Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Buzdolabı Aşırı Soğutunca Alarm Verir Mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Caner Ergin

Süper Üye
Araştırmacı
Profilo 3076 dolabım var. Akşam 18:00 gibi anlamsızca alarm verdi. Soğukluğu yerindeydi, kapılar kapalıydı.
Tek yaptığım geçen gün; buzluk kısmını Eco’dan çıkarıp -22 yaptım.
Acaba buzlanma mı oluştu?

Akşam servis geldi. Alarm verdiğinde video çekmiştim gösterdi. Son motor arızasında bir arıza daha olursa değişim yapılcaktı dedim, hatırladı. Sisteme değişim girdi.
Yarın akşama doğru müşteri hizmetlerini arayabilirsin dedi.
Siemens ile değişimi olmaz, yine Profilo seçebilirsiniz dedi.

Ben de fark cok değilse ödeyip en büyük olanını almak istiyorum (86cm olan).
Güzel kompresörlü model önerilerini bekliyorum.
@Adem Helvacı @Murat ALA

Akşam servis geldi. Alarm verdiğinde video çekmiştim gösterdi. Son motor arızasında bir arıza daha olursa değişim yapılcaktı dedim, hatırladı. Sisteme değişim girdi.
Yarın akşama doğru müşteri hizmetlerini arayabilirsin dedi.
Siemens ile değişimi olmaz, yine Profilo seçebilirsiniz dedi.

Ben de fark cok değilse ödeyip en büyük olanını almak istiyorum (86cm olan).
Güzel kompresörlü model önerilerini bekliyorum.
@Adem Helvacı @Murat ALA
Neden Siemens ile değişim olmuyormuş acaba? Siz müşteri hizmetleriyle görüşün Siemens istiyorum diye kabul etmemezlik yapmazlar. Siemens cephesinde madem 86 cm istiyorsunuz KG86PAIC0N, Profilo'da ise BD3086ICFP modelini isteyebilirsiniz. Siemens kesin Panasonic, Profilo ise %90 ihtimalle Panasonic kompresörlü. Bu arada mevcuttaki buzdolabının derdi neymiş teşhis koyabildiler mi?

Neden Siemens ile değişim olmuyormuş acaba? Siz müşteri hizmetleriyle görüşün Siemens istiyorum diye kabul etmemezlik yapmazlar. Siemens cephesinde madem 86 cm istiyorsunuz KG86PAIC0N, Profilo'da ise BD3086ICFP modelini isteyebilirsiniz. Siemens kesin Panasonic, Profilo ise %90 ihtimalle Panasonic kompresörlü. Bu arada mevcuttaki buzdolabının derdi neymiş teşhis koyabildiler mi?
Müşteri hizmetlerinden dönüş bekliyorum. Teşhis: Gövdede gaz kaçağı çıktı.
Merkez zaten son motor değişimi yapıldığında bir arıza olursa değişim sözü vermişti.

Müşteri hizmetlerinden dönüş bekliyorum. Teşhis: Gövdede gaz kaçağı çıktı.
Merkez zaten son motor değişimi yapıldığında bir arıza olursa değişim sözü vermişti.
Değişim işlerine servis bakmıyor istedikleri kadar söz versinler. En fazla sisteme müşteri değişim istiyor diye bilgi girerler kalanı fabrika ne derse o dur. E tabi gövdede gaz kaçağı varsa ürün mecbur değişecek ama arıza başka bir yerde olsaydı değişime bu kadar çabuk yanaşmazlardı.

Değişim işlerine servis bakmıyor istedikleri kadar söz versinler. En fazla sisteme müşteri değişim istiyor diye bilgi girerler kalanı fabrika ne derse o dur. E tabi gövdede gaz kaçağı varsa ürün mecbur değişecek ama arıza başka bir yerde olsaydı değişime bu kadar çabuk yanaşmazlardı.
Yok son motor değişiminde genel merkezden Başak hanım süreci takip etmişti. Bir arıza daha olursa yenisini vereceğim diye o söz vermişti. Servis değil yani

Bugün ön bilgi için arandım. Değişim onaylanmış. Haftaiçi sizleri model belirlemek için arayacaklar dediler. Siemens’e geçiş olmuyormuş. Profilo’dan devam edilecek.
Panasonic kompresörlü model kodlarını rica ediyorum.
BD3086ICFP Demiştiniz, 76cm için ne önerirsiniz?

Bugün ön bilgi için arandım. Değişim onaylanmış. Haftaiçi sizleri model belirlemek için arayacaklar dediler. Siemens’e geçiş olmuyormuş. Profilo’dan devam edilecek.
Panasonic kompresörlü model kodlarını rica ediyorum.
BD3086ICFP Demiştiniz, 76cm için ne önerirsiniz?
Profilo BD3076ICAP demiştim daha önceden.

Profilo BD3076ICAP demiştim daha önceden.
Bugün bana SMS geldi. BD3076IECN ile değişimi olacak, stok bekleniyor onay vermek için WP hattına yazın diye.
Ben de müşteri hizmetlerini arayıp kayıt bıraktım, bana sorulup öyle değişim yapılacaktı model tekliflerinde bulunulacaktı diye. Dönüş olmadı daha, bekliyorum.

Bugün bana SMS geldi. BD3076IECN ile değişimi olacak, stok bekleniyor onay vermek için WP hattına yazın diye.
Ben de müşteri hizmetlerini arayıp kayıt bıraktım, bana sorulup öyle değişim yapılacaktı model tekliflerinde bulunulacaktı diye. Dönüş olmadı daha, bekliyorum.
Kabul etmeyin yüksek ihtimal Jiaxipera kompresörlü bir ürün.

Kabul etmeyin yüksek ihtimal Jiaxipera kompresörlü bir ürün.
Az önce arandım. 10 dk pazarlık kavgadan sonra BD3086ICFP ürünü için 5.000 TL farkla değişimine onay verdim. Panasonic kompresör demiştiniz bunun için. Günlerdir ilgilendiniz çok teşekkür ediyorum.
Nasıl cihaz bu, iyidir demi?

Az önce arandım. 10 dk pazarlık kavgadan sonra BD3086ICFP ürünü için 5.000 TL farkla değişimine onay verdim. Panasonic kompresör demiştiniz bunun için. Günlerdir ilgilendiniz çok teşekkür ediyorum.
Nasıl cihaz bu, iyidir demi?
Profilo altında sattıkları en iyi cihaz gibi duruyor. Siemens KG86PAIC0N ile aynı cihaz %99 ihtimalle. Ne zaman getireceklermiş bu arada?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri