Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Emir Can

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
10-20
Marka Model Bilgisi
ALTUS-ARÇELİK-VESTEL-SAMSUNG yada öneri
Murat ve Adem abi
ALTUS AL 445 NX alınırmı sence Altus ve Arçelik arası çok afaki fark varmıdır yorumunu alabilirmiyim.
Abi mantığımca aynı fabrika aynı üretim olduğu için ve beyaz eşyaların malzeme ömrü max 10 yıl olacağını göz önünde bulunduracaksak BOSCH SIEMENS SAMSUNG GİBİ markalara yüksek ücret vermek yerine +4 yıl ek garanti yaparak düşük eşya maliyetiyle denkleştirmek gibi kendi fikrim mevcut bu sebepten Altus’a yada makul fiyatta Adem abinin almış olduğu Samsung buzdolabı gibi mantık alışverişi yapıp çeyize almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
@Adem Helvacı
@Murat ALA

AL445 alınır mı? bence alınır. Malzeme olarak zaten Arçelik ile çoğu parçası aynı. Grundig versiyonunu kullanıyoruz, ön panel aynı, sadece sağda değil solda. Muhtemelen tüm parçaları aynı sadece yazılımsal fark var ikisinin arasında. Arçelik 6155'i eşdeğeri olarak gösterebiliriz. Grundig olanından memnunuz 1 yılı geçti kullanmaya başlayalı. Bence de isteklerinizi karşılıyorsa yüksek fiyat vermek yerine Altus ya da Grundig'ten böyle bir ürün alıp kalan bütçeyi ek garantiye ayırabilirsiniz.

AL445 alınır mı? bence alınır. Malzeme olarak zaten Arçelik ile çoğu parçası aynı. Grundig versiyonunu kullanıyoruz, ön panel aynı, sadece sağda değil solda. Muhtemelen tüm parçaları aynı sadece yazılımsal fark var ikisinin arasında. Arçelik 6155'i eşdeğeri olarak gösterebiliriz. Grundig olanından memnunuz 1 yılı geçti kullanmaya başlayalı. Bence de isteklerinizi karşılıyorsa yüksek fiyat vermek yerine Altus ya da Grundig'ten böyle bir ürün alıp kalan bütçeyi ek garantiye ayırabilirsiniz.
Öncelikle yorumunuz adına teşekkür ediyorum buzdolabı ve çamaşır makinesi içinde örneklendirecek olursanız kullanılan malzeme kalitesi açısında en mantıklı seçim hangileri olabilir.

Murat ve Adem abi
ALTUS AL 445 NX alınırmı sence Altus ve Arçelik arası çok afaki fark varmıdır yorumunu alabilirmiyim.
Abi mantığımca aynı fabrika aynı üretim olduğu için ve beyaz eşyaların malzeme ömrü max 10 yıl olacağını göz önünde bulunduracaksak BOSCH SIEMENS SAMSUNG GİBİ markalara yüksek ücret vermek yerine +4 yıl ek garanti yaparak düşük eşya maliyetiyle denkleştirmek gibi kendi fikrim mevcut bu sebepten Altus’a yada makul fiyatta Adem abinin almış olduğu Samsung buzdolabı gibi mantık alışverişi yapıp çeyize almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
@Adem Helvacı
@Murat ALA
nacizene görüşüm arçelik grubunun şuan kliması ve buzdolapları sabıkalı.Ancak bir nebze çamaşır makinesi ve bulaşık Makinesi, ankastre set alınabilir.

yine vestel in çamaşır makinesi dışında özellikle buzdolabı, bulaşık Makinesi, sezonluk kullanılacaksa klima, ankastre set alınabilir.

ne olursa olsun çamaşır makinesi sorunsuzluk anlamında benimde tecrübe ettiğim bsh grunundan şaşmamak lazım.Özellikle yerli markalarda en başta vestelin çamaşır makinesinde sarsıntı kazan vurması,dengesiz sıkma şikayetleri oldukça fazla.Profilo benim önerimdir.Ancak bsh grubu bulaşık Makinesi tavsiye etmem.

Çamaşır ve bulaşıkta en temizi ancak servis sıkıntısı ve yedek parça zorluğunu göze alırsanız elektrolux modellerini beğeniyorum.

nacizene görüşüm arçelik grubunun şuan kliması ve buzdolapları sabıkalı.Ancak bir nebze çamaşır makinesi ve bulaşık Makinesi, ankastre set alınabilir.

yine vestel in çamaşır makinesi dışında özellikle buzdolabı, bulaşık Makinesi, sezonluk kullanılacaksa klima, ankastre set alınabilir.

ne olursa olsun çamaşır makinesi sorunsuzluk anlamında benimde tecrübe ettiğim bsh grunundan şaşmamak lazım.Özellikle yerli markalarda en başta vestelin çamaşır makinesinde sarsıntı kazan vurması,dengesiz sıkma şikayetleri oldukça fazla.Profilo benim önerimdir.Ancak bsh grubu bulaşık Makinesi tavsiye etmem.

Çamaşır ve bulaşıkta en temizi ancak servis sıkıntısı ve yedek parça zorluğunu göze alırsanız elektrolux modellerini beğeniyorum.
Bizde yakın zamanda kendimize yakın çevremize Vestel in yeni ürünlerinden aldık. Evimde eski ürünleride hala çalışıyor. Doğru modellerini seçtikten sonra, gerçekten ürünleri çok iyi.

Bizde yakın zamanda kendimize yakın çevremize Vestel in yeni ürünlerinden aldık. Evimde eski ürünleride hala çalışıyor. Doğru modellerini seçtikten sonra, gerçekten ürünleri çok iyi.
vestel özellikle televizyon, buzdolabı, bulaşık Makinesi, ankastre set hatta kurutma makinesinde bence başarılı.En önemlisi ek garanti diğer markalar gibi kazık değil.yedek parçası ucuz 8 yıl sonra bile yok parçası yok vs. durumu diğer markalara göre az oluyor .

Teşekkür ederim model öneriniz varmı

Teşekkür ederim model öneriniz varmı
her markanın iyi veya kötü modelleri olabiliyor hatta aylar yıllar sonra kronik sorunda çıkabiliyor.Bu yüzden model önermiyorum.Ancak Rüşdünü ispatlamış birkaç yıllık modelleri almanızı öneririm.Yeni üretim model almayın derim.Almadan önce bol bol yorumları okuyun derim.

Abi ek olarak
Bulaşık makinası 3-4 program
Çamaşır 9-10
Buzdolabı 450-500lt arası kafi (üstten donduruculu) yorumlarınız benim için çok kıymetli alıp çeyize bekleteceğim.
@Murat ALA
@Adem Helvacı
@NBKpro
Arçelik 9120 M Çamaşır Makinesi
Arçelik 6167 Bulaşık Makinesi
Arçelik 578557 EB Buzdolabı

Yetkili servise ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.

vestel özellikle televizyon, buzdolabı, bulaşık Makinesi, ankastre set hatta kurutma makinesinde bence başarılı.En önemlisi ek garanti diğer markalar gibi kazık değil.yedek parçası ucuz 8 yıl sonra bile yok parçası yok vs. durumu diğer markalara göre az oluyor .
Doğrudur
Benim 10 yıllık çamaşır makinesinin bile kapı kilidi arıza yapmıştı. Servis orjinal parçayı getirip yaptı. Problem yok.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri