- Bütçe
- 125Bin TL
- Marka Model Bilgisi
- Samsung
Herkese selamlar. Yeni evlenen ve evini sıfırdan kuracak biriyim. Devlet memuruyum ve bulunduğum ilde en az 7-8 yıl ikamet edeceğim. Bu süreçte minimum sorun maximum verim alabileceğim, kaliteden ödün vermeden fiyat olarak da çok uçmayacak ürünler bakıyorum. Özellikle son 1 aydır uzun ve yoğun araştırmalar yapıyorum ama hâlâ tam olarak hangi ürünleri alacağıma emin olamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çamaşır Mak+Bulaşık Mak+Buzdolabı= 75-85bin TL
65inç TV=40-50bin TL gibi bir bütçe ayırmayı düşünüyorum nasipse.
Beyaz eşya grubunda Samsung düşündüm ama önerilerinize açığım, Buzdolaplarında kompresörlerine 25 yıl garanti veriyor olmaları bir miktar güven aşıladığı için yine bir miktar oraya meylettim, başka bir ürün de olabilir bilgilendirirseniz. Tv konusunda internet üzerinden film izleme ve futbol maçı izleme üzerine bir yoğunlaşma olacak. Android-google tv-smart tv vs ayrımlarına çok hakim değilim. Hangi panel grubuna sahip tv’ler daha çok güven veriyor ya da oled qled miniled vs aralarında bu bütçeyle hangisine yönelmem gerek bilemedim.
Çok uzun oldu ama yardımcı olmanıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Çamaşır Mak+Bulaşık Mak+Buzdolabı= 75-85bin TL
65inç TV=40-50bin TL gibi bir bütçe ayırmayı düşünüyorum nasipse.
Beyaz eşya grubunda Samsung düşündüm ama önerilerinize açığım, Buzdolaplarında kompresörlerine 25 yıl garanti veriyor olmaları bir miktar güven aşıladığı için yine bir miktar oraya meylettim, başka bir ürün de olabilir bilgilendirirseniz. Tv konusunda internet üzerinden film izleme ve futbol maçı izleme üzerine bir yoğunlaşma olacak. Android-google tv-smart tv vs ayrımlarına çok hakim değilim. Hangi panel grubuna sahip tv’ler daha çok güven veriyor ya da oled qled miniled vs aralarında bu bütçeyle hangisine yönelmem gerek bilemedim.
Çok uzun oldu ama yardımcı olmanıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler