Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Biz Sıkıştırırsak Tüketici Kazanır

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Hadi Bakalım. Söz konusu KLİMA olduğunda yine Türkiye'nin en güvenilen ve yoğun platformlarından olan bu mecrada hem kendimiz hem de tüm tüketiciler için bütün markaları bu konuda sıkıştıralım ve ses verenler ile vermeyenleri görelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Şu içeriğe mutlaka yorum yazıp desteğinizi gösterin dostlar zira Nisan ayı boyunca klima ekipleri boş oturur, sonra Haziran Temmuz gelince vatandaş ''klimamı takmaya gelmiyorlar'' diye bas bas bapırır ve HAKSIZDIR.

Dolayısı ile her sene sadece uyarıyordum, bu sene uyarmanın ötesinde bir çağrıda bulundum.
Bütün markaları da etiketledim, (lüzumsuz bir yerli hariç) Nisan ayında hem klima ekiplerinin eli rahatlasın hem de yaz yükünün bir bölümü şimdiden alınabilmiş olsun diye yaptığım bu çağrıya desteklkerinizi bekliyorum. :ok

Özellikle sıcak ve nemli iklime sahip bölgelerde ikamet edenlerin kulak vermesi gereken bir durum. Zira tüketici sıram gelmedi diye beklemekten mağdur oluyor, emekçi dostlar da yaz sıcağının ve kavurucu güneşin altında montaj yetiştirmeye çalışırken rezil oluyor. Duyarlı davranılırsa hem tüketiciler hem de emekçi dostlar açısından iyi olacaktır.

Hadi Bakalım. Söz konusu KLİMA olduğunda yine Türkiye'nin en güvenilen ve yoğun platformlarından olan bu mecrada hem kendimiz hem de tüm tüketiciler için bütün markaları bu konuda sıkıştıralım ve ses verenler ile vermeyenleri görelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Şu içeriğe mutlaka yorum yazıp desteğinizi gösterin dostlar zira Nisan ayı boyunca klima ekipleri boş oturur, sonra Haziran Temmuz gelince vatandaş ''klimamı takmaya gelmiyorlar'' diye bas bas bapırır ve HAKSIZDIR.

Dolayısı ile her sene sadece uyarıyordum, bu sene uyarmanın ötesinde bir çağrıda bulundum.
Bütün markaları da etiketledim, (lüzumsuz bir yerli hariç) Nisan ayında hem klima ekiplerinin eli rahatlasın hem de yaz yükünün bir bölümü şimdiden alınabilmiş olsun diye yaptığım bu çağrıya desteklkerinizi bekliyorum. :ok
Umarım çağrı bu sene karşılık bulur da geçtiğimiz yıllardaki yığılmalar yaşanmaz. 😄

Geçen hafta mitsubishi den aldım ayın 2 sinden sonra montaj a gelecekler bazı model markalar için şimdiden böyle...

Güncellenmeden güncellemeden

indirimde indirim

Desteğim tamdır
Az evvel bir markanın akdeniz Bölge müdürü ile görüştüm.
Dedim ki ''Mevcut kampanya ve fiyatlarınızı SS aldım, daha önce birkaç kötü örneğini yaşadığım durumları yaşarsam art niyetli davranış olarak kabul eder ve bu iyi niyetli girişimden markanızın adı sicili bozuk çıkar bilginiz olsun''

Konu neydi onu da izah edeyim.

Ben yine her zamanki iyi niyetimle bir vatandaşımıza ''Şu işletmeyi ara benim ve şu kişinin selamımızı ilet yardımcı olurlar (Yüz yüze tanışmadığım, firmanın bir yetkilsinin yönlendirmesi ile paylaştığım numara)
Vatandaş bize güvenip arıyor, 34K fiyat alıyor, kendisine uygun geliyor ve görüşmeyi sonlandırıp ertesi gün iş çıkışı o işletmeye gidip ''X ürünü almaya geldim'' diyor.

Muhterem(!) işletme sahibi de hoşgeldin beş gittin derken meğer bu kişinin o kişi olduğunu anlamamış 31.500tl ye klimayı satmış :oops::oops::oops:

Şimdi vatandaş bana geri dönüp dedi k ''Adem abi durum bundan bundan ibaret''
Abi şimdi sen olsan, o aradaki 2-3K paranın benim cebime giren komisyon olduğunu düşünmez misin?
O firma yetkilisini aradım, ama öyle böyle değil bir kustum bir kustum anlatamam, üstünden tankla geçsem daha iyiydi.
Her ne kadar vatandaş bana ''Adem abi ben seni tanır bilir güvenirim, aklımın ucundan bile geçmedi sadece seni bilgilendirmek istedim'' dese de olmaz abi. Buradan ortaya çıkan sonuç ne oluyor biliyor musun?

'''Haaaa bu nasılsa Adem Helvacı'dan gelmiş, Adem Helvacı al dediyse bu nasılsa alır, ben fiyatı köstüreyim en iyisi''

Ben bunu çıkartırırm buradan.
Hayatında ilk defa gördüğün, yoldan geçen adama 31.500tl ye sattığın klima için benim selamımla gelene 34 diyorsan Allah ya benim belamı vermeli ya da senin.

Öneride bulunmak ne yazık ki bu durumlar oluyor.

Bazen önceden öneride bulunur iken ürün bulunur ama pahallı satar dersin tanıdığın alır ve pahallı aldım der.
Başka yerde bulunamayacak üründür.
Gene suçlu olursun

Geçen gün 40 yıldır elektronik malzemesi aldığım yerden
anahtar aldım
35Tl dedi ( sen tanıdığa bu fiyat muhabbetide geçti)
Bu anahtarı yerine takarken kırdım
2 gün sonra gittim 25Tl dedi.

Başkasını yönlendirirken insan kendisi gidince de ufak olsada kazık yediğini hissetmek istemiyor.

Bu durumda ticarethane iyiki müşteriyi hatırlamadı denecek.

Sizden yana kuşku duyan olmayacağına eminim.
Bazen de insan çekiniyor şu şu oldu olayı anlatır iken. Ama bilmekte de fayda var.

Ticarethanedir ogün toplu ödeme yapacaktır fiyatlar şişirilir indirilir.
Kurumsal denen firmaların kurumsal olmadığı gibi

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri