Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabi ve bulasik makine oneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sevim

Yeni Üye
Yeni Üye
Arcelik 570475 eb 17bucuk bin bulasik 6155 9.500 altus 434 p bulasik 6bin 471 x buzdolabi 14 bin tl hangisini onerirsiniz Bihaftadir arastiriyoruz beynimiz yandi artik lutfen hangisi daha iyi yada baska model onerinizde olabilir buzdolabi 74cm gecmemeli

Buzdolabı'nın soğutucusunu üstte mi altta mı istersiniz? Ürünlere vereceğiniz maksimum bütçeyi ayrı ayrı söylerseniz nokta atışı tavsiyede bulunabiliriz.

Yakın zaman önce bulaşık makinem arıza verdi. Koduna,nette baktım ısıtma kartı problemi. Makine zaten ısıtma yapmadan soğuk suyla yıkıyordu. Bulunduğum şehirde kimi aradıysam 2 ila 3 bin lira para istedi.En son konuştuğum servis sağolsun, '' 2 ila 2.5 arasına ben yaparım orjinal, veya çıkma parça bulursan daha da ucuza getirirsin,ama ikisini de tavsiye etmem,git 2.elden al daha iyi.çünkü 1 gün,1 ay,1 yıl sonra yine aynı sorunu yaşarsın'' dedi. Gittim 2. elden 2bin liraya arçelik aldım rahat ettim. Satıcı bana ''senin makine bunun 2 katı kaliteli,ama 5 liraya satılmaz çöp ''dedi.

Sebebi ise çok basit; Profilo makinelerde ısıtma kartı motora entegreli oluyormuş. Yani ısıtma sorun olursa parça değişmiyor komple motor değişiyor. Bu yüzden ne alırsanız alın,cihaz içi aksamlarının tümleşik değil,ayrı ayrı olmasına dikkat edin.

Konuştuğum kişiler, bim ,a101 tarzı marketlerin verdiklerini de alma dediler,ki almayı düşünmüştüm. 0 ına da bir dünya para bayılasıya 2.el 2liraya 3 programlı arcelik alıp geçtim.

Buzdolabı'nın soğutucusunu üstte mi altta mı istersiniz? Ürünlere vereceğiniz maksimum bütçeyi ayrı ayrı söylerseniz nokta atışı tavsiyede bulunabilirizc
Sogutucu tercihim ustte olanlar butcede buzdolabında 15 en cok zorlanirsak 17 18 bin bulasikta 7 8 zorlarsak 9 bin cevap icin cok tesekkur ederim

Konuştuğum kişiler, bim ,a101 tarzı marketlerin verdiklerini de alma dediler,ki almayı düşünmüştüm. 0 ına da bir dünya para bayılasıya 2.el 2liraya 3 programlı arcelik alıp geçtim.
Normalde arceligi bugun alcktik arceligin servisinde arkadas var sorduk bu modelde sıkınti cikiyomu yok guzel dolap dedi bulasigi 4 program alin dedi sonra altus alin dedi ayni mazeme bosa para vermeyin bulasik makinem suan altus 10senedir kullaniyorum nefret ettim kartina su kacti hala calisiyo arada dumanlar cikiyo kapatiyorum gitti gidicek cok az omru kaldi

Buzdolabı;
Altus AL 375 NX (11.900 TL)

Bulaşık Makinesi;
Altus AL 445 NX (7000 TL)

Bütçenizi zorlamadan bu ürünleri alabilirsiniz. 3 yıl fabrika garantilidirler. Arçelikten Bekodan kalite farkları yok özellikleri kırpılmıştır haberiniz olsun. Alırken muhakkak +4 yıl ek garanti yaptırmayı unutmayın.

Buzdolabı;
Altus AL 375 NX (11.900 TL)

Bulaşık Makinesi;
Altus AL 445 NX (7000 TL)

Bütçenizi zorlamadan bu ürünleri alabilirsiniz. 3 yıl fabrika garantilidirler. Arçelikten Bekodan kalite farkları yok özellikleri kırpılmıştır haberiniz olsun. Alırken muhakkak +4 yıl ek garanti yaptırmayı unutmayın.
Cok tesekkur ederim birsey daha sorayim arcelikte vitafreshplus ozelligi var sebzeleri uzun sure sakliyo altuslarda yok sanirim altusta olmayisi sorun mudur o ozellik olmayinca sebze meyveyi uzun sure saklamazmi

Cok tesekkur ederim birsey daha sorayim arcelikte vitafreshplus ozelligi var sebzeleri uzun sure sakliyo altuslarda yok sanirim altusta olmayisi sorun mudur o ozellik olmayinca sebze meyveyi uzun sure saklamazmi
İşte Altus'ta o ek özellikler olmadığı için fiyat düşüyor. Öyle özellikler pek işe yarar mı bilemem.

Makineden falan hiç anlamam,yeter ki işimi görsün. O yüzden 2.ele yöneldim. 70 derecesi varsa bana yeter.Başta da yazdığım gibi, ,içindeki parçalar motora bağlı olan profilo gibi ürünleri tercih etmeyin bence.İleride tek bir parça arızalanır,ama komple tüm motoru yenilemek zorunda kalırsınız,ben bunu yaşadım.

Vitafresh ya da vitaminzone gibi özelliklerde bir buzdolabı almak istiyorsanız Grundig bakabilirsiniz. Bende araştırıyorum şu an buzdolabı. Grundig gknd 5600 E düşünüyorum. Fiyatı 15bin tam şu anda.

Arçelik grubu sıralaması şu şekilde;
Arçelik > Grundig > Altus

Altus en çok kırpılmış(özellik eksiltilmiş) olandır. Grundig özellik olarak Arçeliğe daha yakın. Tabi özelliklerin ne kadar kullanışlı olup olmadığı da meçhul. Bu noktada ihtiyacınızı kendiniz belirlemelisiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri