Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Beko Klima Bahar da Defrost Normal mi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

REMZİ96

Klimatör
Kadim Üye
Marka Model Bilgisi
Beko
Klima bugün 3 4 kez defrosta geçti her geçtiğinde 15 dk kaldı dışarısı 17 derece sizce normal mi defrosta geçmesi buz yokken neyin buzunu çözüyor deforst tam ne anlama geliyor onuda bilmiyorum aslında ama bence havalar soğukken geçmesi lazım defrosta klima beko 31225 serisi

Aynen öyleydi bu sistemden daha iyi ben bunların çalışma sistemini anlamadım bu klimadan önceden York vardı oda inverter klimaydı onda böyle birşey yoktu 28 30 getirince paşa paşa ısıtıyor du hiçbir sorun yoktu bunun gibi değildi
Ben de arçelik klima kullaniyorum. Evet termostat yapa yapa calisiyor ama odayi ayarladigim sıcaklığa ulasitiriyor.

Ben de arçelik klima kullaniyorum. Evet termostat yapa yapa calisiyor ama odayi ayarladigim sıcaklığa ulasitiriyor.
Ekolojik inverter mı bende de bazen normal çalışıyor bazen 5 dk bir durup durup çalışıyor ve öyle olduğu zaman ısıtma yapmıyor sizde ara sıra böyle bir sorun oluyor mu ? Ilık üflemeye başlıyor durduğu zaman

Ekolojik inverter mı bende de bazen normal çalışıyor bazen 5 dk bir durup durup çalışıyor ve öyle olduğu zaman ısıtma yapmıyor sizde ara sıra böyle bir sorun oluyor mu ? Ilık üflemeye başlıyor durduğu zaman
Ekolojik inverter da var alerjen plus olan da var. Evet durup calisiyor termostata giriyor oda sıcaklığı istenen seviyeye ulastiginda . Durduğu zaman flap yukari kalkıyor hafif üfleme yapiyor. Calismaya başladığı zaman ise normal ısıtmaya devam ediyor. Ama bazen kendini iyice kisiyor durmuyor 0.2 , 0.3 kw gosteriyor anlik tuketim bu sekilde kistiginda serin ufluyor gibi oluyor.( test ettim bu sekilde 30 32 derece civari ufluyor. )
Bu arada ben 25 derecede kullaniyorum genellikle. 2 klimada da benzer durumlar.
Bir de 15lik ekolojik var once 16 m2 lik odadaydi termostata girince yani durunca ufleme yapmiyordu hic ve saatlerce calismiyordu oda sicakligi da iyice dusuyordu. Şimdi 27 m2 lik odaya aldim onu cok test edemedim ama 25e ayarlayinca 2 saat falan calistirmistim25e yaklastirdi dereceyi hemen hemen ve durmamisti hic.
Farkettigim kesinlikle klima odaya büyük gelince klima isitma konforu düşüyor. ( termostatta ufleme yapmamasiyla da alakasi olabilir tabi bu klimanin)

Klima bugün 3 4 kez defrosta geçti her geçtiğinde 15 dk kaldı dışarısı 17 derece sizce normal mi defrosta geçmesi buz yokken neyin buzunu çözüyor deforst tam ne anlama geliyor onuda bilmiyorum aslında ama bence havalar soğukken geçmesi lazım defrosta klima beko 31225 serisi
Defrost değil bu. Klima beklrmeye geçiyor. Defrost ta dış ünite çalışır, dışa sıcak gaz, gönderir. Defrost ışığı her yandığı defrost değil. Heat cap aslında o ışığın anlamı.

Defrost değil bu. Klima beklrmeye geçiyor. Defrost ta dış ünite çalışır, dışa sıcak gaz, gönderir. Defrost ışığı her yandığı defrost değil. Heat cap aslında o ışığın anlamı.
Denerim bugün 25 derecede çalıştırmayı ama ben 28 dereceye ayarlayıp içerisi daha 22 derece olmadan durması tuhaf oluyor sürekli durduğu içinde yeterli sıcaklık olmuyor bakalım inş düzelir çünkü bir haftadır bununla uğraşıyoruz

Galiba öyle çünkü bazen dış ünite durup o Işık da yanıyor ama bazende gerçekten yanıp çalışmaya devam ediyor tam çözemedik de herhalde öyle gibi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri