Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Bosh beyaz eşya

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Emirkalemci

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Bosh
Bosh beyaz eşyalari icin kullanıcı ve servis gecmisi hakkinda bilgi almak istiyordum. Ko u hakkinda düşünceleriniz nelerdir ?

Bütçe dahilinde ilk önerilerim Almanya üretimi modelleri oluyor. Bazı modellerde çürüme problemleri olabiliyor. Servis açısından da garanti dışı onarımlarda işçilik ve yedek parça ücretleri yüksektir.

Bende kurutucusunu almayı düşünüyorum ancak bu kendi kendini temizleyen modellerde yıllık servis çağırıp bakım yaptırmak lazımmış. Ucuz Bi fiyatta söylemediler. Hem daha fazla paraya satıyorlar bu modelleri hemde abonelik gibi yıllık bakım parası alıyorlar.

Bende kurutucusunu almayı düşünüyorum ancak bu kendi kendini temizleyen modellerde yıllık servis çağırıp bakım yaptırmak lazımmış. Ucuz Bi fiyatta söylemediler. Hem daha fazla paraya satıyorlar bu modelleri hemde abonelik gibi yıllık bakım parası alıyorlar.
Yıllık değil de bakım şart kurutma makinelerine. Sadece kendi kendini temizleyen kondansere sahip olanlar için değil hepsi dahil.

Dostum bosch kurutma makinasında WQG241A0TR modeline bakabilirsin bu modelde servis çağırmana servis ücreti ödemene gerek kalmıyor 2 yılda bir alttaki kapağı açıyorsun kolay bir şekilde kendin temizlemesini yapabiliyorsun bende 10 gün kadar önce beyaz eşya seti aldım çeyiz için kurutma makinası olarak bu modeli tercih ettim senin bahsettiğin modelle arasında 1300 tl fiyat farkı vardı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri