Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Bosch climate cl2000 53 18.000 btu klima eco mod sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

gorunmez1078

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Cl2000
Merhabalar birkaç hafta önce Bosch climate cl2000 18lik klimasını alıp kurdurdum açıkcası memnun kaldım üründen tam yaz ayı gelmedi fakat yinede bir sorum var eko mod bu üründe bir türlü bulamadım. Ne kumandasında ne başka bir yerde yardımcı olabilirmisiniz.

Merhabalar birkaç hafta önce Bosch climate cl2000 18lik klimasını alıp kurdurdum açıkcası memnun kaldım üründen tam yaz ayı gelmedi fakat yinede bir sorum var eko mod bu üründe bir türlü bulamadım. Ne kumandasında ne başka bir yerde yardımcı olabilirmisiniz.
Acaba kumandanızın fotoğrafını atarmısınız?

Eco mod açık belirtmek gerekirse klimayı bilinçli kullananlar için zaten işe yaramayanbir özellik.
Şu şekilde izah edeyim ki yanlış bir algılama olmasın.
Klimasını bilinçsiz bir şekilde 18 de kullananlar için Eco mode işe yarar ancak 25 ortalama ile kullananlarda etkisi olmuyor senelerce değişik formatlarda test ettim.
Bilinçsiz dedim diye kimse darılmasın zira 18 de klima kullanmak bana göre bilinçsiz bir kullanımdır veya en başta hatalı seçilmiş bir klima olması nedeniyle 18 de kullanılmasına rağmen istenen sonuç elde edilemiyordur.

Diğer yandan Eco mode ve Self Clean gibi özellikler bazen ürünlerde olsa da kumanda farklı olduğu için çalıştırılamıyor. Bununörneğini yine Midea üretimi olan Rota Seal ve Rota Petrel modellerinde açıkça gördüm ve teyit ettim.
Şöyle ki, aşağıda gördüğünüz ürün Midea Prime kasa üretim olan Rota Petrel ve bu üründe self clean yok örneğin.
1745312556218.webp

Aşağıda gördüğünüz bu ürün ise Rota Seal ve bu üründe Self Clean özelliği var.
1745312614412.webp

Klimalar aynı olmasına rağmen kumandalar farklı ve biz Rota petrel klima üzerinde Rota Seal kumandası ile self clean komutu verdiğimizde ürün Self Clean özelliği çalıştı. Olay bu.

Ben sürekli olarak bu nedenle bütün ürünler üzerinde denemeler yapıp sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum. Yani bir kumanda farkı nedeniyle sanki model farklıymış gibi gereksiz yüksek bedel ödemeden de bu özelliklere sahip olunabiliyormuş diyebildiğimiz ürünler de var.

Haa Climate 2000 üzerinde bir denemem olmadı ona birşey diyemem.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri