Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çanakkale ofise klima tavsiyesine ihtiyaç var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erlcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

erlcn

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Fikrim yok
Çanakkale de zemin kat 50 M2 ofisime 18.000 binlik 30-40 bin bandında klimaya ihtiyacım var.
Çanakkale de servis sorunu yaşamayacağım bir klima tavsiyeniz olursa memnun olurum.

Satın Alma Önerisi Çanakkale ofise klima tavsiyesine ihtiyaç var.

50m2 ve ticari işletme olması nedeniyle 18 lik tek klima kesin olmaz.
içeride bölümlenme ve hava akışını engelleyici unsurlar olması durumunda 24.000btu tek klima da olmaz 2 adet 12.000btu Airfel klima alınıp çok rahat şekilde sorun çözülebilir böylece 50.000tl ye hem 2 adet klima ile alan hakimiyeti kurulmuş olur, hem sıcaklık dağılımı homojen olur, hem de toplam btu değeri 27.000btu dolaylarına çıkar ve 27.000x2.2=59m2 alana hükmedecek kapasite elde edilmiş olur.

Eğer içeride hava akışını engelleyici unsur yok ise bu durumda isteniyorsa ve homojen olmayan sıcaklık dağılımına ve klimaya yakın noktada yüksek ses desbeline razı olunacaksa (Çünkü uzak noktaya etki edebilmek için klima yüksek fan devrinde çalışmalı) o zaman 24.000btu...
Çanakkale de öyle küçümsenecek sıcaklıkta bir yer değil. Diğer yandan gözardı ettiğiniz konu m2 den ziyade m3 sorununuz var.

İki cepheniz var mı mesela? Nasıl bir iş yeri burası?

içeride bölümlenme ve hava akışını engelleyici unsurlar olması durumunda 24.000btu tek klima da olmaz 2 adet 12.000btu Airfel klima alınıp çok rahat şekilde sorun çözülebilir böylece 50.000tl ye hem 2 adet klima ile alan hakimiyeti kurulmuş olur, hem sıcaklık dağılımı homojen olur, hem de toplam btu değeri 27.000btu dolaylarına çıkar ve 27.000x2.2=59m2 alana hükmedecek kapasite elde edilmiş olur.

Eğer içeride hava akışını engelleyici unsur yok ise bu durumda isteniyorsa ve homojen olmayan sıcaklık dağılımına ve klimaya yakın noktada yüksek ses desbeline razı olunacaksa (Çünkü uzak noktaya etki edebilmek için klima yüksek fan devrinde çalışmalı) o zaman 24.000btu airfel de net şekilde iş görür.

1724220735819.png

1724220771118.png

Çözüm

Eğer içeride hava akışını engelleyici unsur yok ise bu durumda isteniyorsa ve homojen olmayan sıcaklık dağılımına ve klimaya yakın noktada yüksek ses desbeline razı olunacaksa (Çünkü uzak noktaya etki edebilmek için klima yüksek fan devrinde çalışmalı) o zaman 24.000btu airfel de net şekilde iş görür.

Ekli dosyayı görüntüle 19318

Ekli dosyayı görüntüle 19319

Efendim tavsiye edebileceğiniz ürünler nelerdir

Ekli dosyayı görüntüle 19318

Ekli dosyayı görüntüle 19319
Efendim çok teşekkür ediyorum
Zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
Sağlıcakla kalın lütfen
İyi çalışmalar dilerim.

Efendim çok teşekkür ediyorum
Zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
Sağlıcakla kalın lütfen
İyi çalışmalar dilerim.
Lütfen gelişmeleri haber verin.
Kafanız atakılan bir husus olursa sorun, mümkünse montajbittikten sonra birkaç kare foto paylaşın, özellikle dış ünite fotoları paylaşın ki montajda eksik kusur varsa size bildirelim, VAKUM yaptırtmayı sakın unutmayın.

Aşağıda size söylenmesi muhtemel ifadeler YALANDIR
Bunlar fabrikadan vakumlu geliyor
R32 gazlarda vakuma gerek yok
Bu kadar kısa borulara vakum yapılmaz
Abi biz havasını siboptan alıyoruz

Kafanız atakılan bir husus olursa sorun, mümkünse montajbittikten sonra birkaç kare foto paylaşın, özellikle dış ünite fotoları paylaşın ki montajda eksik kusur varsa size bildirelim, VAKUM yaptırtmayı sakın unutmayın.

Efendim tabiki fotoğraf paylaşırım
Bana vaktinizi ayırdığınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için minnettarım.

Efendim tabiki fotoğraf paylaşırım
Bana vaktinizi ayırdığınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için minnettarım.

Efendim sipariş verdim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri