- Bütçe
- 13.000
- Marka Model Bilgisi
- Samsung WW90T4020CE/AH vs Electrolux EW6FN449BT
Merhaba. Başlıktaki iki çamaşır makinesi arasında kaldım. Samsung ile alakalı amortisör şikayetleri olduğunu gördüm ama yine de forumda en çok tavsiye edilen makineler arasında. Electrolux ile ilgili pek bir tecrübe/yorum bulamadım ancak servisi ile ilgili çok şikayet okudum. Electrolux'un artısı 1400 devir olması ve program süreleriyle oynayabilmemiz. Bir de sanırım Avrupa üretimi bir cihazmış, genel olarak insanlar memnun sanırım. Samsung'un ise genel kullanımını ve kasasını epey beğendim incelediğimde, basit ve şık bir makine. Tek sıkıntısı sanırım 30 derece olmaması olabilir. Bir de süreleri kendisi tartıp ayarlıyormuş ama bu sensörler ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum, izlediğim bir videoda Miele'nin bile az çamaşırı tam yük olarak tarttığını gördüm.
Bir de Profilo'nun CGA244X0TR kodlu 9kg 1400 devir makinesi var ama Profilo'ya pek sıcak yaklaşmıyorum.
Sizce hangisini almalıyım? Bu makinelerle ilgili her türlü yoruma ve öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim, esenlikle.
Bir de Profilo'nun CGA244X0TR kodlu 9kg 1400 devir makinesi var ama Profilo'ya pek sıcak yaklaşmıyorum.
Sizce hangisini almalıyım? Bu makinelerle ilgili her türlü yoruma ve öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim, esenlikle.