Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya çamaşır makinesi buzdolabı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Erenlerdiyarı

Yeni Üye
Yeni Üye
Hocam beyaz eşya için önerinizi merak ediyorum bosch Siemens ve samsung arasında bütçe 40 ile 45 arası buzdolabı ve çamaşır makinesi ile ilgili fikirleriniz nelerdir hangilerini önerirsiniz çamaşır makine de kilo 9-10 arası buzdolabı alttan donduruculu iki model de inox ve hocam buzdolabında boya olmaması isteğimiz şimdiden teşekkürler

Hocam beyaz eşya için önerinizi merak ediyorum bosch Siemens ve samsung arasında bütçe 40 ile 45 arası buzdolabı ve çamaşır makinesi ile ilgili fikirleriniz nelerdir hangilerini önerirsiniz çamaşır makine de kilo 9-10 arası buzdolabı alttan donduruculu iki model de inox ve hocam buzdolabında boya olmaması isteğimiz şimdiden teşekkürler
Merhaba hoşgeldiniz :)

Boya istememeniz ile İnox istemeniz bu konudaki hassasiyetinizi ortaya sergiliyor :ok

Malumunuz inox sistemler madenin kendi halidir, elbette işlenir, hatta fırça yönü dikey veya yatay olarak da değişebilir onlarda da sonuçta estetik devreye giriyor fakat herhangi bir kaplama veya boya vs olmaz üzerlerinde.

Bakımları bir tık zordur beyazlara göre onu da belirtmiş olayım dipnot olarak.

Burada şu şekilde ilerlemek daha doğru olur görüşündeyim.

Siz aklınıza yatan modelleri yazın, biz zaten hemen hepsini bildiğimiz için size teknik detaylarını, artı ve eksilerini yazalım.

Yanlşış anlamayınız b bizim diğer sorulara daha fazla zaman ayırabilmemizi sağlar. Aksi durumda işinize yaramayacak, belki aklınızda dahi olmayacak ürünleri de gereksiz yere detaylandırıp hem kendi hem sizin vaktinizi tüketmiş oluruz.

Samsung RB serileri vesteldir. Alınmaz. WW11 uygundur.
Bosch da seçtiğiniz ürünlerin adı Bocsh içi boş. (Çerkezköy üretimi)

Listenizdeki ürünlerin tercih edilir olanları Siemens modelleridir.

Hocam bir de bu siemens serisinde çamaşır makinesinde sallanma ve ses yüksek diyor bazı yorumlarda siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Sıkmada titremeyen ufak tefek oynamayan makine kalmadı gibi artık. Ama hakkını yiyemem BSH grubunda Arçelik-Beko lara göre bir tık daha az bu tarz şikayetler.

Hocam bir de bu siemens serisinde çamaşır makinesinde sallanma ve ses yüksek diyor bazı yorumlarda siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Her tüketiciye yazdığımı size de yazayım.

Çamaşır makinesi üretmek için ihtiyaç duyulan makineleri bile kendisi üreten MIELE markası dahi şikayet ediliyorsa bu tartışmalara bakıp ürün almakimkansız hale gelir.

İçerisinde su çekmiş, 10kilo olup dengesiz dağılım ile merkezkaç kuvveti dahilinde 600 100 1200 devir dönen bi rmakinenin titreme yapmaması da ne bileyim fazla ütopik.

Bizim derdimiz titreme değil, bizim şikayet ettiğimiz makineler resmen Azer Bülbül takliti yapıyorlar yoksa titreme yapması gayet normal.

Ben kendi evimden örnek vereyim hepsine.
Buzdolabı Siemens KG76NAI32N -> Gerçekten parasını hakediyor ve kaliteli malzeme.
Bulaşık Vestel BM 5001 retro bordo -> Retro serisi normal bulaşık makinesi. Sessiz çalışıyor ve tipi güzel
Kurutma arçelik 900 Km -> Parasını hakediyor ben 2800 e almıştım ancak güzel makine.
Çamaşır çok eski onu saymıyorum değiştirmedim.

Hocam tekrardan merhaba buzdolabında bu kenar acaba darbe mi almış

Ekli dosyalar

• 40667648-BCF0-4852-9362-7282DC39628D.jpeg
    40667648-BCF0-4852-9362-7282DC39628D.jpeg
    39.6 KB · Görüntüleme: 15
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri