Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabı Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kskbugra

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000-30000
Marka Model Bilgisi
Altus,Arçelik,Profilo,Vestel,Beko
Aradığım özellikler,
No frost
Dondurucu yeri önemli değil mümkünse alttan
Marka takıntım yok
Kompresör garantili
İnverter Motor

Ekli dosyalar

• IMG_20210909_075700_595.jpg
    IMG_20210909_075700_595.jpg
    93.4 KB · Görüntüleme: 29
Bunun biraz büyük modeli lazım bana Profilo düşünüyorum ama sizin engin tecrübelerinize dayanarak hangi model alınabilir. Bütçe olarak fiyat veremiyorum ama kısıtlı biraz.
Değerli destekleriniz ile..
Teşekkür ederim.
@Adem Helvacı
@Murat ALA

Profilo marka önerir misiniz hocam
Profilonun bir kaç ürünü siemens ve bosch olarak birebir aynıdır. Sadece tasarım olarak 1-2 değişkenlik oluyor. Genel anlamda üzmüyor örnek murat hocanın önerdiği buzdolabı profilo markası olduğu için 35 bin. Aynı dolabın Siemens olanı KG76PAWC0N 45 bin. Aradaki tek fark birisinin önünde Siemens diğerinde profilo yazdığı için 10 bin fark oluyor

Profilonun bir kaç ürünü siemens ve bosch olarak birebir aynıdır. Sadece tasarım olarak 1-2 değişkenlik oluyor. Genel anlamda üzmüyor örnek murat hocanın önerdiği buzdolabı profilo markası olduğu için 35 bin. Aynı dolabın Siemens olanı KG76PAWC0N 45 bin. Aradaki tek fark birisinin önünde Siemens diğerinde profilo yazdığı için 10 bin fark oluyor
Sonn zamanlarda @Adem Helvacı hocamın dediği üzerine önerdiği çamaşır makinesini almıştım memnun kaldım, ondan dolayı habersiz almayalım dedim,
@Murat ALA hocamın önerdiği buzdolabı XXL mi ?

Sonn zamanlarda @Adem Helvacı hocamın dediği üzerine önerdiği çamaşır makinesini almıştım memnun kaldım, ondan dolayı habersiz almayalım dedim,
@Murat ALA hocamın önerdiği buzdolabı XXL mi ?
Hocam xxl çok geniş kavram 570 LT ile 720 LT arasında olan dolaplar xxl diye geçiyor. Sizin ihtiyaniz kaç lt ona göre yorum daha iyi olur. Bide Xl veya xxl eski dolaplar içindi şuan o terim kalktı. Yerine lt bazlı ürünler var

Konu eskidi ama arşivde böyle bir etiket buldum muhtemelen budur.
Bizim eski ve halen kullandığımız dolap budur. Memnunuz sadece bize küçük geliyor. Bunun biraz daha büyüğünü düşünüyoruz.
Diğer markalardan Profilo biraz ön planda duruyor.
Garantisini sanırım uzun süre yapılabiliyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri