Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Murat ALA hocam, eski bir hotpoint Ariston model var bende kullanıyoruz halen ama kaç litre olduğunu bilmiyorum. 1 tık onun büyüğünü almayı düşünüyoruz'da kaç litre olduğunu nasıl öğrenebiliriz ? Bir fikrin var mı.Arçelik 270561 EB alınabilir. Muhakkak servise +4 yıl ek garanti yaptırın.
İçinde arkasında bir yerinde muhakkak etiket vardır yazar.@Murat ALA hocam, eski bir hotpoint Ariston model var bende kullanıyoruz halen ama kaç litre olduğunu bilmiyorum. 1 tık onun büyüğünü almayı düşünüyoruz'da kaç litre olduğunu nasıl öğrenebiliriz ? Bir fikrin var mı.
Merhaba @Murat ALA hocam maalesef bulamadım içinde etiket falan dolabın dışında arka tarafta yazar mı bilmiyorum.İçinde arkasında bir yerinde muhakkak etiket vardır yazar.
Bakın arkasına da elbet bir yerinde yazacak.Merhaba @Murat ALA hocam maalesef bulamadım içinde etiket falan dolabın dışında arka tarafta yazar mı bilmiyorum.
Konu eskidi ama arşivde böyle bir etiket buldum muhtemelen budur.Bakın arkasına da elbet bir yerinde yazacak.
504 brüt 456 net hacmi var görünüyor.Konu eskidi ama arşivde böyle bir etiket buldum muhtemelen budur.
Profilo BD3076WCAP modeline bakın derim.Bunun biraz büyük modeli lazım bana Profilo düşünüyorum ama sizin engin tecrübelerinize dayanarak hangi model alınabilir. Bütçe olarak fiyat veremiyorum ama kısıtlı biraz.
Değerli destekleriniz ile..
Teşekkür ederim.
@Adem Helvacı
@Murat ALA
Profilo marka önerir misiniz hocamProfilo BD3076WCAP modeline bakın derim.
Bu bahsettiğiniz model XXL mi hocam ve ek olarak hangi markayı önerirsiniz.Profilo BD3076WCAP modeline bakın derim.
Profilonun bir kaç ürünü siemens ve bosch olarak birebir aynıdır. Sadece tasarım olarak 1-2 değişkenlik oluyor. Genel anlamda üzmüyor örnek murat hocanın önerdiği buzdolabı profilo markası olduğu için 35 bin. Aynı dolabın Siemens olanı KG76PAWC0N 45 bin. Aradaki tek fark birisinin önünde Siemens diğerinde profilo yazdığı için 10 bin fark oluyorProfilo marka önerir misiniz hocam
Sonn zamanlarda @Adem Helvacı hocamın dediği üzerine önerdiği çamaşır makinesini almıştım memnun kaldım, ondan dolayı habersiz almayalım dedim,Profilonun bir kaç ürünü siemens ve bosch olarak birebir aynıdır. Sadece tasarım olarak 1-2 değişkenlik oluyor. Genel anlamda üzmüyor örnek murat hocanın önerdiği buzdolabı profilo markası olduğu için 35 bin. Aynı dolabın Siemens olanı KG76PAWC0N 45 bin. Aradaki tek fark birisinin önünde Siemens diğerinde profilo yazdığı için 10 bin fark oluyor
Hocam xxl çok geniş kavram 570 LT ile 720 LT arasında olan dolaplar xxl diye geçiyor. Sizin ihtiyaniz kaç lt ona göre yorum daha iyi olur. Bide Xl veya xxl eski dolaplar içindi şuan o terim kalktı. Yerine lt bazlı ürünler varSonn zamanlarda @Adem Helvacı hocamın dediği üzerine önerdiği çamaşır makinesini almıştım memnun kaldım, ondan dolayı habersiz almayalım dedim,
@Murat ALA hocamın önerdiği buzdolabı XXL mi ?
Bizim eski ve halen kullandığımız dolap budur. Memnunuz sadece bize küçük geliyor. Bunun biraz daha büyüğünü düşünüyoruz.Konu eskidi ama arşivde böyle bir etiket buldum muhtemelen budur.
Her şeye XXL diyorlar. Gidin Profilo bayisine dolabı gözünüzle görün kapasitesi yeterse tercih edersiniz.Bu bahsettiğiniz model XXL mi hocam ve ek olarak hangi markayı önerirsiniz.
@Murat ALA biraz daha büyük modelini düşünürsek Wifi'li hangisini alabiliriz.Profilo BD3076WCAP modeline bakın derim.
Bundan büyük bir dolap tercih ediyorum. Profilo olabilir internet üzerinden almam gerekiyor. Neleri önerirsiniz.Konu eskidi ama arşivde böyle bir etiket buldum muhtemelen budur.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.