Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

aantiherooo

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
80000
Marka Model Bilgisi
Siemens, Beko, Bosch, Arçelik
Merhabalar. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi bakıyorum. Servisi iyi olsun yeter diye düşünüyorum. Mağazaları dolaştım ama aklım çok karıştı. Bazı markalardan aldığım fiyatları aşağıda yazdım. Çamaşır makinesi ve buzdolabına daha çok önem gösteriyorum.(sorunsuzluk, enerji sınıfı vb.)

Bunların dışında önerilen marka, model olursa değerlendirmek isterim.

Siemens:
Buzdolabı: KD55NNWE0N
Çamaşır Makinesi: WM12N200TR
Bulaşık Makinesi: SN216W00DT
Kurutma Makinesi: WT00H200TR
Fiyat: 70.000

Arçelik:
Buzdolabı: 570406 MB
Çamaşır Makinesi: 8100 MX
Bulaşık Makinesi: 6433
Kurutma Makinesi: 800 KMX
Fiyat: 65.000

Bosch:
Buzdolabı: KGN55CWE0N
Çamaşır Makinesi: WGA142ZXTR
Bulaşık Makinesi: SMS26DW00T
Kurutma Makinesi: WTH22200TR
Fiyat: 76.500

Merhabalar. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi bakıyorum. Servisi iyi olsun yeter diye düşünüyorum. Mağazaları dolaştım ama aklım çok karıştı. Bazı markalardan aldığım fiyatları aşağıda yazdım. Çamaşır makinesi ve buzdolabına daha çok önem gösteriyorum.(sorunsuzluk, enerji sınıfı vb.)

Bunların dışında önerilen marka, model olursa değerlendirmek isterim.

Siemens:
Buzdolabı: KD55NNWE0N
Çamaşır Makinesi: WM12N200TR
Bulaşık Makinesi: SN216W00DT
Kurutma Makinesi: WT00H200TR
Fiyat: 70.000

Arçelik:
Buzdolabı: 570406 MB
Çamaşır Makinesi: 8100 MX
Bulaşık Makinesi: 6433
Kurutma Makinesi: 800 KMX
Fiyat: 65.000

Bosch:
Buzdolabı: KGN55CWE0N
Çamaşır Makinesi: WGA142ZXTR
Bulaşık Makinesi: SMS26DW00T
Kurutma Makinesi: WTH22200TR
Fiyat: 76.500
Bosch ve siemens grubu donanım ve servis kalitesi anlamında elbette farklı olduğunu her zaman hissettiriyor fakat BSH grubunun +4 yol garanti yükünü bile tüketicinin sırtıuna yüklemesi, zaten pahalı olan servis hizmetleri ile birleşince ister istemez tedirgin oluyoruz tüketici tarafı olarak.

Arçelikte +4 yıl garanti yaptırmak istediğinizde parasını verir ve +4 yılı alırsınız.
BSH efendi 4 yıl hak veriyor ama bunu 1+1+1+1 şeklinde ve her sene güncel enflasyon ve piyasa koşullarına göre belirlediği yeni fiyat ile tek tek satıyor size. Ayıp Ya-Huu derler adama.

Üstüne bir de Arçelikte ve BSH grubunda aynı üründe aynı arıza olsun, Arçelikte 2K bedele çözülen iş bilin ki BSH grubunda kafadan 4K olur.

Diğer yandan BSH ürünlerinin düşündüğünüz gibi Alman olmadığını, Çerkezköyde montaj yapılan ürünler olduğunu da belirtmek gerekir.

@Murat ALA dostumuzdan orijinal seriler için fikir isteyelim eğer BSH grubu ürün alacaksanız.

Arçelik'in bu yıl ki giriş modellerine mesafeliyim. Ürünleri gözümle görmedim ama çeşitli videoları izledim evimdeki tanıdıklarımın evlerindeki Arçelik'lerle kıyaslanmayacak şekilde bir ürün yelpazesi oluşturulmuş giriş segmentte. Beni tatmin etmedi ürünler. Ha çok elzem durumlar olur tamam alınır garanti uzattırılır Arçelik'e-Koç'a güvenilir 7 yıl ama ben Siemens grubuna atlıyorum. Bayiler fazla fiyat çekmiş anladığım kadarıyla çünkü ben Siemens'in giriş modelleri yerine giriş-orta segment hatta orta segment bile diyebiliriz ürün önerebiliyorum. Sadece buzdolabında istediğim model olmuyor arkadaşın tek kendisinin fiyatı 40 küsür bin TL ve bütçenize sığmıyor. Gelelim ürünlere;

Siemens WG52A2Z0TR Çamaşır Makinesi
Siemens SN23IW62KT Bulaşık Makinesi
Siemens WQ44G2C1TR Kurutma Makinesi
Buzdolabı olarak listenizdeki dolabın kompresörünü teyit edin ona göre listeye alın. Bütçe dar buzdolabında çakılıyoruz düzgün ürünleri ekleyemiyorum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Tercihimi Samsung markası olarak değiştirdim. Kurutma makinesini de listeden çıkardım. Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi olarak listeyi güncellemiş bulunmaktayım, önerilerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aşağıdaki ürünler listemde bulunuyor. Buzdolabı hakkında herhangi bir fikrim yok, standart ölçülerde olsun, büyük ölçülerdeki buzdolabı benim için sorun teşkil ediyor.

Çamaşır Makinesi için: WW90CGC04DABAH
Bulaşık Makinesi için: DW60DG540FSR veya DW60M5044FS düşünüyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri