Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çamaşır makinesi tavsiyelerinize ihtiyacım var

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Batalay25

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
18000
Marka Model Bilgisi
Samsung
Saygıdeğer forum Üyeleri öncelikle hepinize merhaba, yeni keşfettiğim bir forum oldu düşünceleriniz güvenerek soru sormak istedim. Evde bir bebeğimiz bir de kedimiz var hayli afacanlar yeni bir çamaşır makinesine ihtiyaç duyuyoruz evdeki Siemens imiz hiçbir lekeyi çıkartıp düzgün yıkamıyor. Acaba Samsung mu alsak diye düşündük fakat 3 model arasında kararsız kaldık bir kampanya dahilinde her birinin arasında bin TL fark var 15 16 17 bin küsüratlar.
Ww11bba046aeah
Ww11bb534daeah
Ww11bb944dgmah
Aranızda bunlardan birini kullanan var mı yada öneriniz ne olur bunlar arasından?
Veya farklı bir opsiyon var mı samsundan bunları alma git şu ürünü al dediğiniz. Şimdiden çok çok teşekkür ederim... Tavsiyeleriniz bekleyeceğim.

WW11BB944DGMAH önerdiğimiz bir model alınabilir.
Çok teşekkür ederim Sayın hocam peki bu modeli öne çıkartan nedir tam olarak Samsung ta modeli görüp sorduğumuzda sadece tasarım farkı var hepsi aynı özellik olarak sadece birinde WiFi yok diğer ikisi aynı dediler anlam veremedik öyle olunca fiyat farkı olmasına

Siemens kaç yıllık hocam? Hangi model? Ben geçen ay 10 kg'luk Profilo aldım. Gayet memnunuz.
İq500 3 yıllık. Satın aldığım dönemde birebir aynı farklı bir modelle bu arasında sırf 4 lekeyi çıkartıyor (kan yağ çay ruj) diye dörtte bir daha fazlasına sattılar bekletsemde beklemesem de sonuç hiç değişmedi servis çağırdım 3 kere sadece bir kere geldiler diğerlerinde pandemi dediler onda da gelen kişi aynen kosla alacan lekeye sürecen yoksa lasıl çıkarsın dedi, dedim haklısında bunu eski makinem de yapıyordu neden o zaman fazla ödedim derken çözüm olmadı şuan da da çocuk affedersiniz kusuyor en az 3 kere yıkıyoruz uzun programlarda bırakın dört lekeyi hiçbirşey çıkarmıyor şimdi de garantisi bitti diyorlar

Saygıdeğer hocalarım mesajlarınızı yeni gördüm ama murat hocamın önerisini dinleyerek 944 modelini aldık inşallah sıkıntılı değildir nasip diyeceğiz artık olursa da
Sıkıntılı çıkarsa değişim isteyeceksiniz parasını vermişsiniz düzgün ürün almak ve kullanmak hakkınız. Nasip deyip geçmeyin.

Saygıdeğer forum Üyeleri öncelikle hepinize merhaba, yeni keşfettiğim bir forum oldu düşünceleriniz güvenerek soru sormak istedim. Evde bir bebeğimiz bir de kedimiz var hayli afacanlar yeni bir çamaşır makinesine ihtiyaç duyuyoruz evdeki Siemens imiz hiçbir lekeyi çıkartıp düzgün yıkamıyor. Acaba Samsung mu alsak diye düşündük fakat 3 model arasında kararsız kaldık bir kampanya dahilinde her birinin arasında bin TL fark var 15 16 17 bin küsüratlar.
Ww11bba046aeah
Ww11bb534daeah
Ww11bb944dgmah
Aranızda bunlardan birini kullanan var mı yada öneriniz ne olur bunlar arasından?
Veya farklı bir opsiyon var mı samsundan bunları alma git şu ürünü al dediğiniz. Şimdiden çok çok teşekkür ederim... Tavsiyeleriniz bekleyeceğim.
Vestel den çekmiş biri olarak WG52A2XVTR aldık, eşim bari o kadar masraf ediyoruz 10 kg alalım dedi , satıcı ve serviste 9 kg 10 kg fatketmiyor tambur dış yapısı genişliği aynı sadece içerden 1 cm kadar fark ediyor bu da sarsıntı ve titreşim olarak fark etmiyor demesi üzerine aldım WG52A2XVTR 10 kg 68 litre. yoksa 9 kg 63 litre olan model WG44A2XSTR alacaktım bunun birde xvtr si vardı oda 65 litre , ağırlık sensörlü ve finish özellikli yani buharlı ütüleme özelliği olan modeli vardı.Biz önceki makinenin ağırlık sensörün den çok çektiğimiz için direk eledim.

son bir not epey araştırdım bsh grubu çamaşır makinelerinden şaşmayın diyor herkes.şimdiden hayırlısı olsun.

Ww11bba046aeah
Ww11bb534daeah
Ww11bb944dgmah

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-13-23-47-10-233_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-13-23-47-10-233_com.android.chrome.jpg
    49.7 KB · Görüntüleme: 19
Sıkıntılı çıkarsa değişim isteyeceksiniz parasını vermişsiniz düzgün ürün almak ve kullanmak hakkınız. Nasip deyip geçmeyin.
Hocam öyle de türlü oyunlar Siemens te öyle oldu annemin de Siemens ti tüketici haklarına başvurduk karar çıktı adamlar karara uymadı ikinci kez ihtar çektirdik ilk ayda içi pas tutan bulaşık makinesini iki sene sürdü. benim çamaşır makinesi zaten hak vere servise gidemedi bile. Öyle yoruldum ki yasal soygunculardan bugün çocuğa üç oyuncak siparişim geldi üçü de eksik yada hatalı eksik çıktı diyorum imkansız diyor kameraya çektim diyorum aynı elimden gelse dağda barakada çıplak yaşayacağım ?

Vestel den çekmiş biri olarak WG52A2XVTR aldık, eşim bari o kadar masraf ediyoruz 10 kg alalım dedi , satıcı ve serviste 9 kg 10 kg fatketmiyor tambur dış yapısı genişliği aynı sadece içerden 1 cm kadar fark ediyor bu da sarsıntı ve titreşim olarak fark etmiyor demesi üzerine aldım WG52A2XVTR 10 kg 68 litre. yoksa 9 kg 63 litre olan model WG44A2XSTR alacaktım bunun birde xvtr si vardı oda 65 litre , ağırlık sensörlü ve finish özellikli yani buharlı ütüleme özelliği olan modeli vardı.Biz önceki makinenin ağırlık sensörün den çok çektiğimiz için direk eledim.

son bir not epey araştırdım bsh grubu çamaşır makinelerinden şaşmayın diyor herkes.şimdiden hayırlısı olsun.
Aslında aklımda hep bsh vardı ama aradığımda Siemens ile servisin ve fabrikanın aynı olduğunu sadece marka farkı olduğunu söyledi müşteri hizmetleri bunun üzerine kaçtım arkama bakmadan

Sıkma performansı olarak en dengeli makineler bosch grubu ve miele titreme zıplama vakaları pek yok bu markalarda.

profilo ,bosch ,siemens aynı fabrika da üretiliyor ,bunu çalışan tanıdık abi de doğruladı , şaşe ,motor, vs. kompenentler aynı fark son üretim bandında oluyor dedi, anakart, opsiyon özellikleri, kapak, ön panel , çekmecede .kol vs.

tabi bazı modeller direk farklı ülke özellikle q500 serisi ve üstü almanya üretim diyorlar.

servis kalitesi lokasyon olarak fark ediyor misal siemens servisi bizde iyiyken sizde kötü olabilir eve gelen personelle de alakalı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri