- Bütçe
- 45000
- Marka Model Bilgisi
- Bosch KGN76AID1N
Herkese esenlikler.. Dolabımızı yenilemek istiyoruz. En fazla 45 bin liralık bir harcamayla alabileceğimiz en iyi dolap hangisi olur sizce? Mutfaktaki mobilyamızın genişliği 83 cm. Bu durumda dolabın genişliğinin de en fazla 78 cm olması gerekecek diye düşünüyorum. Benim aklımda aslında Arçelik grubu vardı ama bu fiyata çıkmışken Bosch - Siemens daha sağlıklı bir seçim olur sanki. Samsung da çok hoşumuza gidiyor fakat çevremde servis sorunu yaşayan çok maalesef, o yüzden elemek zorunda kaldık. Tabii etrafımızda Bosch marka buzdolabı alıp memnun olan da çok. Bosch'un 6 serisi dolapları güzel görünüyor. Mesela KGN76AID1N kodlu dolabın Panasonic kompresörlü olduğunu öğrendim, Bosch'un kendi sitesinde 43500 TL. Dayanıklı ve kaliteli bir dolapsa tercih edebiliriz. Şimdiden çok teşekkür ederim, öneride bulunanların dolaplarının her daim dolu olmasını dilerim.
Aradığımız özellikler ise şunlar:
1- Dondurucusu altta olmalı (küçük kızımızın dondurmalara rahat erişim talebi mevcut),
2- Kahvaltılık çekmecesi olmalı,
3- 500-600 litre arasında toplam hacme sahip olmalı ve soğutucu bölümü en az 400 litre olmalı,
4- Gıdaları taze tutacak, kullanım kolaylığı sağlayacak süslü isimli teknolojik özellikleri olmalı.
Aradığımız özellikler ise şunlar:
1- Dondurucusu altta olmalı (küçük kızımızın dondurmalara rahat erişim talebi mevcut),
2- Kahvaltılık çekmecesi olmalı,
3- 500-600 litre arasında toplam hacme sahip olmalı ve soğutucu bölümü en az 400 litre olmalı,
4- Gıdaları taze tutacak, kullanım kolaylığı sağlayacak süslü isimli teknolojik özellikleri olmalı.
. Çamaşır ve bulaşık makinesinden sonra buzdolabı için de çok faydasını gördük hem sizin, hem de forumdaki arkadaşların. Var olun, sağlıklı günler dilerim ?