Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Balikesir-Altinoluk Klima Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kazemx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Kazemx

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
100bin
Marka Model Bilgisi
Midea, Sigma, Arçelik, Gree vb.
Merhabalar, yurtdışında yaşayan bir gurbetçiyim. Balıkesirin Edremit ilçesine bağlı Altınoluk semtinde, Kayınpederleriminde şimdilik sadece Eylül ayında kullandıkları iki katlı evleri var. Bizde Temmuz-Ağustos aylarında 3-4 haftamızı burada geçiriyoruz.
Alt katta oturma odası ve mutfak bulunuyor, Mutfak ile oturma odasının arasındaki kapı sürekli açık, o yüzden birlikte hesaplanabilir, yaklaşık 25-30m2 civarında. Üst katta 3 tane yatak odası var, sadece 2 tanesi kullanılıyor. Her oda yaklaşık olarak 9-12m2 büyüklüğünde. Evin cephesi güneye bakıyor ve neredeyse tüm gün güneş görüyor. Gündüzleri kadar geceleri de çok sıcak oluyor, bazı geceler o kadar terliyorum ki yatakta resmim çıkıyor.
Sabahtan öğleye kadar genelde bahçede yada oturma odasında, öğleden sonra ise denizde oluyoruz. Akşam dışarıda geziyoruz ve yatmaya geliyoruz. Klima gün içerisinde çok fazla kullanılmayacak genelde uyurken daha çok ihtiyacımız var.
Adem Bey’in videolarından yola çıkarak yaptığım incelemede Edremitte bulunan Midea servisinin yorumlarının iyi olduğunı gördüm ve Midea Klimaların performansından dolayı Midea All Easy Pro klima üzerine yoğunlaştım.
Evin üst katında bulunan iki yatak odasına birer tane 9binlik alt kattaki oturma odasına 18binlik taktırmayı planlıyordum.
Fakat benim kafamdaki soru işaretine gelirsek eğer, bu kadar kısa süreli kullanım için Midea klima ideal midir yoksa daha uygun fiyatlı olan yerli markalara ( Arçelik vb. ) yada sizin önereceğiniz başla bir markaya mı yönelsem daha iyi olur.
Vereceğiniz cevplar bana ışık tutacaktır, şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar, yurtdışında yaşayan bir gurbetçiyim. Balıkesirin Edremit ilçesine bağlı Altınoluk semtinde, Kayınpederleriminde şimdilik sadece Eylül ayında kullandıkları iki katlı evleri var. Bizde Temmuz-Ağustos aylarında 3-4 haftamızı burada geçiriyoruz.
Alt katta oturma odası ve mutfak bulunuyor, Mutfak ile oturma odasının arasındaki kapı sürekli açık, o yüzden birlikte hesaplanabilir, yaklaşık 25-30m2 civarında. Üst katta 3 tane yatak odası var, sadece 2 tanesi kullanılıyor. Her oda yaklaşık olarak 9-12m2 büyüklüğünde. Evin cephesi güneye bakıyor ve neredeyse tüm gün güneş görüyor. Gündüzleri kadar geceleri de çok sıcak oluyor, bazı geceler o kadar terliyorum ki yatakta resmim çıkıyor.
Sabahtan öğleye kadar genelde bahçede yada oturma odasında, öğleden sonra ise denizde oluyoruz. Akşam dışarıda geziyoruz ve yatmaya geliyoruz. Klima gün içerisinde çok fazla kullanılmayacak genelde uyurken daha çok ihtiyacımız var.
Adem Bey’in videolarından yola çıkarak yaptığım incelemede Edremitte bulunan Midea servisinin yorumlarının iyi olduğunı gördüm ve Midea Klimaların performansından dolayı Midea All Easy Pro klima üzerine yoğunlaştım.
Evin üst katında bulunan iki yatak odasına birer tane 9binlik alt kattaki oturma odasına 18binlik taktırmayı planlıyordum.
Fakat benim kafamdaki soru işaretine gelirsek eğer, bu kadar kısa süreli kullanım için Midea klima ideal midir yoksa daha uygun fiyatlı olan yerli markalara ( Arçelik vb. ) yada sizin önereceğiniz başla bir markaya mı yönelsem daha iyi olur.
Vereceğiniz cevplar bana ışık tutacaktır, şimdiden teşekkür ederim.
Yılın son günü olan sadece bugün için geçerli tek ve son kampanyada yine Midea tarafından üretilen, Alarko Holding tarafından İthal edilen Carrier Cool Easy (All Easy ile aynı klima ama kasası ve yazılımı farklı) klima düşünebilirsiniz.
Aynız amanda 37.500tl dolaylarında Breezeless klima da veriyorlardı ona da odaklanabilirsiniz. Sadece yazlık kliması olması nedeniyle bence Daikin güvencesinde satılan Kaira klimalardaki kampanyalara da bakabilirsiniz zira 12 lik klimaları 22.000tl den sattıkları kampanya vardı geçen hafta.

Carrier klimalar 9 luk 35.000tl, 18 lik ise 54500tl ama bunlar Easy serisi özel üretimler yani bir Kaira ve Xtreme ile kıyaslanacak ürünler değil. Diğer yandan size ne kadar gereklidir kısmı tartışılır ben sadece bilginiz olsun diye yazdım.

Bu arad alisteleri yolladılar, 01.01.2025 itibari ile bu fiyatların üzerine 3-5K arası fark eklenecek ne yazık ki. O nedenle ne alırsanız alın yine de bugün almanız faydalı olur sanki. Güzel ülkemizde sabah nelere uyanacağımız belli olmuyor malum.

Merhaba Adem bey, malesef yıl sonu fırsatlarından yararlanma şansım yoktu, şuan yurtdışındayım. Yukarıda belirtmiş olduğum bölge, evin durumu ve bizim evde bulunma durumumuza göre bir değerlendirme yapmış olsaydınız, bana hangi marka ve modelleri önerirdiniz. Ben dediğim gibi ana üreticilerden biri olduğu için Midea klimalara, Mideanın içindede All Easy Pro modeline yoğunlaşmıştım. Sonra zaten yılda 2-3 hafta evde kalıyoruz acaba daha ucuz ürünlere mi yönelsem diye düşündüm, ama yönelirkende kalite ve sağlamlıktan da ödün vermek te istemiyorum. Kafam o yüzden biraz karışık. Beni aydınlatmanızı umuyorum, iyi çalışmalar dilerim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri