Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabı öneriniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ALPOLİC_FR

Meraklı
Meraklı
Bütçe
40.000 TL
Marka Model Bilgisi
Samsung
Arkadaşlar merhaba, daha önce yine konu açmıştım ama, bir ay kadar ara verdik aciliyet yoktu ve kriter değişikliği oldu. Hiç aklımıza gelmemişti daha önce, kapı yönü değiştirme özelliği olması gerekiyor.
Bize lazım olarak düşündüğümüz şu şekilde.
Kapı yönü değiştirilebilir, 500 litre üzeri, kullandığı motor yerli olmayan ve uzun zaman sorun çıkarmayacak, mümkünse motor garantisi uzun yıllar olan, öncelikli olarak dondurucusu üstte olan.
40 bin tl civarlarında bir buzdolabı arıyoruz. Samsung modelleri baktık ama bir özelliği varsa diğer özelliği eksik kalıyor. Bizim atladığımız bir model varsa bildiğiniz, memnun olurum.
Baktığımız modeller,

RT53K6030WW
RB50DG601EWW Bunun için mağaza 20 yıl garanti, yurtdışı üretim dedi, ama kapı değişmiyor.
RT50K6000WW

Arkadaşlar merhaba, daha önce yine konu açmıştım ama, bir ay kadar ara verdik aciliyet yoktu ve kriter değişikliği oldu. Hiç aklımıza gelmemişti daha önce, kapı yönü değiştirme özelliği olması gerekiyor.
Kapı yönü değiştirilebilir, 500 litre üzeri, kullandığı motor yerli olmayan ve uzun zaman sorun çıkarmayacak, mümkünse motor garantisi uzun yıllar olan, öncelikli olarak dondurucusu üstte olan.
40 bin tl civarlarında bir buzdolabı arıyoruz. Samsung modelleri baktık ama bir özelliği varsa diğer özelliği eksik kalıyor. Bizim atladığımız bir model varsa bildiğiniz, memnun olurum.
Baktığımız modeller,

RT53K6030WW
RB50DG601EWW Bunun için mağaza 20 yıl garanti, yurtdışı üretim dedi, ama kapı değişmiyor.
RT50K6000WW
Profilo BD3086WCFP 624 LT C sınıfı panasonic kompresör çok güzel dolap şuan indirim'da normal fiyatı 43 bin kaçırmayın derim samsumg dolaplardan 2-3 gömlek üstün olur. Bu fiyata bedava. Kapı yönü değişir ve hepsiburada satıcıdan alın

Profilo BD3086WCFP 624 LT C sınıfı panasonic kompresör çok güzel dolap şuan indirim'da normal fiyatı 43 bin kaçırmayın derim samsumg dolaplardan 2-3 gömlek üstün olur. Bu fiyata bedava. Kapı yönü değişir ve hepsiburada satıcıdan alın
Hocam teşekkür ederim, fakat bu alttan donduruculu, üstte olan bir model var mıdır bildiğiniz.

Ayrıca genişlik ve derinlik olarak biraz daha ufak ölçü olan olabilir mi.

Baktığımız modeller,

RT53K6030WW
RT50K6000WW
RT53K6030WW uygundur

Hocam merhaba, bugün iki tane profilo yetkili servis ile görüştüm, motor bilgisi almak için. Biri yurt dışından geliyor dedi, ama marka vermiyor.
Diğeri ise servis ustasıydı tahminim, çünkü sekreter arkadaşa verdi telefonu. Bana profilo'nun bütün dolaplarında Embraco motor kullandığını söyledi.
Şimdi, siz panasonic kullanıyor dediniz, bundan emin misiniz. Panasonic değilse şayet, Embraco motor nasıldır, bilginiz var mı.

Hocam merhaba, bugün iki tane profilo yetkili servis ile görüştüm, motor bilgisi almak için. Biri yurt dışından geliyor dedi, ama marka vermiyor.
Diğeri ise servis ustasıydı tahminim, çünkü sekreter arkadaşa verdi telefonu. Bana profilo'nun bütün dolaplarında Embraco motor kullandığını söyledi.
Şimdi, siz panasonic kullanıyor dediniz, bundan emin misiniz. Panasonic değilse şayet, Embraco motor nasıldır, bilginiz var mı.
Embraco da kaliteli sadece panasonic göre bir tık sesli çalışır. Grupta ürünün kompresör resimleri var bakabilirsiniz. Arama bölümden arayın.

SİEMENS KG76PAWC0N
BOSCH KGP76AWC0N
PROFİLO BD3076WCAP

3 üründe aynı tek fark marka farklıdır. Bunların da kompresör bakabilirsiniz hepsi panasonic

Embraco da kaliteli sadece panasonic göre bir tık sesli çalışır. Grupta ürünün kompresör resimleri var bakabilirsiniz. Arama bölümden arayın.

SİEMENS KG76PAWC0N
BOSCH KGP76AWC0N
PROFİLO BD3076WCAP

3 üründe aynı tek fark marka farklıdır. Bunların da kompresör bakabilirsiniz hepsi panasonic
Peki Profilo büyük olan modeli, BD3086WCFP bu modelin motorunun Panasonic olduğundan emin olabilir miyiz. Yoksa ona göre mağazaya bakmaya gideceğiz de :)

Ayrıca, 20 yıl kompresör garantili. Onun da yalnızca malzemesi garantili, işçilik ücretli.
“Dijital inverter motor veya dijital inverter kompresör üzerindeki parça garantisi kapsamında değiştirilen motor ve motora bağlı değişmesi gereken yedek parça (Drayer, Drayer adlı parçaya bağlı servis borusu, Gaz şarjı işçilik ve nakliye ücreti garanti dahilindedir.”
Buradaki hatamı düzeltmiş olayım.

Teyit edin hocam ama panasonictir. Aynısının gri renk arkadaşım var da var panasonic kompresör
İşte sorun orada hocam, bayi bilmiyor. Servis de ancak bu kadar bilgi veriyor. Nasıl teyit edicez bilmiyorum, bayi'ye gideriz bakmaya, ama artık buzdolaplarının arkası kapalı oluyor, motoru görme imkanımız da yok galiba.

Arçelik 578556 EB ve 578556 EI modeline bakın. Kapı açılış yönü değişiyor, 557 litre, değişmediyse GMCC kompresör ile üretilmiş. İki ürün arasındaki tek fark renk. Alırsanız yetkili servise +4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.

Teyit edin hocam ama panasonictir. Aynısının gri renk arkadaşım var da var panasonic kompresör
Hocam tekrar merhaba. Bir saat önce profilo mağazasından geldim. Bana ilk önerdiğiniz büyük boy olan modeli gördük. Bize büyük olduğunu anladık, çünkü kapılardan geçmiyor. Ama motor markasını sordum, servisi aradılar. Ustanın verdiği cevap embraco motordu.
Bu model büyük olduğu için, ufak model olan Profilo BD2076WFXN 542 litre modeli olur dedik. Yalnız motorunu görmek istedim, bu model ve biraz daha ufak başka bir modele de baktım. İkisinde de Jiaxipera motor vardı. Bu ikisini görünce, Ustanın dediği embraco da şüpheli geldi bana. Açıkçası panasonic olabilir mi emin değilim artık.
Buna göre Jiaxipera motor nasıldır, alınır mı bu buzdolabı.

Arçelik 578556 EB ve 578556 EI modeline bakın. Kapı açılış yönü değişiyor, 557 litre, değişmediyse GMCC kompresör ile üretilmiş. İki ürün arasındaki tek fark renk. Alırsanız yetkili servise +4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.

Murat hocam, yukarıda Mustaffa nickli arkadaşa bir cevap yazdım. Profilo motorları hakkında. İki modeline baktım, motorların fotoğraflarını çektim. İkisi de Jiaxipera motor vardı. Bu motorları önerir misiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri