Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çanakkale Klima Montaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERSAN17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ERSAN17

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
35-40
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba forumda bir akım var herkes benim gibi bir öneri bekliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Evim Arakat 4.kat kuzey doğu cephe önünde herhangi bir apartman yok açık marka ve model önerilerinizi bekliyorum yardımlarınız için çok sağolun Yer:Çanakkale
IMG_3966.jpeg

Son düzenleme:
Balkon kapalı yalnız dış üniteyi balkona değil de duvara monte ettiricem fotoğrafı güncelliyorum
Duvara montelerde güneşe maruz kaldığı zaman daha çok zorlar kendini. Tam klimanın arkasındaki duvara monte yaptırıp karşısındaki ve yanındaki camı açıp hava akımi sağlarsan daha verimli çalışır

Duvara montelerde güneşe maruz kaldığı zaman daha çok zorlar kendini. Tam klimanın arkasındaki duvara monte yaptırıp karşısındaki ve yanındaki camı açıp hava akımi sağlarsan daha verimli çalışır
Anladım haklısınız yanlız güneş öğle saatine kadar var öğleden sonra güneş döndüğü için direk maruz kalmayacak

Alarko flair 12000 btu 20350 bu fiyata uygunmu benim salonuma yeterli olur mu?
Yoksa 30 bin liraya 18000 btu mu uygun olur
Bu markayı alacağım diye bir şey demiyorum bunların yerine şu marka daha iyidir şu marka şu model daha iyi olur derseniz onlara bakarım

Son düzenleme:
18.000BTU sınıfında yine Daikin güvencesinde Kaira veya Airfel. İklimsa güvencesinde Sigma klimalar değerlendirilebilir.
Vaillant Viessmann grubundan da öneri yapabiliriz aslında fakat hem bütçe üstünde kalır hem de ilk yazdığım ürünler rüştünü ispat etmiş ürünlerdir. :ok

Dış ünitelerin direkt güneş görme konusunda @Engraulis haklı, o nedenle ben mesela bilerek (Kasıtlı zorlamak adına , malum ben test için kullanıyorum keyif için değil) balkon dışına montaj yaptırtırım.

Bu bağlamda bu sene (Hatta bugün yapacağım sanırım) 4cm strafor ile dış ünite üstünü kapatıp straforlu 24 saat ile, straforsuz 24 saat arasındaki farkı test edeceğim :D

18.000BTU sınıfında yine Daikin güvencesinde Kaira veya Airfel. İklimsa güvencesinde Sigma klimalar değerlendirilebilir.
Vaillant Viessmann grubundan da öneri yapabiliriz aslında fakat hem bütçe üstünde kalır hem de ilk yazdığım ürünler rüştünü ispat etmiş ürünlerdir. :ok

Dış ünitelerin direkt güneş görme konusunda @Engraulis haklı, o nedenle ben mesela bilerek (Kasıtlı zorlamak adına , malum ben test için kullanıyorum keyif için değil) balkon dışına montaj yaptırtırım.

Bu bağlamda bu sene (Hatta bugün yapacağım sanırım) 4cm strafor ile dış ünite üstünü kapatıp straforlu 24 saat ile, straforsuz 24 saat arasındaki farkı test edeceğim :D
Abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun önerilerinden birine karar verip alırım hayırlı işleriniz olsun

Tekrar Merhaba @Adem Helvacı abi ben yanlışmı aktarım yaptım galiba mutfağım açık mutfak değil çizimi düzenleyip tekrar paylaşıyorum yinede 18000 dersen pazartesi Airfel almayı düşünüyorum evde yalıtım var
11fcadc2-60d1-4edf-b724-369f5808841c.jpeg

Son düzenleme:
Tekrar merhaba ay başında öneri almıştım sonra ertelemek zorunda kaldığım için klima alımını iptal etmiştim bu süreçte forumda baya bir zaman geçirdim ay sonuna yaklaşırken fiyatlar üzerine 5 bin koydu sanırım bende bir şekilde bütçe ayarlayıp taktırsam mı diye düşünmeye başladım Burda biryerden 18000 lik klima için şu fiyatları aldım
Airfel 36500
Midea xtream Eco 40k (all aesy pro stok yokmuş onada 45600 demişti)
Dayrelax 45 k( ucuzdur diye sordum baya bir pahalıymış)
Benim kullanım alanıma 12 binlik yeterli olmaz mı sizce?

Son düzenleme:
Tekrar merhaba ay başında öneri almıştım sonra ertelemek zorunda kaldığım için klima alımını iptal etmiştim bu süreçte forumda baya bir zaman geçirdim ay sonuna yaklaşırken fiyatlar üzerine 5 bin koydu sanırım bende bir şekilde bütçe ayarlayıp taktırsam mı diye düşünmeye başladım Burda biryerden 18000 lik klima için şu fiyatları aldım
Airfel 36500
Midea xtream Eco 40k (all aesy pro stok yokmuş onada 45600 demişti)
Dayrelax 45 k( ucuzdur diye sordum baya bir pahalıymış)
Benim kullanım alanıma 12 binlik yeterli olmaz mı sizce?
Merhaba çoğunluk ısıtmada mı soğutmada mı kullanacaksınız ?

Soğutmak kolay ısıtmak zor oyüzden 18 btü alacağınız tüm klimalar işinizi görecektir 12 btü yetmez diye düşünüyorum airfel kaira gibi markaların 18 btüsünü alın geçin derim
Bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bizzat test etmeden yorum yapmak doğru değil ama SEER değeri 7’nin altındaki cihazlar benim için herzaman düşündürücü oluyor şahsen test etmeden öneremiyorum onları

Bizzat test etmeden yorum yapmak doğru değil ama SEER değeri 7’nin altındaki cihazlar benim için herzaman düşündürücü oluyor şahsen test etmeden öneremiyorum onları
Anladım carrier stok bitmiş zaten 40800 dü ondan sormuştum peki bu İklimSA Sigma modelleri indirime gireceği söylenen model onun hk ne düşünüyorsunuz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri