- Marka Model Bilgisi
- .
Merhaba. 10 yıllık Arçelik buzdolabının geçen yıl motoru değiştirildi yine TEE ile. 1 yıl+1 ay geçer geçmez yine çalışmaz oldu. Servis de garantisi 1 yıl olunca sallamadı tabi. Motoru şokladık 1-2 aydır çalışıyor ama bazen motor kalkış yapamıyor, şu malum dıınnnn sesi oluyor, tekrar şokluyoruz yine çalışıyor birkaç gün veya hafta sonra tekrarlıyor. Çalışırken buzdolabının soğutması çok iyi sorun yok, hatta en düşük seviyede kullanıyoruz. Start kondansatörünü de değiştirdik değişen birşey olmadı. Acaba röle termikten kaynaklanıyor olabilir mi veya sizce neyden kaynaklanıyordur?
Bir de ek bilgi olarak ilgisi var mı bilmiyorum ama buzdolabının sağ dış tarafında hafif şişkinlik var gibi duruyor, daha öncesinde var mıydı bilmiyorum. Ama sanırım oradan gaz borusu geçmiyor, borular arkada, ilgisi var mıdır emin olamadım.
Bir de ek bilgi olarak ilgisi var mı bilmiyorum ama buzdolabının sağ dış tarafında hafif şişkinlik var gibi duruyor, daha öncesinde var mıydı bilmiyorum. Ama sanırım oradan gaz borusu geçmiyor, borular arkada, ilgisi var mıdır emin olamadım.