Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Bosch GSR 12-30 mu GSB 120Li mi ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Marka Model Bilgisi
Bosch GSR 12-30 GSR 120Lİ
1686051514795.png

Yukarıdaki ürün GSR 12-30
1686051554994.png

bu ürün de GSB 120 Lİ

Merhaba bunlar 12v şarjlı vidalama ürünleri. aralarındaki farklar ise

gsr 12 30 ürünü fırçasız motor ve darbeli delme özelliği yok
gsb 120li ürünü fırçalı motor ve darbeli delme özelliği var

fiyatlar aynı ikisi de 2200 civarı, hangisi alınır? adetli alacağım. darbeli delmek çok önemli değil ama yine de size sormak istiyorum.

fırçasız motorun avantajları nedir bilenler yazarsa aydınlanmış olurum. inverter motorlara mı benziyor ?

@Tesla @Vesteloji @Murat ALA @Beril @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz

Son düzenleme:

Ürün Karşılaştırma Bosch GSR 12-30 mu GSB 120Li mi ?

12V'luk bir aletin darbelisinden pek bir şey beklememek gerektiğini düşünüyorum. Benim Black&Decker'ın 14.4V bataryası var ve darbe özelliği yok ama yine de sıvadır tuğladır delebiliyor. Beton veya taş delemez ama. Ama bu iş için de 220V ile çalışan Bosch matkabım var zaten.

Bunlar matkaptan ziyade vidalama aleti olarak geçer. Şahsen ben fırçasız motoru seçerim.

Ama gönlümde bir adet impact driver yatmakta o ayrı:hihi
öyleyse tanışalım :) @aeronics abicim
benim adım @Faruk KATI
inceleriz ile @Adem Helvacı Youtube kanalı sayesinde tanıştım. benimsedim ve özümsedim.
20li yaşlarında genç bir kardeşinizim.
Samsun Atakum'da yaşıyorum
aslen Trabzon Sürmene'liyim
Su,elektrik,doğalgaz tesisatı, elektronik ve inşaat işi üzerine dükkanlarım var bu işleri ekiplerimizle beraber yapıyoruz.
imzama bakarsan bilişim sevdalısı bir mimar yazıyor. bu da beni genel manada açıklıyor:)
Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Sen daha forumun gönüllü kurucularından @aeronics Okan kardeşimizi tanımıyorsan adam naaapsın :kiskis

Bizim kardeşimiz, senin abin :D
Amanın. Kimliğim ifşa oldu. CIA izimi bulacak, MI6 zaten sürekli takip ediyordu:ROFLMAO:

@Faruk KATI
Eğer somun gibi şeyleri söküp takacaksan ya da sert objelere vidalama yapacaksan ve de 12V bir cihaz arıyorsan Bosch GDR120 gibi impact driverları öneririm. Bunların ucuna mandren de takılabiliyor adaptör parça ile.

Benim ev işlerinde kullandığım Black&Decker CP142 Ni-Cd bataryalı olanlardandı. 10 yaşına geldiğinde artık iki bataryası da iyice öldü. Pandemide hazır evde kapalı iken ilk bataryasını Li-Ion'a çevirdim. Performansını beğendiğim için sonrasında da ikinci bataryayı çevirdim.

Şimdi bir makine alacak olsam Bosch GDR180 gibi bir makine alırım. Orjinal olmak kaydıyla DeWalt, Makita ama gönlümde yatan Milwaukee M18 Fuel. serisinden bir cihaz.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri