Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Bosch Buzdolabı 4750 TL'lik parça değişimi hakkında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

faikkivrak

İnce Eleyen
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
Bosch KDN40A04NE
10-15 yıllık nofrost bir buzdolabımız var. Bu aralar soğutmuyor diye şikayetçiydik ve ben defalarca yetkili servis çağıralım dememe rağmen eş dost! adı altında birini çağırmışlar. Dün ben yoktum ve 1150 TL'lik bir parça takılmış. Akşamı görmeden yine bozulunca bugün yanımda fotoğraftaki kısmın arkasında bulunan fan motoru mudur nedir bilgimin olmadığı bir parça değiştirdi. Parçada filtreye benzer şeyler de vardı. Parça listesine ulaşabilen biri varsa bu parçanın gerçek fiyatını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-06-18 at 18.39.38.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-18 at 18.39.38.jpeg
    39.5 KB · Görüntüleme: 20
Bosch-Buzdolabi-Fan-Motoru-00661664-resim-4845.jpg

Buzdolabı iç soğutma fanı bu tarzda bir şey olur. Servisteki fiyatı ile piyasadaki fiyatı farklı olabilir. Normal ustalarda genelde yan sanayi takarlar. Değişen parçanın orijinali sizdeyse üstünde parça kodu yazar. Aldı götürdüyse dolabın içini açmak gerekebilir. Bulabildiğim kadarıyla fan motorunun parça kodu "00661664" Ki hangi parça değişti onu da bilmiyoruz.

Bosch Siemens Buzdolabı Fan motoru 00661664 Özdur Teknik Yedek Parça WhatsApp 0553 955 66 36  ...jpg

Bosch ile görüşme sağladım bugün. Telefondaki beyefendi fotoğraftaki kısımda 00702433-Termostat bütün halde vardır ve tüm parçanın değişimi 2197 TL + 660 TL işçilik dedi. Eş dost kazığına doyamadı ailem hâlâ... Ve dediğiniz gibi yan sanayi parça olması pek muhtemel. Tahminime göre 3 bin küsür TL dolandırıldık... 500TL de işçilik almış ahlaksız herif.

Bosch ile görüşme sağladım bugün. Telefondaki beyefendi fotoğraftaki kısımda 00702433-Termostat bütün halde vardır ve tüm parçanın değişimi 2197 TL + 660 TL işçilik dedi. Eş dost kazığına doyamadı ailem hâlâ... Ve dediğiniz gibi yan sanayi parça olması pek muhtemel. Tahminime göre 3 bin küsür TL dolandırıldık... 500TL de işçilik almış ahlaksız herif.
Şimdi sizde hangi parça ne kadara değişti ben anlamadım? Fan motoru mu sadece?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri