Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Beyaz Eşya

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Deniz

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem Bey ve sevgili forum tecrübelileri, yeni evleneceğim için beyaz eşya bakıyorum. Size birkaç model göndersem müsait olduğunuz zaman avantaj ve dezavantajlarını ve sizin tavsiyelerinizi yazar mısınız? Kendimi anlatayım size yardımcı olmak için aşırı lükse gitmemek ama çokta aşağı düşmek istemiyoruz. Ama aynı içerik varsa yan markalarda aşağı düşebilirsiniz. İstanbul'da oturuyorum ve öğretmenim. Ayrıca video içerik üretimi ile de uğraşmaktayım. Maliyet olarak buzdolabı 20 bin, çamaşır makinesi 9/10 bin, bulaşık 9/10bin ve TV 9/10 bin civarlarında bütçemiz var. Birinden kesersek diğerine belki aktarabailiriz. Ama aynı özellikler Altus, Grunding, Regal vb şeylerde daha hesaplı ise onları da söyleyebilir misiniz? Ya da X markasına vereceğiniz paraya bu yan ürün markasından daha fazla iyi ve özelliklisi olanı alınabilir şeklinde önerebilir misiniz? Bir de en son Hoover için İstanbul'daki servis ağı şu anda nasıl sizce? Şimdiden çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu affınıza sığınarak.

TV;
- daewoo 50dm54ua
- daewoo 55dm54u
- vestel 50u9700
- samsung 43bu8000
- GRUNDIG 43 GGU 7900 B 43 inç

Buzdolabı;
- 274532 EB no frost 532 litre Arçelik
- 270514 EI Arçelik 514
- 270561 EB Arçelik (fark koku giderme yok) 514
- RB46TS334WW Twing cooling 477 litre Samsung

Bulaşık Makinesi;
Vestel BM 5302 wıfı 5 programlı
Vestel BM 5101 5 program
Vestel BM 4202 wıfı 4 program

Çamaşır Makinesi;
- H-WASH 300 LITE
H3W 292DE/1-17 Wi-Fi 1200 Devir 9 kg
- H-WASH 500 HW 210AMBS/1-17 Wi-Fi 1200 Devir 10 kg
- samsung ww90ta046ah/ah 1400 devir 9 kg

Bulaşık: Arçelik 6167 / Altus AL 445 NX
Çamaşır: Arçelik 10120 M / Altus AL 10123 D
Buzdolabı: Arçelik 578557 EB / Altus AL 375 NX
Arçelikler bütçenizi 1-2 bin lira aşıyor makine başı. Toplu alabilirseniz bayi indirim yapabilir muhtemelen. Ben bütçeniz dahilinde yazdım ama siz kaç kg istediğinizi, hangi renk istediğinizi, buzdolabının dondurucusunun altta mı üstte mi istediğinizi yazarsanız listede değişiklik yapabiliriz. Beyaz eşya da Vestel ve üretimlerine pek yanaşmamanız isabet olur.

Sizin listenize bakarsam televizyon olarak 50u9700 ve 43BU8000 iyi gibi duruyor. (Kullanım senaryolarınızı ve izleme açınızı yazarsanız daha nokta önerilerde bulunabiliriz)

Buzdolaplarında Samsung'un o modeli (RB kodlular) Vestel üretimi o yüzden eledim. Arçelikler olabilir.

Listenizdeki bulaşık makinelerini de eledim.

Çamaşır makinesi listenizdeki Hoower'ları da eledim. Satış Sonrası Hizmette başınızı ağrıtabilir.

Size yaptığım listedeki ürünleri inceleyin üzerinde oynayabiliriz. Aklınıza yatar da alırsanız Arçelik servise +4 yıl ek garanti yaptırmayı unutmayın.

Televizyon için @Adem Helvacı abi
daha net bir şekilde yardımcı olur.

Merhaba, tesekkur ederim bilgiler icin. Adem Bey de yorumlarini yazar sanirim. Sizin sorulara soyle cevap vereyim. Camasir makinesinde 9 ya da 10 kg ve 1200 devir yeterli. Buzdolabinin buzlugu altta ve 500 lt ve ustu olmasini dusunuyoruz. Renk olarak hepsi olabilir beyaz ya da inox sorun degil. Ev belli olmadigi icin tv senaryosu bilmiyorum, ama buyuk ihtimal ile karsidan ya da 45 derece aciya gore olur, mesafe ise 3 ve ya 4 m olur sanirim en fazla 5. Tesekkur ederim tekrarda Ince Eleyen ~)

Son düzenleme:
Merhaba, tesekkur ederim bilgiler icin. Adem Bey de yorumlarini yazar sanirim. Sizin sorulara soyle cevap vereyim. Camasir makinesinde 9 ya da 10 kg ve 1200 devir yeterli. Buzdolabinin buzlugu altta ve 500 lt ve ustu olmasini dusunuyoruz. Renk olarak hepsi olabilir beyaz ya da inox sorun degil. Ev belli olmadigi icin tv senaryosu bilmiyorum, ama buyuk ihtimal ile karsidan ya da 45 derece aciya gore olur, mesafe ise 3 ve ya 4 m olur sanirim en fazla 5. Tesekkur ederim tekrarda Ince Eleyen ~)

Buzdolabında Arçelik 270561 EB biçilmiş kaftan o zaman sizin için.

Daha da büyük olsun derseniz Altus ALK 484 X.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri