- Bütçe
- 35-42bin
- Marka Model Bilgisi
- Fark etmez. Servis sorunu olmasın.
Merhaba. Çamaşır kurutma ve bulaşık makinesi bakıyorum ama ürünlerin kendi sitelerinde dahi bir başka modelle ''detaylı'' kıyaslama yapılamıyor. Sanki ürünler tamamen aynı gibi oluyor o kıyaslarda. O sebeple işin ustalarına danışmak için buraya kayıt oldum. Başıma sorun açmayacak, performansı ve sessizliği ile tatmin edecek, kısacası sözkonusu bütçede işini en iyi yapacak cihazları almak istiyorum.
Bütçe: mümkünse 35 bin bandında fakat 42 bine kadar da sorun yok. Taksitli almayı planlıyorum.
İstanbul'da öğretmenim, 2 yıl sonra şu anda belli olmayan bir şehre taşınacağım, servis ağı bu sebeple önemli.
Baktığım ve işin içinden çıkamadığım modeller:
Arçelik 6444 Bulaşık Makinesi
Arçelik 6155 I Bulaşık Makinesi
Grundig GPDF 6842 I Bulaşık Makinesi
Arçelik 900 KMX Kurutma Makinesi
Grundig GDH 92 PCW Kurutma Makinesi
Grundig GDH 92 PKS Kurutma Makinesi
Bunlardan biri olmak zorunda değil. Her türlü tavsiyeye açığım. Tavsiye ettiğiniz modeli hangi satıcıdan almamı tavsiye ettiğinizi de belirtirseniz daha iyi olur. Saygı ve sevgiler.
@Murat ALA @Adem Helvacı
Bütçe: mümkünse 35 bin bandında fakat 42 bine kadar da sorun yok. Taksitli almayı planlıyorum.
İstanbul'da öğretmenim, 2 yıl sonra şu anda belli olmayan bir şehre taşınacağım, servis ağı bu sebeple önemli.
Baktığım ve işin içinden çıkamadığım modeller:
Arçelik 6444 Bulaşık Makinesi
Arçelik 6155 I Bulaşık Makinesi
Grundig GPDF 6842 I Bulaşık Makinesi
Arçelik 900 KMX Kurutma Makinesi
Grundig GDH 92 PCW Kurutma Makinesi
Grundig GDH 92 PKS Kurutma Makinesi
Bunlardan biri olmak zorunda değil. Her türlü tavsiyeye açığım. Tavsiye ettiğiniz modeli hangi satıcıdan almamı tavsiye ettiğinizi de belirtirseniz daha iyi olur. Saygı ve sevgiler.
@Murat ALA @Adem Helvacı