Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Bosch B1ZMI24405 Dc INVERTER24000BTU/H Hk.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

celticpride

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
-
Marka Model Bilgisi
Bosch B1ZMI24405 Dc INVERTER24000BTU/H
Merhabalar,

Bosch B1ZMI24405 Dc INVERTER24000BTU/H klima hakkında bilgisi olan var mıdır, Bosch çağrı merkezi bile ilk etapta bulamadı, modeli teknik birime iletip, beni arayacaklar. Sanırım biraz eski bir model. İnternet arastirmalarimda, bir Rus yedek parça sitesinde kompresör numarasını buldum, bulduğum numaradan gmcc inverter olduğu bilgisine ulaşabildim sadece. Sıfırı alınıp kullanılır mı?

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Kendi konuma update yapayım. Satıcıyla görüştüm, Cihaz 2017 üretimiymis ve gazi r410'mus, 32 değil. DC Inverter. Bir de sonuçta 7 sene once üretilmiş cihaz. O günden bugüne sadece gaz mi değişmiştir, bilemiyorum. Öyle olsa bile yarın öbür gün piyasada 410 gaz bulunur mu, değişmesi, eklenmesi gerekse, bilemedim.

Sizin fikirleriniz nelerdir üstatlar?

Merhabalar,

Bosch B1ZMI24405 Dc INVERTER24000BTU/H klima hakkında bilgisi olan var mıdır, Bosch çağrı merkezi bile ilk etapta bulamadı, modeli teknik birime iletip, beni arayacaklar. Sanırım biraz eski bir model. İnternet arastirmalarimda, bir Rus yedek parça sitesinde kompresör numarasını buldum, bulduğum numaradan gmcc inverter olduğu bilgisine ulaşabildim sadece. Sıfırı alınıp kullanılır mı?

Şimdiden teşekkürler
Merhaba hocam
Size klima lazım sanırım
kompresör gmcc Toshiba~midea üretimi bir kompresör ama klima eski üretim bir klima ve r410 lu bence alınmaz bu klima hem eski hemde tüketim açısından enerji sarfiyatı r32 gazlara göre fazla olabilir ayrıca yedek parça sorunuda olabilir.

Şu anki Bosch klimalarda midea üretimidir r32 li güncel bir model alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Merhaba hocam
Size klima lazım sanırım
kompresör gmcc Toshiba~midea üretimi bir kompresör ama klima eski üretim bir klima ve r410 lu bence alınmaz bu klima hem eski hemde tüketim açısından enerji sarfiyatı r32 gazlara göre fazla olabilir ayrıca yedek parça sorunuda olabilir.

Şu anki Bosch klimalarda midea üretimidir r32 li güncel bir model alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Cevap için çok teşekkür ederim hocam. Bosch merkezden de dönüş yaptılar. Üretim tarihi 5 yıldan eski olduğu için hiçbir şekilde garanti, ücretsiz kurulum vs yokmuş. Nette 24000 BTU 42000 görünce çok iyi fiyat diye düşündüm.

Dediğiniz gibi klima düşünüyorum dükkana, ama f/p, ne yazık ki şu an çok bir bütçem yok. aşağıya detayları bırakıyorum. Önerilerinize açığım :)

Antalya

*32.15 m2
*Kuzey cephe (içeriye direkt güneş düşmüyor)
*İçeride 2 kişi olacak, müşteri yok.
*Kapı sık açılıp kapanabilir. (Paket teslimati vs için)
*İki buzdolabı sürekli çalışacak, bir adet dortlu endüstriyel ocakta yemek pişecek, bazen fırını ile beraber çalışabilir.
*Yalıtım full cam ve çerçeveyle sağlanacak. (Pimapen vs yok)

Teknik hesaplamalarda 14000 kusur BTU gerekiyor. (Hem katsayili, hem 2.2li hesapta)

Şu an Bimde dijitsu 18000 inverter satılıyor 25000. Bu rahat yeter diye düşünüyorum.

Ayrica Beko'nun inverterini düşünüyorum, yalnız bu 15000 BTU, soğutma kapasitesi ise 14500 olarak geçiyor. Fiyat 30000 civarı

Bir de TCL 15 (28000 TL) ve 18ler (32000 TL) var, iyi midir sizce?

Isıtma dert değil, bir şekilde ısınır.

Çok teşekkür ederim tekrar, Adem abi de destek olmuştu sağ olsun. Sanırım dijitsu 24000 inverter alacağım. 29000 fiyatı. Şu an en f/p o gözüküyor. Keşfe gelenler 18 çok bıçak sırtı, 24 al rahat et dediler.
Bence de 24lük al. Bütcen sıkıntı olduğu için başka modellere bakamıyoruz

@Mustaffa @muhammet göl
Dijitsu 24 ile klima faslını kapatmış bulunmaktayım, destekleriniz için çok teşekkür ederim, yolunuz Antalya'ya düştüğünde yemeğe beklerim :)
Teşekkürler Hayırlı olsun şimdiden. Ne kadara ve kaç taksit aldınız ve kurulum olduktan sonra resim ve yorumlarinizi beklerim :))

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri