Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabı Önerisi Arıyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

celalcinar

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000 - 33000
Marka Model Bilgisi
Çeşitli
Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür buzdolabı araştırıyorum. Buzdolabını koyacağım alanın genişliği 78 cm yüksekliği 195 cm derinlik ise çok fazla çıkıntı olmasını istemediğim için maksimum 75 cm olabilir. İç hacmi ise 500 litre civarında olan bir model arıyorum. Birkaç model buldum fakat hangisinin servisi, kalitesi ve ömrü daha iyidir karar veremedim.

Gözüme çarpan modeller şunlar:
Samsung RB50RS334WW
Arçelik 274532 EB
Daewoo Dw Nfc 55300 (En az fikrim olan marka bu. Sadece Türkiye'de Vestel'in ürettiğini biliyorum.)
Vestel NFK60012 EX GI PRO WIFI
RegalNFK 60021 E

Daewoo, Vestel ve Regal'i fabrikada aynı insanlar üretti paketledi, kuruluma ve servise de aynı elemanlar gelecek.

Samsung'un RB ile başlayan model kodlu buzdolabını ise Vestel fabirkalarında yine aynı insanlar üretti paketledi, ancak oradan sonra iş Samsung'a döndü. Samsung servisleri ile hizmet verilecek.

Arçelik 274532 EB / Beko 674532 EB ise Arçelik tarafından üretiliyor. Güzel bir model.

Kompresör detayını bilmiyorum. O nedenle yorumlamayı @Murat ALA 'ya bırakalım.

Daewoo, Vestel ve Regal'i fabrikada aynı insanlar üretti paketledi, kuruluma ve servise de aynı elemanlar gelecek.

Samsung'un RB ile başlayan model kodlu buzdolabını ise Vestel fabirkalarında yine aynı insanlar üretti paketledi, ancak oradan sonra iş Samsung'a döndü. Samsung servisleri ile hizmet verilecek.

Arçelik 274532 EB / Beko 674532 EB ise Arçelik tarafından üretiliyor. Güzel bir model.

Kompresör detayını bilmiyorum. O nedenle yorumlamayı @Murat ALA 'ya bırakalım.
Yanıtın için teşekkür ederim. Sanırım burada kompresör detaylarıyla modeller ön plana çıkacak. Pek çoğunu aynı üretici üretiyor. Ben de @Murat ALA bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

NFK64012 E GI PRO Wifi modelini kullanıyorum 10 ay civarında bir süredir. Teknik bilgim yok şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Baya bir uygun fiyata almıştım zamanında, yalnız taşınma durumu olduğu zaman ne yapacağımı düşündüren bir model :) Hayırlı olsun şimdiden bu arada

Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür buzdolabı araştırıyorum. Buzdolabını koyacağım alanın genişliği 78 cm yüksekliği 195 cm derinlik ise çok fazla çıkıntı olmasını istemediğim için maksimum 75 cm olabilir. İç hacmi ise 500 litre civarında olan bir model arıyorum. Birkaç model buldum fakat hangisinin servisi, kalitesi ve ömrü daha iyidir karar veremedim.

Samsung RB50RS334WW
Arçelik 274532 EB
Daewoo Dw Nfc 55300 (En az fikrim olan marka bu. Sadece Türkiye'de Vestel'in ürettiğini biliyorum.)
RegalNFK 60021 E
İlk tercihim Samsung RL4353FBAWW ikinci tercihim Arçelik 270561 EB olur.

Samsung RB50RS334WW
Arçelik 274532 EB
RegalNFK 60021 E
Vestel nfk60012 yerine nfk60112 olabilir . Bu inverter kompresörlü daha güncel bir model.

Vestel nfk60012 yerine nfk60112 olabilir . Bu inverter kompresörlü daha güncel bir model.
Vestel'in NFK60112 modelinin kompresör bilgisini bulamasam da gayet iyi duruyor. @Murat ALA bu konuda bilginiz var mı?
Boyutları da kullanacağım alan için uygun. Buna önem gösteriyorum almışken alanımı değerlendirecek bir buzdolabı tercih etmek istiyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri