Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Buzdolabı Aşırı Soğutunca Alarm Verir Mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Caner Ergin

Süper Üye
Araştırmacı
Profilo 3076 dolabım var. Akşam 18:00 gibi anlamsızca alarm verdi. Soğukluğu yerindeydi, kapılar kapalıydı.
Tek yaptığım geçen gün; buzluk kısmını Eco’dan çıkarıp -22 yaptım.
Acaba buzlanma mı oluştu?

Alarm çaldığında ekranda -22 gördünüz mü? O değere ulaşamıyor olabilir (çok doluysa) bundan çalmış olabilir.

Alarm çaldığında ekranda -22 gördünüz mü? O değere ulaşamıyor olabilir (çok doluysa) bundan çalmış olabilir.
Evet yanıp sönüyordu -22 değeri. Dolabın %40’ı boş. Malesef sabah baktığımda dondurmaların yumuşadığını gördüm.
Ben bu Profilo’dan bir hayır göremedim. 6 ay içinde bu üçüncü arızası.

Garanti varsa hemen servis çağırın aşırı soğutma arızası değil soğutmama arızası vermiş. Buzluk kısmı -18 de olsun ne ecoya alın ne de -22 -24 derecelerde olsun. Kompresörün çalışmasını duydunuz mu hiç dünden beri?

Garanti varsa hemen servis çağırın aşırı soğutma arızası değil soğutmama arızası vermiş. Buzluk kısmı -18 de olsun ne ecoya alın ne de -22 -24 derecelerde olsun. Kompresörün çalışmasını duydunuz mu hiç dünden beri?
Evet kompresör çalışıyordu, dolabın sağ duvarı da sıcaktı.

Gelsin baksınlar bakalım neymiş derdi. Anakart, sigorta, sensör, iç fan, dış arka fan yönelinmesi gereken parçalar.
Yarın gelecekmiş. Profilo’nun bana sözü vardı arızw olursa yenisyle değişilecek diye. Mevcut dolabım BD3076IFAN.
Eğer değişim olursa ve bu model yoksa hangi modeli kabul edeyim? Tamam derlerse farkı ödeyip bir büyüğünü de alabilirim.

@Adem Helvacı @Murat ALA

Yarın gelecekmiş. Profilo’nun bana sözü vardı arızw olursa yenisyle değişilecek diye. Mevcut dolabım BD3076IFAN.
Eğer değişim olursa ve bu model yoksa hangi modeli kabul edeyim? Tamam derlerse farkı ödeyip bir büyüğünü de alabilirim.

@Adem Helvacı @Murat ALA
Hatta bu modelimin dışında neyi isteyeym, bundan hayır görmedim..

3076IFan mı yoksa 3076wfan mı model? Bende wfan var şimdilik sıkıntı yok nazar değmesin

@Adem Helvacı @Murat ALA
Siemens KG76PAWC0N ile değişebilirsiniz. Muhtemelen ekstra ücret çıkarabilirler ama eli yüzü düzgün dolaptır, Panasonic Inverter kompresörlüdür.

Şansımı denerim. Tabii çıkacak fiyat da önemli. O kafama yatmazsa ne isteyebilirim?
Önce Siemens'i deneyelim de hele sonra bakarız diğer modellere ortalığı bulandırmaya gerek yok şimdiden gelsinler baksınlar neymiş dolabın derdi. Ha yine de Profilo BD3076WCAP modeli dursun kenarda önce Siemens'i deneyelim olmazsa bunu deneriz.

Önce Siemens'i deneyelim de hele sonra bakarız diğer modellere ortalığı bulandırmaya gerek yok şimdiden gelsinler baksınlar neymiş dolabın derdi. Ha yine de Profilo BD3076WCAP modeli dursun kenarda önce Siemens'i deneyelim olmazsa bunu deneriz.
Tamam aynen öyle. Öncelik Siemens. Profiloda attıgınız bu modelin INOX rengi olan kodu nedir?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri