Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2 kişi çalışıyorO alana 18lik az gelir. Bir de ofiste kaç kişi çalışıyor? Sıcaklık artırıcı cihazlar var mı? Yüksekliği nedir?
Yüksekliği sanırım 4-5 m civarında2 kişi çalışıyor
Bütçem 30 bin -40 bin bandında
İki adet bilgisayar var, bir televizyon var.
18.000 binlik kanımca az gelebilir lakin şu anda bütçem yetersizYüksekliği sanırım 4-5 m civarında
Kaliteli bir 18k cihaz iş görür ama o fiyata çok zor2 kişi çalışıyor
Bütçem 30 bin -40 bin bandında
İki adet bilgisayar var, bir televizyon var.
Bütçeyi zorlasam 50 bin bandına ulaşabilirmiyim açıkca fikrim yok18.000 binlik kanımca az gelebilir lakin şu anda bütçem yetersiz
Tavsiyelerinize ihtiyacım varKaliteli bir 18k cihaz iş görür ama o fiyata çok zor
Önerilerine açığımKaliteli bir 18k cihaz iş görür ama o fiyata çok zor
Efendim bir cephesi güneşi direk alıyor, hepinizin değerli fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.Çanakkale de öyle küçümsenecek sıcaklıkta bir yer değil. Diğer yandan gözardı ettiğiniz konu m2 den ziyade m3 sorununuz var.
İki cepheniz var mı mesela? Nasıl bir iş yeri burası?
Burası bir ofis, günün tamamında ofiste geçirilmiyor, proje hazırlamak, tasarımlar hazırlamak için gün içerisinde geri geliniyorEfendim bir cephesi güneşi direk alıyor, hepinizin değerli fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.
Efendim 24.000 binlik de almaya gayret edebilirim,Çanakkale de öyle küçümsenecek sıcaklıkta bir yer değil. Diğer yandan gözardı ettiğiniz konu m2 den ziyade m3 sorununuz var.
İki cepheniz var mı mesela? Nasıl bir iş yeri burası?
50m2 icin 24.000btu tercih ederdim .Efendim 24.000 binlik de almaya gayret edebilirim,
Efendim tavsiye edebileceğiniz ürünler nelerdir50m2 icin 24.000btu tercih ederdim .
50m2 ve ticari işletme olması nedeniyle 18 lik tek klima kesin olmaz.
içeride bölümlenme ve hava akışını engelleyici unsurlar olması durumunda 24.000btu tek klima da olmaz 2 adet 12.000btu Airfel klima alınıp çok rahat şekilde sorun çözülebilir böylece 50.000tl ye hem 2 adet klima ile alan hakimiyeti kurulmuş olur, hem sıcaklık dağılımı homojen olur, hem de toplam btu değeri 27.000btu dolaylarına çıkar ve 27.000x2.2=59m2 alana hükmedecek kapasite elde edilmiş olur.
Eğer içeride hava akışını engelleyici unsur yok ise bu durumda isteniyorsa ve homojen olmayan sıcaklık dağılımına ve klimaya yakın noktada yüksek ses desbeline razı olunacaksa (Çünkü uzak noktaya etki edebilmek için klima yüksek fan devrinde çalışmalı) o zaman 24.000btu airfel de net şekilde iş görür.
Ekli dosyayı görüntüle 19318
Ekli dosyayı görüntüle 19319
Efendim tavsiye edebileceğiniz ürünler nelerdir
Efendim çok teşekkür ediyorum50m2 ve ticari işletme olması nedeniyle 18 lik tek klima kesin olmaz.
içeride bölümlenme ve hava akışını engelleyici unsurlar olması durumunda 24.000btu tek klima da olmaz 2 adet 12.000btu Airfel klima alınıp çok rahat şekilde sorun çözülebilir böylece 50.000tl ye hem 2 adet klima ile alan hakimiyeti kurulmuş olur, hem sıcaklık dağılımı homojen olur, hem de toplam btu değeri 27.000btu dolaylarına çıkar ve 27.000x2.2=59m2 alana hükmedecek kapasite elde edilmiş olur.
Eğer içeride hava akışını engelleyici unsur yok ise bu durumda isteniyorsa ve homojen olmayan sıcaklık dağılımına ve klimaya yakın noktada yüksek ses desbeline razı olunacaksa (Çünkü uzak noktaya etki edebilmek için klima yüksek fan devrinde çalışmalı) o zaman 24.000btu airfel de net şekilde iş görür.
Ekli dosyayı görüntüle 19318
Ekli dosyayı görüntüle 19319
Lütfen gelişmeleri haber verin.Efendim çok teşekkür ediyorum
Zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
Sağlıcakla kalın lütfen
İyi çalışmalar dilerim.
Efendim tabiki fotoğraf paylaşırımLütfen gelişmeleri haber verin.
Kafanız atakılan bir husus olursa sorun, mümkünse montajbittikten sonra birkaç kare foto paylaşın, özellikle dış ünite fotoları paylaşın ki montajda eksik kusur varsa size bildirelim, VAKUM yaptırtmayı sakın unutmayın.
Aşağıda size söylenmesi muhtemel ifadeler YALANDIR
Bunlar fabrikadan vakumlu geliyor
R32 gazlarda vakuma gerek yok
Bu kadar kısa borulara vakum yapılmaz
Abi biz havasını siboptan alıyoruz
Efendim tabiki fotoğraf paylaşırım
Bana vaktinizi ayırdığınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için minnettarım.
Efendim sipariş verdimLütfen gelişmeleri haber verin.
Kafanız atakılan bir husus olursa sorun, mümkünse montajbittikten sonra birkaç kare foto paylaşın, özellikle dış ünite fotoları paylaşın ki montajda eksik kusur varsa size bildirelim, VAKUM yaptırtmayı sakın unutmayın.
Aşağıda size söylenmesi muhtemel ifadeler YALANDIR
Bunlar fabrikadan vakumlu geliyor
R32 gazlarda vakuma gerek yok
Bu kadar kısa borulara vakum yapılmaz
Abi biz havasını siboptan alıyoruz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.