Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ergec

Meraklı
Yeni Üye
Herkese merhabalar yeni bir çamaşır makinesi alacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var.Fiyat/Performans olarak en mantıklı olan servisi müşteri hizmetleri konusunda sıkıntı yaşamayacağım memnun edecek bir çamaşır makinesi arıyorum.Basta Adem abi olmak üzere saygı değer siz forum üyelerinin tavsiyelerine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılarımla

Herkese merhabalar yeni bir çamaşır makinesi alacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var.Fiyat/Performans olarak en mantıklı olan servisi müşteri hizmetleri konusunda sıkıntı yaşamayacağım memnun edecek bir çamaşır makinesi arıyorum.Basta Adem abi olmak üzere saygı değer siz forum üyelerinin tavsiyelerine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılarımla
Merhaba, Bütçe de belirtebilirmisiniz rica etsem
kg beklentiniz nedir
yorgan yıkanacak mı
renk tercihiniz var mı vs

Merhaba.
Genellikle kullandığınız programı ve zamanı da söyleyebilir misiniz? Verdiğiniz cevaba göre önerim değişecek çünkü.
Mesela 30⁰C 'de 30 dk'ı kullanırım hep. Çünkü kıyafetleri ter kokusu sebebiyle yıkatıyorum.

Merhaba.
Genellikle kullandığınız programı ve zamanı da söyleyebilir misiniz? Verdiğiniz cevaba göre önerim değişecek çünkü.
Mesela 30⁰C 'de 30 dk'ı kullanırım hep. Çünkü kıyafetleri ter kokusu sebebiyle yıkatıyorum.
Vallahi hiç bir fikrim yok ben çamaşırdan hiç anlamam ev için günlük kullanım yani

10 kg iyi olur diye düşünüyorum yorgan yıkanır abi renk tercihimiz yok birde kurutma makineside önerebilirsen sevinirim.
O zaman önerim Arçelik grubundan bir çamaşır makinesi olacaktır. Fiyatı uygun olan Altus, Arçelik,Beko, Grundig markalarından herhangi biri olur. İnternetten, Metro 'dan, Carrefour 'dan, Media Markt 'den bakabilirsiniz. Bende aşağıdaki linktekini buldum.

ALTUS AL 10123 D B Enerji Sınıfı 10Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz
Şu anda 7.999 TL.

O zaman önerim Arçelik grubundan bir çamaşır makinesi olacaktır. Fiyatı uygun olan Altus, Arçelik,Beko, Grundig markalarından herhangi biri olur. İnternetten, Metro 'dan, Carrefour 'dan, Media Markt 'den bakabilirsiniz. Bende aşağıdaki linktekini buldum.

ALTUS AL 10123 D B Enerji Sınıfı 10Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz
Şu anda 7.999 TL.

evet altus, arçelik gurubu güzel ürünler ama son zamanlarda onlarda vibrasyon şikayeti almaya başladılar.
hepsi saç kalınlığını inceltti, makineler ayakta zor duruyor :) birde eşiniz benimkisi gibi 10 kg kapasiteli makineye 50 kg dayayınca makineyi zemine bağlamak durumunda kalıyoruz :deli1 tabi işin şakası.....
artık şans işine döndü makineler

Yine bütçe belirtmemişsiniz :)

Neye göre ürün bakmam gerektiğini bütçeniz belirleyecek :ok
Çok özür dilerim maximum 12 civarı düşünüyorum açıkçası ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.:) Mesela hooverlar var hem çamaşır makinesini hemde kurutmasını alsam 14-15 i buluyor oda mantıklı geliyor ama marka konusunda bilgim yok fiyat olarak belirttim

Çok özür dilerim maximum 12 civarı düşünüyorum açıkçası ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.:) Mesela hooverlar var hem çamaşır makinesini hemde kurutmasını alsam 14-15 i buluyor oda mantıklı geliyor ama marka konusunda bilgim yok fiyat olarak belirttim
Hoover de marka ile ilgili sorun olmasa da arkasında sağlam bir güvence istiyor insan, o güvenceyi de somut şekilde görebilmek istiyor.
Ben birkaç ay öncesine kadar bile HOOVER markasının çok üzerinde durdum , makine neyse de SSH konusunda bizi ürkütmeye başlayınca geri çektim kendimi.
Onlar kendisini düzeltirse biz de yeniden gündeme alırız o ayrı konu.

Sınırları zorlayalım derseniz üst limitlerde makine bakarız ancak @SmilingArtichoke dostumuzun tercih ettiği ürün oldukça makul sınırlar içerisinde, onu da belirteyim öncelikle.

Nasılsa esneme payımız var derseniz WW10T6040 tam da sizin makineniz olur diyebilirim.

Hoover de marka ile ilgili sorun olmasa da arkasında sağlam bir güvence istiyor insan, o güvenceyi de somut şekilde görebilmek istiyor.
Ben birkaç ay öncesine kadar bile HOOVER markasının çok üzerinde durdum , makine neyse de SSH konusunda bizi ürkütmeye başlayınca geri çektim kendimi.
Onlar kendisini düzeltirse biz de yeniden gündeme alırız o ayrı konu.

Sınırları zorlayalım derseniz üst limitlerde makine bakarız ancak @SmilingArtichoke dostumuzun tercih ettiği ürün oldukça makul sınırlar içerisinde, onu da belirteyim öncelikle.

Nasılsa esneme payımız var derseniz WW10T6040 tam da sizin makineniz olur diyebilirim.
Adem abi açıkçası hepsi birbirine benziyor gibi o eski makineler yok hepsi 5 yılda bir bozulacakmış gibi hissediyor insan WW10T6040 u takibe aldım teşekkür ederim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri