Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

çamaşır makinesi tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frknbsr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

frknbsr

Yeni Üye
Yeni Üye
Selamlar çamaşır makinesi almak istiyorum bütçe en fazla 15 bin en mantıklı model nedir?
Teşekkürler.

bu hükümet (CB) başa gelirse seneye dolar 35- 40 tl olur +4 yılları görürüm firmaların batışlarını müşteri şikayetlerin çoğaldığını canlı canlı izleyeceğiz
hükümet değişirse (CB) dolar 21-23 seviyesinde olur bu da çok normal
Valla hükümet değişsin değişmesin (değişecek) beni bağlamaz. Firma olarak ek garantiyi satıyosan arkasında duracaksın. Yok müşteri hatası diyeyim müşteriyi süründüreyim bilmem ne direk THH'ye sevk edeceksin o firmayı. Ha diğer firmalarda BSH gibi yapmaya başlarlarsa (tüketiciler için yandım Allah mevzusu) cümlemize geçmiş olsun. Kimse almaz bu sefer ek garanti bozulursa yaptırırız mevzusuna dönerler. Her sene garanti uzatma işi gerçekten saçma alırsın malı garantiyi uzatırsın unutursun 7 yıl işin kuralı budur.

son olarak bu üç makine arasında kaldım birini seçip almam gerekli hemen siz olsanız hangisini seçerdiniz

Samsung WW11BBA046AEAH

LG F4V3VYWKPE8

LG F4V3VYWOWE

lg F4V5RYP2T.ASSPLT (bu üründe stok sıknıtısı varmış tercih dışı kaldı)

ğ

Hocam bugün sipariş vereceğim cevaplarsanız çok sevinirim

Siemens WG44A2X0TR 1400 Devir 9 kg 13500 tl

Bu da benim tavsiyem (menüsünde ilave durulama olan model aynı resimdeki gibi yeşille işaretledim)
Ayrıca 1400 devirde 71 dB çok iyi değerdir 800 devirde ses çok az olur

Tambur ne kadar büyük olursa yıkama o kadar kötü olur

Siemens 9kg
Tanbur yarı çapı = 25cm
Tanbur yüksekliği = 32cm
Tanbur hacmi = π . 25² . 32 = 62,83 litre
Palet hacmi = 3x1 litre = 3 litre
Net hacim yaklaşık = 62,83 - 3 = 59,83

1681559885748.png

1681559546422.png
1681560207648.png

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri