Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya Çeyiz önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eandac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

eandac

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
100000
Marka Model Bilgisi
Bosch-Siemens
Merhabalar, evlilik hazırlıkları dolayısıyla beyaz eşya tavsiyelerine ihtiyacım var. Bütçe 100.000₺, artı eksi 20.000₺ olarak önerilerinizi bekliyorum. Marka olarak Bosch-Siemens düşünmekteyiz ama farklı önerilere açığız.

Buzdolabı; alttan donduruculu 500 litre hacimlerde
Çamaşır makinesi; 9-10 kg
Kurutma makinesi; 9 kg
Bulaşık makinesi; 3. Çekmece (çatal bıçak çekmecesi)

Beklenti ve ihtiyaçlarımız bu şekilde, değerli tavsiyeleriniz şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar, evlilik hazırlıkları dolayısıyla beyaz eşya tavsiyelerine ihtiyacım var. Bütçe 100.000₺, artı eksi 20.000₺ olarak önerilerinizi bekliyorum. Marka olarak Bosch-Siemens düşünmekteyiz ama farklı önerilere açığız.

Buzdolabı; alttan donduruculu 500 litre hacimlerde
Çamaşır makinesi; 9-10 kg
Kurutma makinesi; 9 kg
Bulaşık makinesi; 3. Çekmece (çatal bıçak çekmecesi)

Beklenti ve ihtiyaçlarımız bu şekilde, değerli tavsiyeleriniz şimdiden teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz genç dostum. Şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Söz konusu BSH ürünleri olduğunda hemen sevgili @Murat ALA hocamızdan görüş alalım :ok

Siemens KG76PAWC0N Buzdolabı
Siemens WG54A200TR Çamaşır Makinesi
SiemensWQ44G2C1TR Kurutma Makinesi
Siemens SN23IW62MT Bulaşık Makinesi

Bu modelleri inceleyin derim.

Siemens KG76PAWC0N Buzdolabı
Siemens WG54A200TR Çamaşır Makinesi
SiemensWQ44G2C1TR Kurutma Makinesi
Siemens SN23IW62MT Bulaşık Makinesi

Bu modelleri inceleyin derim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir konuyu daha danışmak istiyorum, çamaşır makinesi tercihinde Almanya üretimi olan bir modele geçmek ne kadar mantıklı olur. Türkiye üretimi cihazlarla arasında ciddi bir fark var mıdır?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir konuyu daha danışmak istiyorum, çamaşır makinesi tercihinde Almanya üretimi olan bir modele geçmek ne kadar mantıklı olur. Türkiye üretimi cihazlarla arasında ciddi bir fark var mıdır?
Kalite olarak elbette fark var ama bütçenize sığmıyor. Yoksa bütün ürünleri ithal modellerden verecektim. (Dolaplarda ithal model yok)

Kalite olarak elbette fark var ama bütçenize sığmıyor. Yoksa bütün ürünleri ithal modellerden verecektim. (Dolaplarda ithal model yok)
İthal ürünlerle ilgili tavsiyenizi de alabilir miyim hocam. Kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi. Maksadım mağaza pazarlığı sonrası bir değerlendirme yapıp son kararı öyle vermek.

İthal ürünlerle ilgili tavsiyenizi de alabilir miyim hocam. Kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi. Maksadım mağaza pazarlığı sonrası bir değerlendirme yapıp son kararı öyle vermek.
Siemens WG54B2A0TR Çamaşır Makinesi
Siemens WQ45B2A0TR Kurutma Makinesi (Kurutma makinelerine dipnot düşmek istiyorum galiba bütün modeller ithal. Almanya olmasa da Avrupa ülkelerinden yüksek ihtimal Polonya'dan geliyorlar)
Siemens SN27YI82DT Bulaşık Makinesi (Bulaşık makineleri de renk konusunda uyuz. Beyaz renk ithal model yok. İthaller hep Inox, beyaz renk set yapılmak istendiğinde seti bozuyor bu konu hakkında düşünmesi lazım biraz BSH Türkiye'nin.)

Siemens WG54B2A0TR Çamaşır Makinesi
Siemens WQ45B2A0TR Kurutma Makinesi (Kurutma makinelerine dipnot düşmek istiyorum galiba bütün modeller ithal. Almanya olmasa da Avrupa ülkelerinden yüksek ihtimal Polonya'dan geliyorlar)
Siemens SN27YI82DT Bulaşık Makinesi (Bulaşık makineleri de renk konusunda uyuz. Beyaz renk ithal model yok. İthaller hep Inox, beyaz renk set yapılmak istendiğinde seti bozuyor bu konu hakkında düşünmesi lazım biraz BSH Türkiye'nin.)
Vakit ayırıp ilgilendiğiniz ve tavsiyeleriniz çok teşekkür ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri