Keysmart varsa bence al geç, çamaşır Makinesi Altus 8103 ML modeliyle aynı. Inverter motorluymuş. Eksi olarak keysmartın bu makinelerinde ve Altusun ML model kodlu olanlarında Süre göstergesi yok sadece.
Vestel grubu çamaşır makinesi sadece DKS ve denge sorunuyla biraz üzebilir. Yani sıkmaya geç girip program süresini uzatabilir ya da sıkarken titreyebilir. Ben SEG'i uğraşa uğraşa en stabil hale getirdim artık.
Bulaşık Makinesi ve buzdolabı konusunda Vestel ya da Arçelik grubu çok fark etmiyor bence. Hemen hemen aynı ürünler.
Ha keysmart Altus çamaşır makinesi çok mu iyi, hayır. Ama vestel grubuna göre daha iyi.
Online uygulamada yok, mağazadan sipariş satışı galiba. Bence mantıklı bunlar ya. Buzdolabı NF olursa daha iyi olur. Statik de öğrenci evi için iş görür ama benim tercihim NF.
Bulaşık makinesi de Altus AL 404 ile aynı.
Bulaşık ve buzdolabı için Vs outlet gibi yerlere de bakabilirsin. Windsor, nexon vs gibi ürünlere yani.
Başka ne lazım?
TV 43UA9631 ideal bence.
Halı olarak da ara ara a101e gelen şu dandik ince halılardan kullanıyorum. Tüylü olmadığı için arasında pislik birikme durumu olmuyor.
Öğrenci evi deyince şimdi pislikten bahsetmesek olmaz.
Tost makinesi de lazım, onu da Flavel, Altus vs hallederiz.
Fırın ocak vs ?