- Bütçe
- 42000
- Marka Model Bilgisi
- vestel hariç fark etmez
Merhaba arkadaşlar,
Buzdolabı
•
Yer genişliği: 75 cm
•
Bütçe: 35 000–40 000 TL
•
Tercih: üstten donduruculu modeller
• meyvelerin daha uzun süre taze kalması ve kompresör olayları önemli malum. twin cooler teknolojisine benzer teknolojiler ne kadar önemliydi bilmiyorum ama belli teknolojilerle meyvelerin daha fazla taze kalması önemli benim için. bu genişlikte 400 500 litre arası büyüklükler var gördüğüm kadarıyla, benim için yeterli.
Kurutma Makinesi 9 kg yeterli
•
Bütçe: 25 000–30 000 TL
•
Kriterler:
•
Yüksek kurutma performansı
•
Kıyafetlere mümkün olduğunca az zarar vermesi
•
Filtre temizliğinin ve gerekli bakımların kolay yapılabilmesi
Bulaşık Makinesi
•
Bütçe: 20 000–23 000 TL
•
Kriterler:
•
Dayanıklılık ve uzun ömür
•
Kullanım kolaylığı
•
Evlilik hazırlıkları nedeniyle her ürünü “maksimum” bütçeyle almak yerine, makul fiyat-performans dengesi olan modelleri tercih ediyorum. tavsiye edebileceğiniz önereceğiniz ürünlere açığım. şimdiden yanıtları için herkese teşekkürler.
Buzdolabı
•
Yer genişliği: 75 cm
•
Bütçe: 35 000–40 000 TL
•
Tercih: üstten donduruculu modeller
• meyvelerin daha uzun süre taze kalması ve kompresör olayları önemli malum. twin cooler teknolojisine benzer teknolojiler ne kadar önemliydi bilmiyorum ama belli teknolojilerle meyvelerin daha fazla taze kalması önemli benim için. bu genişlikte 400 500 litre arası büyüklükler var gördüğüm kadarıyla, benim için yeterli.
Kurutma Makinesi 9 kg yeterli
•
Bütçe: 25 000–30 000 TL
•
Kriterler:
•
Yüksek kurutma performansı
•
Kıyafetlere mümkün olduğunca az zarar vermesi
•
Filtre temizliğinin ve gerekli bakımların kolay yapılabilmesi
Bulaşık Makinesi
•
Bütçe: 20 000–23 000 TL
•
Kriterler:
•
Dayanıklılık ve uzun ömür
•
Kullanım kolaylığı
•
Evlilik hazırlıkları nedeniyle her ürünü “maksimum” bütçeyle almak yerine, makul fiyat-performans dengesi olan modelleri tercih ediyorum. tavsiye edebileceğiniz önereceğiniz ürünlere açığım. şimdiden yanıtları için herkese teşekkürler.