Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Buzdolabı - Sharp SJ-XG690M-WH mı Siemens KG76PAWC0N mu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

eminaltinisik

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Sharp SJ-XG690M-WH, Siemens KG76PAWC0N
Merhabalar arkadaşlar, umarım herkesin sağlığı yerindedir. Öncelikle, sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim. Aşağıdaki 2 dolap (sizin önerilerinize de açığım) için aradaki fiyat farkına değecek durumlar neler, detaylıca karşılaştırmaya ihtiyacım var, sizlerden destek rica edecektim. Bildiğim kadarıyla kompressorleri Panasonic. Wi-Fi HomeConnect kombi olup olmaması ile ilgili bazı farklılıklar mevcut. Uzun vadede sorunlar, bunlara yönelik servis hizmet kalitesi gibi durumları değerlendirip, değinmediğim sizin değinebileceğiniz konulara da değinirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

1-Sharp SJ-XG690M-WH
2-Siemens KG76PAWC0N

Merhabalar arkadaşlar, umarım herkesin sağlığı yerindedir. Öncelikle, sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim. Aşağıdaki 2 dolap (sizin önerilerinize de açığım) için aradaki fiyat farkına değecek durumlar neler, detaylıca karşılaştırmaya ihtiyacım var, sizlerden destek rica edecektim. Bildiğim kadarıyla kompressorleri Panasonic. Wi-Fi HomeConnect kombi olup olmaması ile ilgili bazı farklılıklar mevcut. Uzun vadede sorunlar, bunlara yönelik servis hizmet kalitesi gibi durumları değerlendirip, değinmediğim sizin değinebileceğiniz konulara da değinirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

1-Sharp SJ-XG690M-WH
2-Siemens KG76PAWC0N
Bence Siemens.

Çok teşekkür ederim @Faruk KATI bey, ancak değinilmesi gereken konular olsun, değerli görüşleriniz olsun bunları kısa ve öz bir şekilde sizi de yormayacak şekilde paylaşabilirseniz çok sevinirim. Hem görüşüm daha keskin olur hem de daha fazla bilgi sahibi olabilirim.

Çok teşekkür ederim @Faruk KATI bey, ancak değinilmesi gereken konular olsun, değerli görüşleriniz olsun bunları kısa ve öz bir şekilde sizi de yormayacak şekilde paylaşabilirseniz çok sevinirim. Hem görüşüm daha keskin olur hem de daha fazla bilgi sahibi olabilirim.
Kombi dolapların kullanım kolaylığı
(sebzelik vesaire üstte olunca eğilmeye gerek kalmıyor)
Wifi, home connect
Daha yaygın servis ağı
Yedek parça teminindeki kolaylık.

Bu sebeplerden dolayı Siemens.

Kombi dolapların kullanım kolaylığı
(sebzelik vesaire üstte olunca eğilmeye gerek kalmıyor)
Wifi, home connect
Daha yaygın servis ağı
Yedek parça teminindeki kolaylık.

Bu sebeplerden dolayı Siemens.
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için, oldukça faydalı oldu. Peki @Adem Helvacı bey @Murat ALA bey sizin yorumlarınızı, fikirlerinizi de alabilir miyim acaba? Başka değerli forum sakinlerinin de yorumlarına elbette açığım.

Biz sevgili @Murat ALA ile birlikte SHARP buzdolaplarını çok seviyor ve beğenip öneriyoruz fakat SHARP buzdolapları ile ilgili İKLİMSA kısmında bir sıkıntı var son zamanlarda. Bu nedenle satış sonrasını değerlendirecek olursak SIEMENS daha güvenli tercih olur görüşündeyim.

Mesela İKLİMSA kısmında şu konu beni çok rahatsız etti. İklimsa sitesine girip kendilerine yazılı olarak bir soru sormayı deneyin lütfen.
Bakalım başarabilecekmisiniz?
Yine iklimsaya telefondan ulaşıp ''SHARP buzdolaplarının resmi sorumluluğu sizde mi?'' diye sorun lütfen.

Ben her zaman söylerim dostlar ULAŞILABİLİRLİK çok önemli.

Biz sevgili @Murat ALA ile birlikte SHARP buzdolaplarını çok seviyor ve beğenip öneriyoruz fakat SHARP buzdolapları ile ilgili İKLİMSA kısmında bir sıkıntı var son zamanlarda. Bu nedenle satış sonrasını değerlendirecek olursak SIEMENS daha güvenli tercih olur görüşündeyim.

Mesela İKLİMSA kısmında şu konu beni çok rahatsız etti. İklimsa sitesine girip kendilerine yazılı olarak bir soru sormayı deneyin lütfen.
Bakalım başarabilecekmisiniz?
Yine iklimsaya telefondan ulaşıp ''SHARP buzdolaplarının resmi sorumluluğu sizde mi?'' diye sorun lütfen.

Ben her zaman söylerim dostlar ULAŞILABİLİRLİK çok önemli.
Çok teşekkür ederim @Adem Helvacı bey ve diğer görüş bildiren forum sakinleri. Bu bilgiler karar vermem konusunda oldukça yardımcı oldu. Kararımı Siemens den yana kullanıyor ve satın alımım ve sonrasındaki gelişmeler oldukça buradan yanıt veriyor olacağım. Herkese iyi günler dilerim.

1-Sharp SJ-XG690M-WH
2-Siemens KG76PAWC0N
Şimdi boyunuz kısa ise kombi dolaplar kullanışlı olmaz boyunuzdan yana sorununuzun olmaması lazım çünkü buzdolaplarında soğutucu kısmı sık kullanılan kısımdır ve üstte olması sıkıntı bu konuda. Bu konuyu hallettiysek ürün bazında yola çıkarsak kesinlikle Sharp alınır. Ama satış sonrası hizmet işinde de her ne kadar onarım maaliyetleri gereksiz yüksek olsa da Siemens tartışmasız öndedir. Ürün olarak her ne kadar kendini beğensemde karşımda sağlam bir muhattap istiyorum dediniz mi Sharp'tan Siemens'e dönmek gerekir. Beni önerimde Siemens olacak ki bu model markanın tepe ve yabana atılmayacak bir modelidir.

Şimdi boyunuz kısa ise kombi dolaplar kullanışlı olmaz boyunuzdan yana sorununuzun olmaması lazım çünkü buzdolaplarında soğutucu kısmı sık kullanılan kısımdır ve üstte olması sıkıntı bu konuda. Bu konuyu hallettiysek ürün bazında yola çıkarsak kesinlikle Sharp alınır. Ama satış sonrası hizmet işinde de her ne kadar onarım maaliyetleri gereksiz yüksek olsa da Siemens tartışmasız öndedir. Ürün olarak her ne kadar kendini beğensemde karşımda sağlam bir muhattap istiyorum dediniz mi Sharp'tan Siemens'e dönmek gerekir. Beni önerimde Siemens olacak ki bu model markanın tepe ve yabana atılmayacak bir modelidir.
Benim boyum 171 evdekiler de üç aşağı beş yukarı aynı. Kombi dolapların üst rafına zor yetişiyoruz, o sebeple de kombi dolap almadım 🤗 boy faktörü göz önünde bulundurulmalı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri