Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Baymak Elegant prime 09

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan andriace
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

andriace

Yeni Üye
Yeni Üye
Bu klimayı baymak iyidir diye aldım çevremde de baymak alıp uzun süreler kullananlar var.
Alırken Elegant prime ve plus diye iki farklı modeli vardı detaylara bakınca birebirdi neredeyse fiyat olarak 600 tl gibi bir fark fardı bende fazla para vermeye gerek yok diye elegant olan modelini almıştım. ama klima kış ayında takıldı ve ilk takıldıktan sonra klimayı çalıştırdıkça ısınmış plastik kokusu gelmeye başladı rahatsız edici yaklaşık 2 hafta sonra koku baya azaldı ama hafiften çalıştırınce yine geliyor alırken dikkat ediniz bence.

İkisi de R32 gaz kullanıyor. (premium modeli R410'du). Bildiğim kadarıyla plus ta iyonizer özelliği var prime ise soğutmada daha ekonomik. Bu gaz işinde de ne katakulliler döndü yasaklanan R-22 gibi. Ben de prime var 5 sene olmuştur henüz bir sıkıntı çıkarmadı. Memnunuz

Bu klimayı baymak iyidir diye aldım çevremde de baymak alıp uzun süreler kullananlar var.
Alırken Elegant prime ve plus diye iki farklı modeli vardı detaylara bakınca birebirdi neredeyse fiyat olarak 600 tl gibi bir fark fardı bende fazla para vermeye gerek yok diye elegant olan modelini almıştım. ama klima kış ayında takıldı ve ilk takıldıktan sonra klimayı çalıştırdıkça ısınmış plastik kokusu gelmeye başladı rahatsız edici yaklaşık 2 hafta sonra koku baya azaldı ama hafiften çalıştırınce yine geliyor alırken dikkat ediniz bence.
Her zaman ve her zaman yazıyor söylüyorum, GERÇEK KULLANICI geri bildirimi kadar artık tüketici elektroniği konusuna kıymetli başka bir şey yok zira her yer ürün güzellemesi yapan gizli pazarlamacılar ile dolu.

Bu anlamda geri bildiriminiz bizler ve tüketiciler için çok önemli.

Görüyorum ki sırf şu geri bildirimi yazmak için üye olmuşsunuz ne mutlu bize, teşekkür ederim size :ok

İkisi de R32 gaz kullanıyor. (premium modeli R410'du). Bildiğim kadarıyla plus ta iyonizer özelliği var prime ise soğutmada daha ekonomik. Bu gaz işinde de ne katakulliler döndü yasaklanan R-22 gibi. Ben de prime var 5 sene olmuştur henüz bir sıkıntı çıkarmadı. Memnunuz
Güya R22 ozonumuzu çok deldiği için, az delen R410 geldi, Hidro Kloro Floro karbon yerine Hidro Floro Karbon dediler bizde peki madem dedim zaten sanki itiraz etsek ne olacak doğru mu yalan mı onu bile bilmiyoruz ki.

@mbirol ustamızın www.klimaforumu.com forumunda bu konu ile ilgili çok güzel bir yazı okumuştum zamanında.

Güya R22 ozonumuzu çok deldiği için, az delen R410 geldi, Hidro Kloro Floro karbon yerine Hidro Floro Karbon dediler bizde peki madem dedim zaten sanki itiraz etsek ne olacak doğru mu yalan mı onu bile bilmiyoruz ki.

@mbirol ustamızın www.klimaforumu.com forumunda bu konu ile ilgili çok güzel bir yazı okumuştum zamanında.
R22 kapital tarafından (başta bilinen japon soğutma firması) doğaya daha az zararlı diye lanse edildi sonuç şimdi tamamen yasaklandı. Şimdi de R410 zararlı deniyor ve bildiğim kadarıyla Avrupa Birliğinde bu gazı belli orandan fazla kullananlara denetim zorunluluğu geliyor. Her şey bu böyle inanın ve bana para ödeyine çıkıyor olan insanlara ve bu dünyaya oluyor.

R22 kapital tarafından (başta bilinen japon soğutma firması) doğaya daha az zararlı diye lanse edildi sonuç şimdi tamamen yasaklandı. Şimdi de R410 zararlı deniyor ve bildiğim kadarıyla Avrupa Birliğinde bu gazı belli orandan fazla kullananlara denetim zorunluluğu geliyor. Her şey bu böyle inanın ve bana para ödeyine çıkıyor olan insanlara ve bu dünyaya oluyor.
Dünya kaynakları inanılmaz şekilde Milyar yıllık tarihinde görülmediği kadar hor kullanılıp heba ediliyor.
Biz muz kabuklarını kurutup doğaya dönsün gübre olsun derdindeyiz bunlar dünyadaki tüm kaynaklar cebime dolar olsun derdinde.

Albert Camus'un şu lafına uyuyor: İnsan, neyse o olmayı reddeden tek yaratıktır.

Üstat sorma hiç. Ben bu 410 işini daha DH de yazarken çok yazdım. Buna çevreci diyenin ben taa.......
R22 Ozonu deliyor du , doğa ozonu tedavi ediyormuş sonra öğrendik. +10 un sera gazı etkisi çok kat ve kat yüksek. Vesera gazı ,sera adı üstünde ,atmosfere set çekiyor . Çevreci miş miş.
Kominist değilim, ama bu kapitalist ler beni de Kominist yapacak bu gidişle. Varsa başka akım onu olalım. Şükür yine de R32 ye geçtiler , GWP daha düşük.
Bu insanoğlu kadar aç gözlü bir yaratık yok dünya da ,bende dahilim tabi buna. Doymayan kendi çıkarları için öldüren , ezip geçen , doğanın içine eden tek yaratık. Ama doğa geri alır ,ondan aldığını . Bırakmaz bunu yanımıza . Zaten geliyor gelmekte olan. Doğal afet diyoruz ya adına , afet bizim için afet , Doğa için her şey doğal. İçine ettik hep beraber doğanın . Oda içine edecek ona bunu yapanların..
Neyse bir tık faydası olması adına R32 alalım dostlar. Kötünün iyisi

Azer Bülbül diyor ya ''Dokunmayın çok fenayımmm''
Bu konular açılınca , coşuyorum bazen.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri