- Bütçe
- 100.000
- Marka Model Bilgisi
- LG
Merhaba; öncelikle forumu en az 20 sayfa okudum ve herkese yardımcı olmanıza bayıldım, sağ olun var olun.
Ben de yakın zamanda evleneceğim, haliyle beyaz eşya almam gerekiyor.
86 bin TL civarına, meşhur bir teknoloji mağazasından bulduğum ürünler:
buzdolabı
çamaşır & kurutma makinesi (evimiz küçük olacak, tek cihaz olması tercih sebebi)
bulaşık makinesi
Evet, düşündüğüm ürünler LG.
Evimizde 15 yıldır buzdolabı, 12 yıldır da çamaşır makinesi LG.
Hiçbir sorun yaşamadık ve hala çok sağlam duruyorlar.
Şimdi forumdan okuduğum kadarıyla servis problemi var ancak İstanbul'da çok büyük problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Tabii ki bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.
86 bin liraya LG ürünlerini alabiliyorken Beko/Arçelik pek içime sinmiyor, Siemens/Bosch yerli üretimleri de pek önerilmiyor.
Yukarıdaki ürünleri 86 bin liraya buldum ancak gerekli durumlarda bütçeyi 100 - 110 bin bandına çıkarabilirim.
Sizler neler önerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler dilerim herkese.
Ben de yakın zamanda evleneceğim, haliyle beyaz eşya almam gerekiyor.
86 bin TL civarına, meşhur bir teknoloji mağazasından bulduğum ürünler:
buzdolabı
çamaşır & kurutma makinesi (evimiz küçük olacak, tek cihaz olması tercih sebebi)
bulaşık makinesi
Evet, düşündüğüm ürünler LG.
Evimizde 15 yıldır buzdolabı, 12 yıldır da çamaşır makinesi LG.
Hiçbir sorun yaşamadık ve hala çok sağlam duruyorlar.
Şimdi forumdan okuduğum kadarıyla servis problemi var ancak İstanbul'da çok büyük problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Tabii ki bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.
86 bin liraya LG ürünlerini alabiliyorken Beko/Arçelik pek içime sinmiyor, Siemens/Bosch yerli üretimleri de pek önerilmiyor.
Yukarıdaki ürünleri 86 bin liraya buldum ancak gerekli durumlarda bütçeyi 100 - 110 bin bandına çıkarabilirim.
Sizler neler önerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler dilerim herkese.