- Bütçe
- 20-30
- Marka Model Bilgisi
- Farketmez
Merhabalar Adem beyin videolarından şöyle bir liste çıkardım;
-Lokringli değil, oksijen kaynaklı olacak.
-Kombi değil, standart buzdolabı olacak.
-Alüminyum sargılı değil, bakır sargılı kompresör olacak.
-Litresinden daha çok duvar kalınlığı önemli.
Benim özelimde de
-Buzdolabının boyutu önemli değil standart sokmamız gereken bir yer yok.
-Buzdolabının hacmi büyük, küçük fark etmez kaç yıldır mini buzdolabıyla idare ediyorduk duvarları kalın olsun daha iyi.
-Kiracıyız taşınma olayımız olabilir sağlamlığı mühim.
-Şuan Alibeyköy’deyiz taşındak bile Eyüp’te olmak durumdayız ailemiz burada olduğundan servis durumunda özellikle bu bölgede güvenilir marka öneriniz varsa bu da bir artı.
-Fiyat, performans olarak soruyorum yani en uygun alınabilecek en performanslı buzdolabı, zira kendi hatalı seçimimle 20 bin verdikten sonra “+5 daha verseydin bu tam senin istediğine göreydi” çıkmasın
sizlerin deneyimi bilgi birikimiyle tavsiyelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
-Lokringli değil, oksijen kaynaklı olacak.
-Kombi değil, standart buzdolabı olacak.
-Alüminyum sargılı değil, bakır sargılı kompresör olacak.
-Litresinden daha çok duvar kalınlığı önemli.
Benim özelimde de
-Buzdolabının boyutu önemli değil standart sokmamız gereken bir yer yok.
-Buzdolabının hacmi büyük, küçük fark etmez kaç yıldır mini buzdolabıyla idare ediyorduk duvarları kalın olsun daha iyi.
-Kiracıyız taşınma olayımız olabilir sağlamlığı mühim.
-Şuan Alibeyköy’deyiz taşındak bile Eyüp’te olmak durumdayız ailemiz burada olduğundan servis durumunda özellikle bu bölgede güvenilir marka öneriniz varsa bu da bir artı.
-Fiyat, performans olarak soruyorum yani en uygun alınabilecek en performanslı buzdolabı, zira kendi hatalı seçimimle 20 bin verdikten sonra “+5 daha verseydin bu tam senin istediğine göreydi” çıkmasın