme makinesi, tartı, terazi, blender, bar blender, baharat öğütme makinesi, para sayma...