- Marka Model Bilgisi
- Profilo CGA242X1TR
Herkese merhaba, üç yıldır kullandığım çamaşır makinem son taşınmadan sonra değişik sesler çıkarmaya başladı. Özellikle sıkmaya geçtiğinde makine devir yükseltecekken ses başlıyor ya da bana öyle denk geliyor ama bu sesin takozlardan amortisörden ya da rulman vs gibi bir parçadan geldiğini sanmıyorum. Çünkü tambur dönmeyince de ses gelmeye devam ediyor. Makinemin garantisi 2028e kadar devam etmekte (ek garanti yapmıştım aldığımda) bu kapsamda açtığım arıza kaydından sonra geçtiğimiz ekim ayında kazan ve amortisör değişimi yapıldı. Sorun bir süreliğine yoktu ama tekrar başladı. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, yeniden servis kaydı açıp ne gibi işlemler yapılacağını takip mi etmeliyim yoksa garanti kapsamında aynı hatayı birden fazla kez tekrarladığı için değişim mi talep etmeliyim. Videodan görebileceğiniz üzere çamaşır makinemin üzerinde farklı bir marka kurutma makinesi var. Profilo servisi diğer makineye haklı olarak müdahale etmediği için çamaşır makinesini servise göndermek için kurutma makinesini sök&tak masraf ediyorum. Bir kez daha servis çağırmadan fikrinizi alayım istedim. Tahliye ile alakalı bir sorun olabilir mi acaba? Farklı zamanlarda farklı programlarda ve yükteyken çektiğim bir kaç videoyu ekliyorum