Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabi acill

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ekrg

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40 bin 50 bin max
Marka Model Bilgisi
Profilo Arçelik Bosch Samsung
İyi günler. Buzdolabımız bozuldu. Yaptırmak yerine yeni bir buzdolabı almaya karar verdim forumu dolaştım inceledim önerilerin hepsine baktım bir karar veremedim. 40 bin tl ye kadar olabilir. Birde şöyle düşünüyorum ayrı olarak difriz alacağıma hacmi büyük dolap alabilirim diyorum. Bu defa limit 50 bine kadar çıkabilir. Dolaptaki eşyalar bozulacak acil yardım olursa sevinirim. 5 kişilik bir aileyiz adanada ikamet ediyorum.
Kafamdaki marka modelleri de paylaşayım.

Arçelik 578590 EI
Bosch KGN76VWE0N
Samsung rt50k600pww
Samsung rt53k603pww
Profilo bd3076wcap
Profilo bd2076wexn

Bosch KGP86AWC0N
Bosch KGP86FWC0N
Bosch KGP76AIC0N
Bosch KGP76AWC0N

Birde illa 40 50 binlik degil 30 binlik dolapta işimi gorecekse oda olabilir. Degerli hocalarım tavsiyelerini bekliyorum

İyi günler. Buzdolabımız bozuldu. Yaptırmak yerine yeni bir buzdolabı almaya karar verdim forumu dolaştım inceledim önerilerin hepsine baktım bir karar veremedim. 40 bin tl ye kadar olabilir. Birde şöyle düşünüyorum ayrı olarak difriz alacağıma hacmi büyük dolap alabilirim diyorum. Bu defa limit 50 bine kadar çıkabilir. Dolaptaki eşyalar bozulacak acil yardım olursa sevinirim. 5 kişilik bir aileyiz adanada ikamet ediyorum.

Arçelik 578590 EI
Bosch KGN76VWE0N
Samsung rt50k600pww
Samsung rt53k603pww
Profilo bd3076wcap
Profilo bd2076wexn

Bosch KGP86AWC0N
Bosch KGP86FWC0N
Bosch KGP76AIC0N
Bosch KGP76AWC0N
PROFILO BD3086WCFP tavsıye ederım ,40-50 bin arasına alabılırsınız sıemenstekı karsılıgı kg86pawcon.

Profilo BD3086WCFP 624 LT
Profilo BD3076WCAP 526 LT

Benim görüşüm 30-40 bin arası en iyi dolaplar bunlar olabilir. Her iki model'de aynı Panasonic kompresör kullanıyor sessiz ve güzel çalışan dolaptır.

Bosch KGP86AWC0N
Bosch KGP86FWC0N
Bosch KGP76AIC0N
Bosch KGP76AWC0N
Bunlar ile profilo aynıdır sadece makyajları farklıdır kullanan malzeme motor vs aynıdır

Benim görüşüm 30-40 bin arası en iyi dolaplar bunlar olabilir. Her iki model'de aynı Panasonic kompresör kullanıyor sessiz ve güzel çalışan dolaptır.

Bunlar ile profilo aynıdır sadece makyajları farklıdır kullanan malzeme motor vs aynıdır
Profilo aradığım bayilerde minimum 52 bin tl fiyat var. İnternetten de bölgeme kargo yok çok tuhaf bı durum. Arçelik yada Boscha yonelmem lazim hocam genis hacimli max 4p bin tl

Arçelik kısmıyla alakalı gidip yerinde görme şansım olmadı. Araştırmalarımın en sonuna koydum. RT53 olan Samsung markaya ait araştırmalarımda gidip yerinde görme şansım oldu, nette genellikle gaz kaçağı ve dondurucu kısmının anlamsız şekilde buz tutarak genleşmeye müteakip plastik kısmına ait tırnakların kırılması var, Ayrıca bu model üstten donduruculudur.

Bosh grubuna ait modelin Profilo karşılığı olan modelini aldım ben, BD3075WCAP. Genel anlamda ses vs şuan için yok; Derin dondurucum olduğundan bu modele özel alt dondurucu kısmını normal soğutucu olarak kullanıyorum (Dondurucu kısmı Samsung'da üstteyken Profilo da alttadır, alt yada üstte olması konusunda söyleyenlere kıyasla kullanacak olanların kısa boyluysa üst raflara birşey koy alma durumunda sıkıntı yaşamamaları için alttan olsun muhabbetine rastladım.) Ayrıca şehir olarak nerdesiniz bilmiyorum fakat yazacak olursanız aldığım yerle irtibata geçip bilgi alabilirim gönderimi oluyor yakın illere. Not. Samsung RT53 de satıcının söylediği kapak yönlerinin değiştirme olmamasıydı. bu da vazgeçmeme sebep oldu bir yandan.

kara düzen netten bakıldığında samsung markasına ait modele çok şikayet varken benim söylediğim seri için şikayet göremedim açıkcası.

Bosch kgn76vweon = Bendeki model karşılığına eşit. Arkadaşın söylediği gibi birebir aynı baştan sonra; aradaki fiyat farkına bakıldığında gerek yok.

Arkadaşın paylaştığından örneklendirme de paylaşmak istedim. Aynı model devamında bulunan farklı harflerin ne anlama geldiğine dair yardımcı olabilir.

Örnek olarak Bosch ürünleri.
KDN76AWF0N.
K buzdolabı
D harfi üstten donduruculu
N no-frost
76 hacimi
W renk-white/beyaz
Geri kalanları diğer özellikleri gibi şeyler.
K(G)N76A(I)F0N
Aynı modelin alttan donduruculu(G) Inox modeli(I)

Mesela KDN56AWF0N ve KGN56AWF0n içinde aynı. Herşey aynı beyaz model ama biri alttan biri üstten donduruculu. Tüm modeller için geçerli bu kodlar.

Siemensler ise 2 harf ile başlar ve sayıya geçer. Bosch ile hiç bir fark yok. Sadece harfler yer değiştiriyor. Örnek KD76NAWF0N
KG56NAWF0N

Arkadaşın paylaştığından örneklendirme de paylaşmak istedim. Aynı model devamında bulunan farklı harflerin ne anlama geldiğine dair yardımcı olabilir.

Örnek olarak Bosch ürünleri.
KDN76AWF0N.
K buzdolabı
D harfi üstten donduruculu
N no-frost
76 hacimi
W renk-white/beyaz
Geri kalanları diğer özellikleri gibi şeyler.
K(G)N76A(I)F0N
Aynı modelin alttan donduruculu(G) Inox modeli(I)

Mesela KDN56AWF0N ve KGN56AWF0n içinde aynı. Herşey aynı beyaz model ama biri alttan biri üstten donduruculu. Tüm modeller için geçerli bu kodlar.

Siemensler ise 2 harf ile başlar ve sayıya geçer. Bosch ile hiç bir fark yok. Sadece harfler yer değiştiriyor. Örnek KD76NAWF0N
KG56NAWF0N
Çok güzel bilgilendirme. Sağolun hocam.
2 gündür bayileri arıyorum adanadayim ve aldığım fiyatlar şu şekilde.

Profilo bd3076wcap. 48 bin

Samsung rt53k603pww. 42 bin
Samsung RT50K600PWW. 39 bin

Arçelik 578556 eb 557 lt 36 bin

Bosch kgn76vweon 526 lt. 36 bin

Sizin yazdığınız modeli bulamadım BD3075WCAP. Bu modelleri secmemin sebebi fiyat genişlik yoksa piyasada 25 bine de 20 bine de buzdolabı var. Sitenin önerdiği fikirlerden uzaklaşmadan bütçe olarakta fazla açılmadan bi karar vermem lazım.
bd3076wcap al geç diyor bir his ama dün araba üst kapakta sorun çıktı fikirler değişti. Üst üste geldi ikiside. Alınca sorunsuz uzun yıllar kullanacgim bir şey olsun istiyorum

Güncel vaziyete istinaden bir model ve fiyatları aşağı cekme durumu oldu hocam hangi model yada modeller. Ona göre karar verip cuma günü noktayı koymak istiyorum. Teşekkürler

Çok güzel bilgilendirme. Sağolun hocam.
2 gündür bayileri arıyorum adanadayim ve aldığım fiyatlar şu şekilde.

Profilo bd3076wcap. 48 bin

Samsung rt53k603pww. 42 bin
Samsung RT50K600PWW. 39 bin

Arçelik 578556 eb 557 lt 36 bin

Bosch kgn76vweon 526 lt. 36 bin

Sizin yazdığınız modeli bulamadım BD3075WCAP. Bu modelleri secmemin sebebi fiyat genişlik yoksa piyasada 25 bine de 20 bine de buzdolabı var. Sitenin önerdiği fikirlerden uzaklaşmadan bütçe olarakta fazla açılmadan bi karar vermem lazım.
bd3076wcap al geç diyor bir his ama dün araba üst kapakta sorun çıktı fikirler değişti. Üst üste geldi ikiside. Alınca sorunsuz uzun yıllar kullanacgim bir şey olsun istiyorum
+90 532 609 34 10 umut. Adananın en büyük beyaz eşya bayisi. Tüm markaları var. Siemens bosch profilo arçelik beko. Fiyatı bundan alır mısın. Numaranı intertten buldum dersin

27 Kasım 2024 de Arçelik 578556 EB aldım, 40k civarı fiyat vermişlerdi, nakit indirimiyle 30k ya aldım. Ayrıca derin dondurucu alacaktım, dondurucu kısmının büyüklüğünü görünce vazgeçtim :) Oldukça sessiz bir cihaz.

Aldığım yer Diyarbakır bayiisiydi. Görüştüm az önce.
Nakit = 40.000 + (Hobi puan) 4.000 = 36.000'ne gelmiş oluyor. 4.000 TL lik puanı da giyim alışverişlerinde kullanabilirsiniz dedi.

Taksitlendirme de ise; Tek tek her bankayı soramadım fakat en avantajlı olanını sordum, bende Axess ile 9 Taksitle almıştım.

Axess; 6 Taksite 2.500 Lira fark koyuyor.
9 Taksite 3.500 Lira fark koyuyor.

Nakliye için fiyatta sordum, Standart sanırım Diyarbakır'dan Mardin'e 1.000 lira vermiştim ek. Adana içinde 1000 lira dedi. Taksitlendirmeyi bir kenara koyacak olursak Nakliyesi ile 37.000'ne gelmiş oluyor. tek can alıcı olay ise kargolama süreci; 1, 1.5 ay a gelir dedi. Maalesef Fiyatlandırma ve taksitlendirme konusunda uygun fakat kargolama süreci sıkıntılı Mardin'e niyedir bilinmiyor 16 günde geldi. Horoz Lojistik ile. Sanırım aylık kamyon doldurma seferine göre bekletiyorlar. Şayet almadıysan daha bir kere ara konuş belki yakın zaman için o tarafa kamyon seferi varsa işine gelir. Diğer türlü 1, 1.5 ay az bir zaman değil. Aciliyet durumun nedir bilmiyorum.

Bayiilere mal veren bayii diyim diğer türlü Profilo bayiisine gittiğinizde uçuk rakamlar verirler ve en az 3 Taksit yapabilirler, fark olarakta 3 Taksite 5.000 lira alıyordu normal bayiiler. Profilo Bayii olarak satmıyorda şirket adı altından sattığından taksitlendirmeleri çok uygun. No atıyorum aklına yatarsa Ararsın. 0 554 790 07 76

Adana da gizerler var zamanında o da düşük fiyat çekmişti fakat şuan uçmuş fiyatı sitesinde.

Bugün bir kaç bayi gezdim internet ile bayi arasında cok fark olduğunu gördüm. Öncesinde Arçelik 578556 eb almaya karar verdim fakat eşim buzlugu altta istedi. Profilo BD3076WCAP almaya karar verdim bayi 48 bin tl dedi. Baska bir bayi Siemens kg76NCWEON 50 bin tl olur dedi. Siemen de karar kıldık aldık. İnşallah güzel bir seçim yapmisimdir. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Kullanıcı yorumlarini da paylaşırım inş

+90 532 609 34 10 umut. Adananın en büyük beyaz eşya bayisi. Tüm markaları var. Siemens bosch profilo arçelik beko. Fiyatı bundan alır mısın. Numaranı intertten buldum dersin
Bu arkadaştan aldım hocam sağolun. Adana da gizerler var büyük bir mağaza. Bu arkadaş olmasaydı oradan alacaktım Siemeni önerdi fiyat konusunda yardımcı oldu hayırlısı olsun dedik aldık

Bu arkadaştan aldım hocam sağolun. Adana da gizerler var büyük bir mağaza. Bu arkadaş olmasaydı oradan alacaktım Siemeni önerdi fiyat konusunda yardımcı oldu hayırlısı olsun dedik aldık
Zaten adana da piyasayı yöneten gizerler ve bu benim önerdiğim kişi. İkisi de sağlamdır. Ama son günler'de gizerleri şikayet eden bayiler olmus bizden düşük fiyat veriyorsunuz diye. Ama gizerler hala devam güzel fiyatları var piyasaya göre

Arçelik 578590 EI
Bosch KGN76VWE0N
Samsung rt50k600pww
Samsung rt53k603pww
Profilo bd3076wcap
Profilo bd2076wexn

Bosch KGP86AWC0N
Bosch KGP86FWC0N
Bosch KGP76AIC0N
Bosch KGP76AWC0N
Beko tavsiye ederim ben

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri