Burada en önemli etken satış sonrası hizmet kalitesi ve kurumsal muhatap konusu.
Midea markası halen Midea Türkiye olarak ülkemizde bulunmuyor mesela fakat Bosch markası için karşımızda yasal muhatap var.
Dün Modern Klimaya olan yarın FG Europe firmasına olur mu biz bilemeyiz mesela. Kurumsal anlamda sadece marka değil, malın arklasında kimin durduğuna bakıyor olmamızın nedeni de bu oluyor zaten o anlamda ben tercihinizin nokta atışı doğru olduğu görüşündeyim.
Bakın bugün Airfel markasına güveniyorsak aslında Airfelin bir MARKA olmayı başarmasından değil, ona güvence verenin DAIKIN olmasından dolayı güveniyoruz örneğin
LG diye satın alınan klimaların LG olmadığını da hepimiz biliyoruz. Arçelik klimaların üstüne LG basıp sürüyorlar piyasalay. Eskiden LG klimalara Arçelik basıp satarlardı ne kadar ironik aslında değil mi?
Aradaki fark şu ki o zamanlar LG ler gerçek LG idi. Sadece üstüne Arçelik basılıyordu.
LG yetkilileri işleri Türk işi yürütmenin daha ucuz olduğunu ve Türk insanının da marka hayranlığını bildiği için işleri tersine çevirdi.
Diğer ithal markalar %28 antidamping vergisi öderken LG efendi artık ödemiyor mesela. Neden? Çünkü Arçelik ile anlaşma yapıp Arçelik fabrikalarında üretilen klimalara LG basıp sonra da Yerli Üretim teşviki almak işlerine geliyor.
Yani sizin de belirttiğiniz üzere herkes her şeyin farkında.
Arkadaşların yazıları sizinle ve aldığınız ürünle ilgili değil hocam, sektörde artık nasıl da umursamaz ilerlendiğine dair.
Bugün firmalar incelemeye ürün yollamasa ben bu klimaları parasını verip satın alabilecek durumdamıyım sanki?