Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabı Önerisi Fiyat Performans

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cenksen515

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20-30
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhabalar Adem beyin videolarından şöyle bir liste çıkardım;

-Lokringli değil, oksijen kaynaklı olacak.
-Kombi değil, standart buzdolabı olacak.
-Alüminyum sargılı değil, bakır sargılı kompresör olacak.
-Litresinden daha çok duvar kalınlığı önemli.

Benim özelimde de

-Buzdolabının boyutu önemli değil standart sokmamız gereken bir yer yok.
-Buzdolabının hacmi büyük, küçük fark etmez kaç yıldır mini buzdolabıyla idare ediyorduk duvarları kalın olsun daha iyi.
-Kiracıyız taşınma olayımız olabilir sağlamlığı mühim.
-Şuan Alibeyköy’deyiz taşındak bile Eyüp’te olmak durumdayız ailemiz burada olduğundan servis durumunda özellikle bu bölgede güvenilir marka öneriniz varsa bu da bir artı.
-Fiyat, performans olarak soruyorum yani en uygun alınabilecek en performanslı buzdolabı, zira kendi hatalı seçimimle 20 bin verdikten sonra “+5 daha verseydin bu tam senin istediğine göreydi” çıkmasın :) sizlerin deneyimi bilgi birikimiyle tavsiyelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar Adem beyin videolarından şöyle bir liste çıkardım;

-Lokringli değil, oksijen kaynaklı olacak.
-Kombi değil, standart buzdolabı olacak.
-Alüminyum sargılı değil, bakır sargılı kompresör olacak.
-Litresinden daha çok duvar kalınlığı önemli.

Benim özelimde de

-Buzdolabının boyutu önemli değil standart sokmamız gereken bir yer yok.
-Buzdolabının hacmi büyük, küçük fark etmez kaç yıldır mini buzdolabıyla idare ediyorduk duvarları kalın olsun daha iyi.
-Kiracıyız taşınma olayımız olabilir sağlamlığı mühim.
-Şuan Alibeyköy’deyiz taşındak bile Eyüp’te olmak durumdayız ailemiz burada olduğundan servis durumunda özellikle bu bölgede güvenilir marka öneriniz varsa bu da bir artı.
-Fiyat, performans olarak soruyorum yani en uygun alınabilecek en performanslı buzdolabı, zira kendi hatalı seçimimle 20 bin verdikten sonra “+5 daha verseydin bu tam senin istediğine göreydi” çıkmasın :) sizlerin deneyimi bilgi birikimiyle tavsiyelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Samsung RT50K600PWW olabilir göz atın isterseniz

Ekli dosyalar

• KOMPRESÖR.jpeg
    KOMPRESÖR.jpeg
    154.6 KB · Görüntüleme: 24
Samsung kendi kompresörü güzel kalitelidir.
Youtube yorumlarında “gaz boruşarı demirden yapılmış, paslanmış ve delinmiş geçen hafta çöpe attım”

“İçi kolu yapıyor”

“Çok sesli çalışıyor” vb. Bazı yorumlar var. En dikkatimi çeken gaz boruları demirden olması. Ya bakırsır ya da alüminyum gibi düşünmüştüm acaba demirden olması doğru mu?

Ayrıca duvar kalınlığı sanki iç hacmi büyütmek için inceltilmiş gibi geldi bana Mustafa bey bu konularda bilginiz var mı acaba?

Youtube yorumlarında “gaz boruşarı demirden yapılmış, paslanmış ve delinmiş geçen hafta çöpe attım”

“İçi kolu yapıyor”

“Çok sesli çalışıyor” vb. Bazı yorumlar var. En dikkatimi çeken gaz boruları demirden olması. Ya bakırsır ya da alüminyum gibi düşünmüştüm acaba demirden olması doğru mu?

Ayrıca duvar kalınlığı sanki iç hacmi büyütmek için inceltilmiş gibi geldi bana Mustafa bey bu konularda bilginiz var mı acaba?
Milletin ağzı torba değil ki. Bizde 1 aydır var çok iyi memnunuz. Gerisi size kalmış

“İçi kolu yapıyor”

Demir boru olmaz. Bakır ya da alüminyum olur.

Ben bilerek zaten bakır bu model
Mustafa bey yanlış anlamayın biliyorsunuz ücretler fevkalade yüksek maaşlarımız düşük ince eleyip sık dokuyoruz. Tabi ki tercih benim en nihayetinde haklısınız ama bu şekilde yorumlar var. Sizin yaşadığınız veya bu modeli alırsak özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mı sormak isterim. Kusura bakmayın lütfen bilgi almak sadece niyetim 🙏

Ekli dosyalar

• IMG_5089.jpeg
    IMG_5089.jpeg
    138 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5088.jpeg
    IMG_5088.jpeg
    141.8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5087.jpeg
    IMG_5087.jpeg
    122 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_5086.jpeg
    IMG_5086.jpeg
    150.6 KB · Görüntüleme: 20
Mustafa bey yanlış anlamayın biliyorsunuz ücretler fevkalade yüksek maaşlarımız düşük ince eleyip sık dokuyoruz. Tabi ki tercih benim en nihayetinde haklısınız ama bu şekilde yorumlar var. Sizin yaşadığınız veya bu modeli alırsak özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mı sormak isterim. Kusura bakmayın lütfen bilgi almak sadece niyetim 🙏
Haklısınız ama unutmayın ki her üründe öven de olur sövende olur isterseniz miele bakın miele aldım çok kötüydü seg aldım 10 kat daha iyi diyen yorum bile görürsünüz.
Yorumlar fikir almak için iyi olsa da 3-5 kişinin yorumuna kalmamak lazım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri