.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi bak bu ülkede Kanunlara uymamanın bir cezası yok (Tüketici Kanunu Özelinde) ve bunun bir yaptırımı yok. O nedenle firmaların tüketiciyle dalga geçmelerini ben artık yadırgamıyorum ve o nedenle Kanundan daha çok sosyal mecraya güveniyorum ve orada adalet mücadelesi veriyorum zira Kanundan zerre kadar korkmayan firmalar sosyal mecradan korkuyorlar.Yani demekki isteyince bulabiliyorlar ve servislerle iletişim halindeler, ilk mesajda da yazdığım parça varsa alıcam yoksa hakem heyetine vericem çünkü daha ömrü dolmadı, beni uğraştırdılar bende hakem heyetine vermek istedim, parasıyla parça alıcam onda bile uğraştırıyorlar abi ya, raportör beni tersledi, ben baya durumu anlattım ama şurda parça varmış servis numarasını vereyim dedi, kaç ay olmuş, iş hakem heyetine taşınmış, parçanın olduğu servisi firma savunmasından öğreniyorum, o serviste ilk başta parça da yoktu ben aramıştım. Ondan dedim numara vermeyin kanunda yazıyor firma bana yardımcı olmadı dedim, sıkılarak tamam tamam beyefendi kolay gelsin dedi kapattı![]()
Burada normalde nispi ücret belirliyor Hakim Bey veya Hakime Hanım fakat takdir kendilerinde oluyor.Abi şeyi de sorayım diyelim Hakem Heyeti beni haklı buldu kararı verdi firma da itiraz etti mahkeme açıldı, mahkeme beni haksız buldu, benim ödeyeceğim miktar ne oluyor, uyuşmazlık bedeli 390 tl falan olan bir ürün, suanki makineler 2 bin 3 bin tl, bana ne gibi ücret çıkar
Braun gerçekten çok kaliteli sahibi Amerikalı bakmayın Alman malı dendiğine. 2 kez Phlips almıştım teknik özellikleri hep daha iyi diye ancak 2 sene sonra nedense ayarlanmış gibi bozuldular Braun aldım kızıp. Kaç sene geçti banamısın demedi ancak artık şarjı daynmammaya başladı kısaca batarya bitti. Sonra teknik servis de sordum baktım ilgilenen yok cvp gelmedi whatsappdan senle mi uğraşacağım dedim Phlipsin epeydir aklımda olan oneblade modellerinden aldım umarım 2 sene sonra çöp olmaz çünkü epey bir indirimde yedek bıçaklarını almıştımSelamlar,
2019 da Braun BT 7040 tıraş makinesini aldım. Bıçakları artık eski performansı vermiyor bende mail attım Braun Service sitesinden, internette yedek parça ararken şikayetvar falana aynı model için şikayet yazmışlar, servise gittim parça yoktu, internet satışına yönlendirdiler falan, internet satışında da en yeni modeller ve folyo tip tıraş makinelerinin yedek parçaları var benim modelin yok. Braun Service üzerinden Satış Sonrası Hizmetler Yönetmeliği Madde 12'ye atıfta bulunarak ilgili parçanın kodunu yazıp fiyat sordum. Eğer ellerinde parça yoksa Tüketici Hakem Heyetine yazıp direk komple tıraş makinesinin aynı özelliklerde yenisini (satışı şuan yok sitesinde, yeni modelleri var) talep edeceğim. Kullanım ömrü olarak 7 yıl yazmışlar, yedek parça bulundurma zorunluluğunu da düşünürsek böyle bir aksiyona gidicem bakalım eğer yedek parça ellerinde yoksa, varsa direk satın alırım zaten, gelişmeleri gelir yazarım. @Adem Helvacı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.